Първоначално изпратено от Стамболов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
БСП=РУСКА ПОДЛОГА
Първоначално изпратено от stanpek Разгледай мнениеразговарях с мой приятели и познати,та те ми казаха като почнат новините от протестите
хората си гасят телевизорите или сменят канала..общо взето така е в провинцията ....2010 та година призовавах хората на бунт ..да си вземем държавата ...тогава софиянци ме увикаха че нещо не съм бил добре ....сега казвам ...боли ме шмайзера за протестите в софия...
Нищо, еВан човек нещастен няма. Бъди щастлив!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеТи наясно ли си в леката промишленост колко са били заплатите през 2005 и колко са сега? ще ти кажа; 300 лева през 2005 и 310 лв сега.
Ти наясно ли си че в обувният бизнес хората работят за под 300 лв чисто. и ти давам пример за над 1000 души. в няколко фабрики и малки цехчета. и кой е този частник който им компенсира доходите с инфлацията. Мен ме остави, аз се оправям и ми остават пари. Нали затова ви биха шута на изборите 2009 за некадърност.
И защо провалилият се фин.. министър сега трябва да се проваля и като Премиер
Некадърника вън. О-С-Т-А-В-К-А! Незабавно. всеки ден е пагубен за България.
http://www.capital.bg/politika_i_iko...lichavashtata/
Ето и минималната:
http://www.kik-info.com/useful_info/mrz.phpLast edited by markov; 30.07.2013, 13:13.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Емил Димитров: Партията ни няма да има лидер
Емил Димитров съобщи, че е викан от прокуратурата да даде показания във връзка със скандалното тефтерче на Филип Златанов
Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров съобщи днес, че новият политически проект, който се готви от хора, напуснали ГЕРБ, ще бъде партия, а учредителният й конгрес ще бъде в края на септември.
Ясно е, че в Парламента в момента се влиза само с партия, каза Димитров в интервю за БНТ тази сутрин.
Той подчерта, че новата партия няма да има лидер, а колективно ръководство от млади хора в активна възраст.
Според Димитров тези хора щели да бъдат излъчени от структурите на ГЕРБ, водели се разговори и с основателите на старото СДС. Проектът е отворен и за други желаещи да се включат в него, каза Емил Димитров.
Готвим се за избори, заяви бившият депутат и добави, че вариантите за избори са два - или декември, или заедно с евроизборите през май 2014. Проблемът е, че протестиращите не са готови, друг проблем е, че с този Изборен кодекс те пак няма да имат представителство в парламента, смята Димитров.
Ние предлагаме политическа лустрация - както ние сега декларираме, така и останалите партии да декларират, че няма да участват в изпълнителната власт. По този начин ще се даде път на младите и на експертите. Време е политическите динозаври да отидат в историята, смята още Димитров.
Бойко Борисов е наистина динозавър в политиката, но е време и той да разбере, че трябва да се даде път на младите, каза още Емил Димитров.
Искра Фидосова и Цветан Цветанов са скачени съдове, продължи бившият член на ГЕРБ. На въпрос защо Цветанов не се е показвал в последно време на обществени места, Емил Димитров каза: "Борисов е доста по-умен от него, нормално е да го накара да не се показва публично, защото това тефтерче е грандиозен скандал" (скандалът с бележника на Филип Златанов).
"Въпросът е дали са преброени дните на Цветанов като начин на управление и мислене. Ако не се преодолее това, всяко следващо управление ще роди своя Цветанов", каза още Димитров.
Той съобщи, че е викан от прокуратурата да даде показания във връзка с тефтерчето.
ГЕРБ направи своите грешки и Борисов плати много тежка цена, а именно - да бъде пръв на изборите и да не е на власт, посочи бившият депутат.
Според него има проблеми в държавата, които продължават да са нерешени. В България се губят 1,5 млрд. само от контрабанда на цигари, включително и по времето на ГЕРБ. В момента БСП дойде с обещанието, че приключват с контрабандата, но да сте чули за някое уволнение в митниците, запита Димитров.
Той е на мнение, че би било разумно Министерски съвет да е от експерти и то тясно профилирани.
Според него, ако не са били Цветанов, Фидосова и Дянков ГЕРБ щели да имат пълно мнозинство в този парламент.
ДАЛИ ГЕРБ 2 щЕ Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ 1
Коментар
-
А помните ли, как когато аз цитирах преди няколко месеца моята приятелка Цонева другарите герберасти -комунисти я нападаха
Протестите през февруари 2013 и тези от юни/юли 2013г. Окрийте разликите - Телевизия АТАКА
www.ataka.tv
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБай Пешо...
