Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеИзвини ме, правителството работи в рамки, рамките се гласуват от парламента преди нова година, това е закона за държавния бюджет..... На този етап не е поставян въпроса за корекция на закона, Наблюдавам с интерес Сагата по изплащането на 6м ДЦК, които прпичиниха падането на Джанков... МФ, НАП работи яко имам директна информация!Last edited by sofiance; 24.06.2013, 21:19.
Коментар
-
Чунчо, мама пак ли смени ника?
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеПриятели, скоро ГЕРБ ако не поеме кормилото, всички ние ще си продадем жилищата в България и ще трябва да търсим спасение другаде...Например в Турция, 1800 евро средна заплата?
И се моли Ердоганчо да рахатяса, че като тръгнат турките насам ....
Коментар
-
Добре де, не е ли по-добре да се обнародва факта ( и без това известен на по-здравомислещите), че пари няма и не се и очертава да има? Замазването му прави нямането по-голямо. Кипър и другите изгърмели офшорки, показват, че трябва да преоткрият други ценности- извън грабенето на страните си.Да прежалват парите и без това не са техни ида свършат нещо общополезно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнениеАз зададох въпрос. Ти не отговаряш на него, а си пишеш разни неща. Не е хубаво това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМомченце, пардон Софиянче, колкото по си траеш ще изглеждаш по умен... Горе долу това е нивото на протеста, Сърби ли те или ти се чеше, И понеже ти не можеш да прецениш, понеже където хората имат мозък ти имаш Бамбуре, трябва някой да ти каже, Кое е истина и кое Не, кое е Правилно и кое НЕ..... Послушай съвета на Буцата, Бегай да копаш Компири!
ПС. В момента протеста е около 1500 човека с децата в количките, кучетаята, напушените и прошляците....Имам роднина на протеста!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеЗа подобни схеми няма да се изненадам, ама гледайте какво шоу се задава в близките няколко месеца. Нито пари в здравната каса, нито за пенсии, нито за дупетатски кифтета.....Тъй, че единствения вариант за сега остава включването на печатницата за пари, а всички ние МНОГО добре знаем какво означава това
Имам дълбоките подозрения, че цялото това шоу, което ни беше изнесено се търсеше целенасочено и упорито. То не бяха назначение и грешки, извинения и прочие дивотии. Проблемите обаче са другаде. ПАРИ НЯМА, а за заеми и чужди инвестиции може просто да забравим, преди да излезем от амплоато на ориенталска държава с управление тип - бананова република. А това, като гледам капацитета на останалата в страната маса е, как да го кажа.....невъзможно.
на пръв поглед се чудиш какво има да се открадне от една бедна държава, а правителствата там идват и си отиват с оръжие и кръв ..................... подобно на комунистите в Българияfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнениеЕй, вижте какво прочетох!
...А за пуснатите в ход золуми... дочух един слух, който много ми се иска да проверя, защото е кошмарен. Че правителството се е опитало да вземе 2 милиарда заем, за да увеличи пенсиите и прочее. Само че всички големи банки му отказали категорично (те си имат специалисти и могат да преценяват който им иска заеми). Така че заемът бил взет (твърди се, че от СИБанк) с 3% месечна лихва - пресметнете колко прави това със сложна лихва за двегодишен срок.
http://www.webcafe.bg/id_932620188_I...telnata_figura
Възможно ли е това да стане тихомълком? Имате ли някакви сведения за тази далавера?
Имам дълбоките подозрения, че цялото това шоу, което ни беше изнесено се търсеше целенасочено и упорито. То не бяха назначение и грешки, извинения и прочие дивотии. Проблемите обаче са другаде. ПАРИ НЯМА, а за заеми и чужди инвестиции може просто да забравим, преди да излезем от амплоато на ориенталска държава с управление тип - бананова република. А това, като гледам капацитета на останалата в страната маса е, как да го кажа.....невъзможно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеТова ми го каза български турчин живеещ в Измир и работи като озеленител.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеХоди на лекар и ти с ГЕРБАко се варнат аз прав сам на терминал 2
само най-тъпите пумиари могат да искат да ги управляват гея, бея и доганfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеЕ не прекалявай с глупостите. Средната заплата в Турция е около 1800 лири, което е около 1500 лева.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнениеЕй, вижте какво прочетох!
...А за пуснатите в ход золуми... дочух един слух, който много ми се иска да проверя, защото е кошмарен. Че правителството се е опитало да вземе 2 милиарда заем, за да увеличи пенсиите и прочее. Само че всички големи банки му отказали категорично (те си имат специалисти и могат да преценяват който им иска заеми). Така че заемът бил взет (твърди се, че от СИБанк) с 3% месечна лихва - пресметнете колко прави това със сложна лихва за двегодишен срок.
Възможно ли е това да стане тихомълком? Имате ли някакви сведения за тази далавера?
ПС. В момента протеста е около 1500 човека с децата в количките, кучетаята, напушените и прошляците....Имам роднина на протеста!!!!
Коментар
-
Ей, вижте какво прочетох!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеПриятели, скоро ГЕРБ ако не поеме кормилото, всички ние ще си продадем жилищата в България и ще трябва да търсим спасение другаде...Например в Турция, 1800 евро средна заплата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеПриятели, скоро ГЕРБ ако не поеме кормилото, всички ние ще си продадем жилищата в България и ще трябва да търсим спасение другаде...Например в Турция, 1800 евро средна заплата?Ако се варнат аз прав сам на терминал 2
Коментар
Коментар