IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    няма реални искания освен, оставка.ко не разбра
    кое му е истинското.какво, баба си искат, Мечка.НИЩО не искат.Варна беше друго,защото някои хора се оляха с тая зелена енергия и такси пренос и т.н.
    не искам оня тиквеник да пуща аванта на други тиквеници.да строят перки от Каварна до София и ние да плащаме.затова не разбирам.нима никой не е виждал манговците с цигарите.кой ги постави там.аз ли.нима никой не си е поглеждал сметката за ел. енергия.нима доходите мръднаха с два лева.и сега същия, напъчен ще ни оправя.да се махнат тия да дойде той да ни довърши.
    1. Не е сигурно дали ще дойде той.
    2. Какво те кара да мислиш, че презрените лумпени ще го оставят да ни довърши, ако евентуално дойде.
    3. Лумпените, лумпените, те да са живи !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

вживявам се в платец на сметки от 200 до 1000 лева
      Пък и какво се оплакваш, сега като го намалят с пет процента, ще се видиш с пари

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
        токущо установиха,
        че вр.бузлуджа върши чудеса
        и по-точно лекува
        полицайката Витанова,
        която удряше протестиращите
        с електрошок, а след това пък те
        и "извадиха" ръката,
        поради което се наложи тя да бъде гипсирана,
        облече червената фланелка и ...о чудо
        ОЗДРАВЯ, ГИПСЪТ САМ ПАДНА ОТ РЪКАТА И!!!

Това няма как да е полицайката Витанова, нали се сещаш
        Ако желаеш можем да направим съвместен антропологичен анализ. Знаеш ли как се прави. Още в първи курс на магнаурската школа се изучава.
        Това новосъздадените гербери сте като онези сенки-силуети от известния клип на Флойд и строевете на Ким Чен Ир.

Коментар

• токущо установиха,
          че вр.бузлуджа върши чудеса
          и по-точно лекува
          полицайката Витанова,
          която удряше протестиращите
          с електрошок, а след това пък те
          и "извадиха" ръката,
          поради което се наложи тя да бъде гипсирана,
          облече червената фланелка и ...о чудо
          ОЗДРАВЯ, ГИПСЪТ САМ ПАДНА ОТ РЪКАТА И!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Айде пак. Аз моа пак да ти кажа. Що па да ти не кажа пак, като си толкоз забравателна.

1. Подкрепям протестите....Защо.
            2. Съгласен съм с исканията на протестиращите за оставка на правителството.
            Има сам едно искане..Оставка веднага!
            3. Съгласен съм с исканията на протестиращите за прозрачност и граждански контрол в управлението, както и за нов закон за изборите.
            Няма такива искания и как подкрепяш нещо ,което няма сега......Оставка веднага!
            4. Личните ми политически убеждения са, че най добрия начин на управление е пряката демокрация.
            Кэде е тази Пряка демокрация..
            5. Ко не разбра.
            Всичко

Та не ми отговори на въпроса ти десен превратаджия ли си....

Коментар

• А знаеш ли нещо за ценообразуването на електрическата енергия, за веригата, производство пренос разпределение, за хонорара на хидроинженера, за кредитите на НЕК и т.н. и т.н.
              Това коя перка на кого не е чак толкова важно, бас давам, че искаш и ти да имаш някоя

И малко майтап с политически привкус:

"Истината за белия автобус на жълтите павета най-после излезе на бял свят и засрами всички черногледи коментатори, съзряли в екшъна сложен „червен” сценарий за дестабилизиране на държавата.

(В горното изречение има много цветове, защото решихме, че така словото става по-художествено.)

Застрахователи разкриха, че автобусът е потрошен от неколцина депутати, които са в комбина с шофьора. Неговият шурей държи автосервиз и заговорниците планирали да си поделят разликата между себестойността на ремонта и парите, които застрахователят ще даде. Сумата не е голяма, но за депутатите е нещо като безусловен рефлекс и въпрос на чест да участват при всеки сгоден случай в някакви схеми. Още повече, че всички „червени” парламентаристи изповядват религията „пари – далавера – пари прим”.

http://www.nenovinite.com/ne/obshtestvo/4414/

Коментар

...
                5. Ко не разбра.
                вече разбрах
                няма колебания
                действай си

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                  Andi в някакъв енергиен специалист ли се вживяваш
                  Гледам доста ти е непонятна темата
                  вживявам се в платец на сметки от 200 до 1000 лева
                  за ветрогенераторите ако намекваш нещо,знам доста.най вече знам кое на кого е и на кого се води.знам и че разбирачи,като мен и теб ще плащат с години.ти се вживявай,че ги разбираш.да не забравиш само да си платиш.
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Andi в някакъв енергиен специалист ли се вживяваш
                    Гледам доста ти е непонятна темата

Коментар

Във Варна през зимата отидох, видях с очите си, истинско беше. Какво те кара да мислиш, че сега в София не е истинско ???
                      няма реални искания освен, оставка.ко не разбра
                      кое му е истинското.какво, баба си искат, Мечка.НИЩО не искат.Варна беше друго,защото някои хора се оляха с тая зелена енергия и такси пренос и т.н.
                      не искам оня тиквеник да пуща аванта на други тиквеници.да строят перки от Каварна до София и ние да плащаме.затова не разбирам.нима никой не е виждал манговците с цигарите.кой ги постави там.аз ли.нима никой не си е поглеждал сметката за ел. енергия.нима доходите мръднаха с два лева.и сега същия, напъчен ще ни оправя.да се махнат тия да дойде той да ни довърши.
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

то добре,че не съм в София
                        това там не е истинско,Мечка.на мен ли ги разправяш.
                        Във Варна през зимата отидох, видях с очите си, истинско беше. Какво те кара да мислиш, че сега в София не е истинско ???
                        tnm

Коментар

Айде пак. Аз моа пак да ти кажа. Що па да ти не кажа пак, като си толкоз забравателна.

1. Подкрепям протестите.
                          3. Съгласен съм с исканията на протестиращите за прозрачност и граждански контрол в управлението, както и за нов закон за изборите.
                          4. Личните ми политически убеждения са, че най добрия начин на управление е пряката демокрация.
                          5. Ко не разбра.
                          http://www.youtube.com/watch?v=zsaQQ7BhoSg

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            дотук...кой ли не ми цитира и защити....само, дето на няколко конкретни въпроса - отговор не получих
                            Нито разбрах, твоето лично мнение, извън общите приказки

1. Подкрепям протестите.
                            5. Ко не разбра.
                            tnm

Коментар

И двамата с тебе не сме в София. Точно на площада е обществото. Къде обществото е по общество от обществото на площада според тебе ???
                              то добре,че не съм в София
                              това там не е истинско,Мечка.на мен ли ги разправяш.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

Working...
                                X