IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аман от глупондери

Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    По голяма простоия скоро тук не бях чел. А това си е направо постижение , имайки впредвит падналото ниво на пишещи тук.

До инфлацията що не сложиш и ръста на БВП ..... и тогава да изваждаш изводи......
    ПРОСТОТИЯТА ЛЪХА ОТ ТОНА ТИ.
    АЗ КАТО РАБОТЕЩ В РЕАЛНИЯТ СЕКТОР В ЧАСТНА ФИРМА СЪС ЗАПЛАТА 4000 ЛВ МЕСЕЧНО, КАКВО МИ ПУКА ЗА БВП като гада ми обезцени доходите с 37% за един мандат. Аз не получавам брутен вътрешен продукт а заплата и частника не я вдига по швейцарско комунистическите правила.(като пенсиите)
    Глупак: ти да не би накрая на месеца да получаваш вместо заплата брутен вътрешен продукт.?
    Last edited by 4ono; 30.07.2013, 12:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Абе не знам аз. Зимата Батман дигна кръвно. Сега твоите комунисти се изпонакъкаха в гащите.

Ти защитаваш политиците и мафията, а ме нападаш, задето искам България да спре да бъде ограбвана.
      Аз не защищавам никой ,освен собствения си и на моето семейство моментен интерес...
      Тия на площадите в момента ... също...
      Ако защищаваха общ интерес ,щяха да кажат защо протестират и какво искат..
      Ако искат да са коректив да излизат всеки път и да искат чуваемост ,когато правителството сбърка..
      Прави се референдум и по силния печели...

Коментар

• И общо казано всичките досега управлявали партии са на изхвъргачката. Колкото и да им е мил кокала, ще ги изхвърлят хората.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Ето пак празни думи...
          Ти си екзотика и в лагера на БСП ,когато воюваше за власт и в ГЕРБ сега когато иска да се върне и в Реформаторски блок за да влезат отново и да станат фактор и в кръга Капитал и Чехльо..
          Същата екзотика ще бъдеш и при турците и при Атака.....
          Бял лебед в нашите редици ....
          Защо да не е при нас и да бъде атракция ,но нищо да не зависи от него...
          Абе не знам аз. Зимата Батман дигна кръвно. Сега твоите комунисти се изпонакъкаха в гащите.

Ти защитаваш политиците и мафията, а ме нападаш, задето искам България да спре да бъде ограбвана.
          tnm

Коментар

• Варненци са верни към предпочитанията си.
            Кирил Йорданов се возил на автомобил с четири единици, Иван Портних - с четири двойки.
            БЛИЦ Новини - Портних подкара “Пежо” с номер 2222
            www.blitz.bg
            Служебният автомобил на новия кмет на Варна Иван Портних е с регистрационен номер от щастлива комбинация на четири двойки. "Пежо 607" - тъмнозелен, почти черен металик от общинския автопарк, вози градоначалника при важни събития в града и извън него. Автомобилът е ..

ХА-ХААА

Коментар

• Bojidar Danev
              Когато малко фирми вземат 90% от обществените поръчки, трябва промяна
              Добри мерки, но и някои размити реформи в програмните намерения на кабинета Намерение за битка за държавност, развитие и справедливост – така накратко мога да обобщя програмните намерения на премиера Пламен Орешарски. Откривам в тези намерения както много полезни маерки и инструменти, така ...

Вони на корупция..

Коментар

Крадеца вика дръжте крадеца.

Аз нали ги видях твоите подзащитни политици за 24 години как варварски разграбиха държавата.

На кое място сме по покупателна способност в Европа, заради твоите подзащитни ???
                Ето пак празни думи...
                Ти си екзотика и в лагера на БСП ,когато воюваше за власт и в ГЕРБ сега когато иска да се върне и в Реформаторски блок за да влезат отново и да станат фактор и в кръга Капитал и Чехльо..
                Същата екзотика ще бъдеш и при турците и при Атака.....
                Бял лебед в нашите редици ....
                Защо да не е при нас и да бъде атракция ,но нищо да не зависи от него...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  mechobikov,
                  Интересно защо се мъчиш да пропагандираш пряка демокрация ,когато там където си се вързал е най мръстната дума за момента...
                  Кога богатите и умните са искали пряка демокрация..
                  Винаги с тайни планове и с чужди ръчички вадят въглените от огъня..
                  Мисля ,че разбра ,където пипна там те ритнаха....
                  Разбира се че Правителството ще направи Пиар кампания с разговора на протестиращите..
                  Разбира се че протестиращите няма да припознаят тези хора..
                  Разбира се че се иска този разговор за да не замре протеста..
                  Разбира се че замира протеста и кукловодите са в паника..
                  Разбира се че хората почват да разбират ,че са употребени ... поне тези 25 % който вярваха.. в нещо...
                  На нито един въпрос не получих отгонвор..
                  Ти си като протестиращите , имат си собствено мнение .. как да разрушат нещо ,но не как да го създадат после .. не..
                  Всички го видяха и там удрят протеста в неговата невъзможност да роди нещо ново...
                  Крадеца вика дръжте крадеца.

