Първоначално изпратено от tarantulata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВиж какво платена мишке.... даже и имената на любимците си не знаеш...
Ами това всичко което ни струва е твоя живот и живота и на семейството ти .... готов ли си ...да ги дадеш от монитора....А манипулаторе....
В Турция има 5 убити и 6 к ранени.... и пак нищо....
Та готов ли си за саможертва....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВиж какво платена мишке.... даже и имената на любимците си не знаеш...
Ами това всичко което ни струва е твоя живот и живота и на семейството ти .... готов ли си ...да ги дадеш от монитора....А манипулаторе....
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеБертрам това казвам и аз .Сегашните се махат , без значение какво ще ни струва .При всички положения ще е в десетки и стотици пъти по малко . Има качественни хора .Аз лично много харесах Райков , министъра на икономиката , министъра на финансите /че не сещам за имената им/ от служ. кабинет. За Горанов от ГЕРБ примерно, какво да ти кажа - не става .Бих подкрепил Кадиев , защото смятам че мога да му гласувам доверие . За Томислав Дончев - качество което ще отиде в канала. И така нататък. Но не МОНТИТАТА продължават да си вършат дейноста и да се държат все по неадекватно..Едното МОНТИ например продължава да си копи -пеиства , защото съм му нарушавал свободата.Сигурно е рекордьор по написани символи в групата си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗабравяш митингите за и протев турците... както и тогава съм викал за тяхното право на име така и сега за разлика от теб.....
само не ми казвай че си бил от хората на Минчо Минчев....
някъде да съм писал на коя дата е бил митинга на Орлов мост...
Това да събереш трима платени и един новорегистриран гербер е добра за днес....
чао ... .
Коментар
-
Монти ,
в момента ставаш смешен като браниш една партия , в която 95% от управленсия състав става само за затвора, една партия ,която както се видя има марионетки за депутати... а се бараха за алтернатива. Дали са кукли на конци на герб или на бсп...какво значение има, когато конците ги дърпа ДС Капитала.
стига си се излагал вече.
нека първо дойдат новите лица в БСП и тогава се хвърляй като матросов на амбразурата, защото в момента браниш представителите на БКП + техните отрочета.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Тия с вувузелите заглушават народният глас.
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи кой си.....с тези ... стези призиви за унищожаване на инакомислещите и нечленораздерни постове .... да не ти говори и на теб някое извънземно.....
19 юни 2013 | 12:16 | Агенция "Фокус"
Начало / Партии
Пазарджик. Доверието към ПП ГЕРБ продължава да расте, само за последните няколко дни са приети нови 20 членове на партията в Пазарджик. Това за Радио „Фокус"-Пазарджик депутатът от ПП ГЕРБ Гинче Караминова. ГЕРБ е партия, която управлява в страната с една цел - България да стане развита европейска страна, равностоен партньор на други европейски страни. Това започна да се случва, грешките си ги знаем, отчетохме си ги и при следващо правителство ще се заемем с тях. БСП, ДПС и „Атака” сформираха набързо правителство на основата на лъжата. Първата лъжа е, че има пари за „Белене”, за което направиха референдум, който струваше 13 милиона на българския данъкоплатец. Втората лъжа е за военно-транспортните хеликоптери, за които направиха анкетна комисия, в която отказаха да включат как е станало купуването на „Кугърите", за които пак правителството на ГЕРБ трябваше да плати. Третата лъжа е, че веднага ще въведат мерки за намаляване цената на тока, каза също Караминова. Тя допълни, че за това хората са на улицата, защото искат да имат стабилно правителство, да живеят достойно и, когато е необходимо да бъдат чути.
Ваня НИКОЛОВА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеМонти май си дрямал на инструктажа. Митингите бяха през лятото на 1990. Този на Орлов мост беше на 7 Юни. Очевидно не си присъствал. Но поне слушай инструктура.
само не ми казвай че си бил от хората на Минчо Минчев....
някъде да съм писал на коя дата е бил митинга на Орлов мост...
Това да събереш трима платени и един новорегистриран гербер е добра за днес....
чао ... .
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеИ това: От Монти
С Аноне сега разбирам . Няма пробиване тука . Железен е .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеа през 1991 имаше по 500 К митинги и от двете страни....даже на СДС на Орлов мост се пишеше за милионен митинг....И къде са тези седесари днес... Където ще бъдат боиковчетата и цветановчетата ..утре....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеБес и пет у никога не е събирала на митинг повече от 10 000 души. На най-големия митинг на бес и пет у тази година бяха около 3000-4000 души. Разбира се от бес и пет у раздуваха, че на техния митинг имало 35 000 души и всички продажни ме ди и повтаряха като папагали, че имало 30 000 -35 000. Голем смех. Дори на Бузлу джа не са събирали повече от 10 000 души никога, а там се събират от цялата страна.
Ти не казваш за кой да гласувам а за кой да не гласувам и така вече една година....
сегашните мижави митингчета по две К човека ... и толкова приказки а през 1991 имаше по 500 К митинги и от двете страни....даже на СДС на Орлов мост се пишеше за милионен митинг....И къде са тези седесари днес... Където ще бъдат боиковчетата и цветановчетата ..утре....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕто и теб ....
Борбата за парите на държавата....
Ами аз искам да са при мен и при фирмите на мойте приятели а не при тези 50 К гербера част от който стачкуват и 1000 фирми избрани..... ....
Младине момчета не можеш да купиш с 50 лв ,но те се продават в момента за мацки ,работа и много пари.....
Другите не се купуват повечето за 40 лв ,но част от тях са така.... аз ходих в събота на разходка с тях.... там беше Павлова ,Шарков ,Надето ,Паси , куб гербери от общините , и много неиндефицирани типове с акцент....от провинцията...
Митингите на БСП в южния парк и закриването в НДК бяха над 20 К....ще се бройте с тях или ще се биете...какво...
С това съм съгласен на 100 %...
дава се програма на правителството на Орешарски за една година и определяне на избори на 20 юни 2014г..поставят му се задачи и се следи за тяхната изпълнение....в социалната ,икономическата област,престъпността и олигархията и външните фондове... В това време се сменят ръководителите на БСП и ГЕРБ и съставяне на нова партия от десен или центриски тип окрупнена , смена на етническите и националистическите ръководители ...
и почваме наново....Молко изглежда като приказка.... Аноне сега разбирам . Няма пробиване тука . Железен е .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеняма значение десни или леви.. важното е да дойдат политици 35-40 годишни без минало в служби, бкп и комсомол. Без родители членове на политбюро или псевдо демократични сили..
това случи ли се има надежда за България.
Делянчо и той е под 40, но той е грешка по дифолт.
Коментар
-
Бес и пет у никога не е събирала на митинг повече от 10 000 души. На най-големия митинг на бес и пет у тази година бяха около 3000-4000 души. Разбира се от бес и пет у раздуваха, че на техния митинг имало 35 000 души и всички продажни ме ди и повтаряха като папагали, че имало 30 000 -35 000. Голем смех. Дори на Бузлу джа не са събирали повече от 10 000 души никога, а там се събират от цялата страна.
Коментар
Коментар