IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    ако ГЕРБ се върнат и ти ползваш терминал 2 с еднопосочен билет то тогава 3 пъти повече хора ще се завърнем още на следващия ден

само най-тъпите пумиари могат да искат да ги управляват гея, бея и доган
    Съгласен съм с коментара. Не искам Доган да ме управлява, всеки друг но не и той!!!
    метални пощенски кутии

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Извини ме, правителството работи в рамки, рамките се гласуват от парламента преди нова година, това е закона за държавния бюджет..... На този етап не е поставян въпроса за корекция на закона, Наблюдавам с интерес Сагата по изплащането на 6м ДЦК, които прпичиниха падането на Джанков... МФ, НАП работи яко имам директна информация!
      Абе страх ме е да не направят някоя далавера. Имам едно депозитче, да не вземе да изгори.
      Last edited by sofiance; 24.06.2013, 21:19.

Коментар

• Чунчо, мама пак ли смени ника?

Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
        Приятели, скоро ГЕРБ ако не поеме кормилото, всички ние ще си продадем жилищата в България и ще трябва да търсим спасение другаде...Например в Турция, 1800 евро средна заплата?
        Чунчи, мама като отиваш за Туркия, вземи вазелин, че там според радио Ереван, опитите за ... още продължават.
        И се моли Ердоганчо да рахатяса, че като тръгнат турките насам ....

Коментар

• Добре де, не е ли по-добре да се обнародва факта ( и без това известен на по-здравомислещите), че пари няма и не се и очертава да има? Замазването му прави нямането по-голямо. Кипър и другите изгърмели офшорки, показват, че трябва да преоткрият други ценности- извън грабенето на страните си. Да прежалват парите и без това не са техни ида свършат нещо общополезно.

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
            Аз зададох въпрос. Ти не отговаряш на него, а си пишеш разни неща. Не е хубаво това!
            Извини ме, правителството работи в рамки, рамките се гласуват от парламента преди нова година, това е закона за държавния бюджет..... На този етап не е поставян въпроса за корекция на закона, Наблюдавам с интерес Сагата по изплащането на 6м ДЦК, които прпичиниха падането на Джанков... МФ, НАП работи яко имам директна информация!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Момченце, пардон Софиянче, колкото по си траеш ще изглеждаш по умен... Горе долу това е нивото на протеста, Сърби ли те или ти се чеше, И понеже ти не можеш да прецениш, понеже където хората имат мозък ти имаш Бамбуре, трябва някой да ти каже, Кое е истина и кое Не, кое е Правилно и кое НЕ..... Послушай съвета на Буцата, Бегай да копаш Компири!

ПС. В момента протеста е около 1500 човека с децата в количките, кучетаята, напушените и прошляците....Имам роднина на протеста!!!!
              Аз зададох въпрос. Ти не отговаряш на него, а си пишеш разни неща. Не е хубаво това!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                За подобни схеми няма да се изненадам, ама гледайте какво шоу се задава в близките няколко месеца. Нито пари в здравната каса, нито за пенсии, нито за дупетатски кифтета.....Тъй, че единствения вариант за сега остава включването на печатницата за пари, а всички ние МНОГО добре знаем какво означава това

Имам дълбоките подозрения, че цялото това шоу, което ни беше изнесено се търсеше целенасочено и упорито. То не бяха назначение и грешки, извинения и прочие дивотии. Проблемите обаче са другаде. ПАРИ НЯМА, а за заеми и чужди инвестиции може просто да забравим, преди да излезем от амплоато на ориенталска държава с управление тип - бананова република. А това, като гледам капацитета на останалата в страната маса е, как да го кажа.....невъзможно.
                дори и в най-бедните африкански държави борбата за власт е огромна

на пръв поглед се чудиш какво има да се открадне от една бедна държава, а правителствата там идват и си отиват с оръжие и кръв ..................... подобно на комунистите в България
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Ей, вижте какво прочетох!

...А за пуснатите в ход золуми... дочух един слух, който много ми се иска да проверя, защото е кошмарен. Че правителството се е опитало да вземе 2 милиарда заем, за да увеличи пенсиите и прочее. Само че всички големи банки му отказали категорично (те си имат специалисти и могат да преценяват който им иска заеми). Така че заемът бил взет (твърди се, че от СИБанк) с 3% месечна лихва - пресметнете колко прави това със сложна лихва за двегодишен срок.

http://www.webcafe.bg/id_932620188_I...telnata_figura

Възможно ли е това да стане тихомълком? Имате ли някакви сведения за тази далавера?
                  За подобни схеми няма да се изненадам, ама гледайте какво шоу се задава в близките няколко месеца. Нито пари в здравната каса, нито за пенсии, нито за дупетатски кифтета.....Тъй, че единствения вариант за сега остава включването на печатницата за пари, а всички ние МНОГО добре знаем какво означава това

Имам дълбоките подозрения, че цялото това шоу, което ни беше изнесено се търсеше целенасочено и упорито. То не бяха назначение и грешки, извинения и прочие дивотии. Проблемите обаче са другаде. ПАРИ НЯМА, а за заеми и чужди инвестиции може просто да забравим, преди да излезем от амплоато на ориенталска държава с управление тип - бананова република. А това, като гледам капацитета на останалата в страната маса е, как да го кажа.....невъзможно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                    Това ми го каза български турчин живеещ в Измир и работи като озеленител.
                    дали правиш разлика между ландшафтен архитект и някой който полива с маркуча и коси ливадата

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                      Ходи на лекар и ти с ГЕРБ Ако се варнат аз прав сам на терминал 2
                      ако ГЕРБ се върнат и ти ползваш терминал 2 с еднопосочен билет то тогава 3 пъти повече хора ще се завърнем още на следващия ден

само най-тъпите пумиари могат да искат да ги управляват гея, бея и доган

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                        Е не прекалявай с глупостите. Средната заплата в Турция е около 1800 лири, което е около 1500 лева.
                        Това ми го каза български турчин живеещ в Измир и работи като озеленител.
                        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Ей, вижте какво прочетох!

...А за пуснатите в ход золуми... дочух един слух, който много ми се иска да проверя, защото е кошмарен. Че правителството се е опитало да вземе 2 милиарда заем, за да увеличи пенсиите и прочее. Само че всички големи банки му отказали категорично (те си имат специалисти и могат да преценяват който им иска заеми). Така че заемът бил взет (твърди се, че от СИБанк) с 3% месечна лихва - пресметнете колко прави това със сложна лихва за двегодишен срок.

Възможно ли е това да стане тихомълком? Имате ли някакви сведения за тази далавера?
                          Момченце, пардон Софиянче, колкото по си траеш ще изглеждаш по умен... Горе долу това е нивото на протеста, Сърби ли те или ти се чеше, И понеже ти не можеш да прецениш, понеже където хората имат мозък ти имаш Бамбуре, трябва някой да ти каже, Кое е истина и кое Не, кое е Правилно и кое НЕ..... Послушай съвета на Буцата, Бегай да копаш Компири!

ПС. В момента протеста е около 1500 човека с децата в количките, кучетаята, напушените и прошляците....Имам роднина на протеста!!!!

Коментар

• Ей, вижте какво прочетох!

Коментар

Приятели, скоро ГЕРБ ако не поеме кормилото, всички ние ще си продадем жилищата в България и ще трябва да търсим спасение другаде...Например в Турция, 1800 евро средна заплата?
                              Е не прекалявай с глупостите. Средната заплата в Турция е около 1800 лири, което е около 1500 лева.

Коментар

Ходи на лекар и ти с ГЕРБ Ако се варнат аз прав сам на терминал 2

Коментар

Working...
                                X