Аз нали ги видях твоите подзащитни политици за 24 години как варварски разграбиха държавата.

На кое място сме по покупателна способност в Европа, заради твоите подзащитни ???
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                    Виж:

инфлация по години:
                    2004 г НДСВ - 4%
                    2005 г БСП -6.5%
                    2006 г БСП - 6.5%
                    2007 г - БСП 12.5%
                    2008 г БСП -7.8%
                    Този експерт намали заплатите на Работниците в реалният сектор с 37% за един мандат.
                    Този експерт намали данъчните ставки в хазарта на приятелят му Божков.
                    Този експерт ще строи БеляНе за да краде и да обслужи чужди интереси.
                    Ти съгласен ли си целият град да си построи тоалетните в твоя двор.
                    След като БеляНЕ нама да е държавна за къв хОй ни е тази атомна бомба в двора ни.
                    По голяма простоия скоро тук не бях чел. А това си е направо постижение , имайки впредвит падналото ниво на пишещи тук.

До инфлацията що не сложиш и ръста на БВП ..... и тогава да изваждаш изводи......
                    Last edited by markov; 30.07.2013, 11:52.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Така е, прав си. Няма да им пука и след някой месец, когато тези "2-3 хиляди" в центъра на София се разправят с гнусарите в парламента.
                      То на БГ матряла щото не му пука от нищо, затова сме на това дередже.

Коментар

• Бях 4 дни извън София и едно мога да твърдя със сигурност !!!
                        Хората на полето, морето, планината хич не им пука за 2-3 К слънчасали, мухлясали и платени протестиращи( поне като им плащат, да не се хвалят)......които не знаят какво искат.....
                        България не е София......

Коментар

Ще откаже. Няма досега български политик от целия "преход", който да е излизал на СВОБОДЕН ПУБЛИЧЕН дебат с критично настроени граждани. Няма.

А сега си помисли, що няма. Ти ако не знаеш защо, Орешарски знае. И затова до момента отказва публичен дебат.
                          mechobikov,
                          Интересно защо се мъчиш да пропагандираш пряка демокрация ,когато там където си се вързал е най мръстната дума за момента...
                          Кога богатите и умните са искали пряка демокрация..
                          Винаги с тайни планове и с чужди ръчички вадят въглените от огъня..
                          Мисля ,че разбра ,където пипна там те ритнаха....
                          Разбира се че Правителството ще направи Пиар кампания с разговора на протестиращите..
                          Разбира се че протестиращите няма да припознаят тези хора..
                          Разбира се че се иска този разговор за да не замре протеста..
                          Разбира се че замира протеста и кукловодите са в паника..
                          Разбира се че хората почват да разбират ,че са употребени ... поне тези 25 % който вярваха.. в нещо...
                          На нито един въпрос не получих отгонвор..
                          Ти си като протестиращите , имат си собствено мнение .. как да разрушат нещо ,но не как да го създадат после .. не..
                          Всички го видяха и там удрят протеста в неговата невъзможност да роди нещо ново...

Коментар

Виж:

инфлация по години:
                            2004 г НДСВ - 4%
                            2005 г БСП -6.5%
                            2006 г БСП - 6.5%
                            2007 г - БСП 12.5%
                            2008 г БСП -7.8%
                            Този експерт намали заплатите на Работниците в реалният сектор с 37% за един мандат.
                            След като БеляНЕ нама да е държавна за къв хОй ни е тази атомна бомба в двора ни.
                            Ясно, но не мисля, че това е от некадърност.
                            Обвързаностите му с обиграни мошеници го провалят и мераците да им обслужва интересите и протежетата ... не си струва обсъждането тоя палячо, но диригентите удобно се спотайват.
                            Yeah

Коментар

Виж:

инфлация по години:
                              2004 г НДСВ - 4%
                              2005 г БСП -6.5%
                              2006 г БСП - 6.5%
                              2007 г - БСП 12.5%
                              2008 г БСП -7.8%
                              Прибирай се на сянка и си пии аповете щото жегата от рано ти обърка мозъка.

Коментар

• този пример за политик и експерт е пълен некадърник

Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                                Един умен човек няма да се остави да го водят за носа. Орешарски е пример за политик и експерт, който може да гради кариера и имидж дълги години и накрая в най-неподходящата компания с тъп инструмент да се харакирВа.

Без да се абстрахирам от световната конспирация, още ли е в бг води руския военен кораб и обявените путински учения на военноморските сили в Черно море ли ще са концентрирани?
                                Виж:

инфлация по години:
                                2004 г НДСВ - 4%
                                2005 г БСП -6.5%
                                2006 г БСП - 6.5%
                                2007 г - БСП 12.5%
                                2008 г БСП -7.8%

Коментар

Working...
                                X