Пенсионери , самотни майки ,липса на работа , скъпи консумативи ток ,парно ,вода ...малки заплати..
Там са причините ...
А не някакви циркаджии ,който 50 дни не знаят какво искат и кой да ги преставлява...
Селата за които говори Бате Пешо бяха обезлюдени от комунистите съвсем съзнателно, а внуците на бедните стари хора бяха прогонени съзнателно в чужбина като излишни гърла и опасни млади хора. Всичко това го направиха червените. Те по-лесно управляват роми. Но идва Видов ден
Коментар
-
разговарях с мой приятели и познати,та те ми казаха като почнат новините от протестите
хората си гасят телевизорите или сменят канала..общо взето така е в провинцията ....2010 та година призовавах хората на бунт ..да си вземем държавата ...тогава софиянци ме увикаха че нещо не съм бил добре ....сега казвам ...боли ме шмайзера за протестите в софия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМонти аз съм против професията безработен и социално слаб.Против съм да се раздават пари на безделници за пиене и цигари.Но не мога да бъда против да се раздават пари на възрастни и изнемогващи пенсионери.До мен живее една баба която е завършила СУ и цял живот е била преподавателка на студенти.Пенсията и е жалка.Ако знаеш на колко деца е помогнала по Български език и Литература в годините.Но вече остаря а и деца няма мангалите не се интересуват от литература.Тя помагаше безплатно включително и на дъщеря ми.Никога не взе пари молил съм но тя гордо отказваше.Нейния син почина на 52г от рак.И тя е сама няма кой да се грижи за нея.Не питай как живее.Добре че поне че се съгласява да пие по ено кафе у дома и да и заредя 4 литра газ в една бутилка за месеца.И върху бутилката оставила 5 лева.Как да ги вземеш.....Всеки път се караме....Изключителна жена.Къде е нашата държава да види тези изключително почтени и достойни хора.Къде е кмета поне да организра да и докарат дърва..................И тя не е еденичен случай......
Управителят на Института за развитие на публичната среда Антоанета Цонева отхвърли поканата за среща, отправена лично към нея от премиера Пламен Орешарски.
Ние не сме представители на протестиращите. Искахме неутрална територия. Няма да отидем на 1 август при премиера, заяви в интервю за БНР Цонева, която беше една от четиримата инициатори за среща с представители на властта.
Вчера участници в протеста призоваха на публичен дебат "за" и "против" оставането на правителството управляващите, които вземат най-важните решения за страната - лидерите на БСП и ДПС Сергей Станишев и Лютви Местан, премиера Пламен Орешарски и вицепремиера и вътрешен министър Цветлин Йовчев.
В отговор премиерът Пламен Орешарски изпрати писмо до Цонева и изрази готовност за диалог с всички.
Искахме дебат. Не приемаме покана да бъдем приети от премиера. Не сме изпратени от никого. Никой не ни плаща, никой не ни координира. Искаме да се случи без кордони и заграждения. Нямаме комуникация с другите 3-ма от представителите на властта, към които сме отправили покана. За нас беше важно да са заедно. Нашите аргументи се манипулират. От управляващите. Моите приятели се включват в различни схеми и фалшиви внушения. Има въпроси без отговори. Властта трябва да ги даде в открит диспут, коментира пред БНР Цонева
Бай Пешо...
Пенсионери , самотни майки ,липса на работа , скъпи консумативи ток ,парно ,вода ...малки заплати..
Там са причините ...
А не някакви циркаджии ,който 50 дни не знаят какво искат и кой да ги преставлява...
Коментар
-
Педе раз два три
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМалоумнико това че четири години не са ти дигнали заплатата в частната фирма не е от правителството а от некадърностат ти ! Щото на другите по това време редовно си ги дигаха.....
Пък заплатата която си писал сериозно се съмнявам че ти я дават гледаики нивото на което са ти размишленията ..... ако си мои служител и 400 лева не можеш взе, толкова плащам на чистачката ...
Ти наясно ли си че в обувният бизнес хората работят за под 300 лв чисто. и ти давам пример за над 1000 души. в няколко фабрики и малки цехчета. и кой е този частник който им компенсира доходите с инфлацията. Мен ме остави, аз се оправям и ми остават пари. Нали затова ви биха шута на изборите 2009 за некадърност.
И защо провалилият се фин.. министър сега трябва да се проваля и като Премиер
Некадърника вън. О-С-Т-А-В-К-А! Незабавно. всеки ден е пагубен за България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПрав си...
Самото нещо да заявиш ,че ти не стачкуваш за заплати , пенсии ,мед. обслужване и образование... и да заявиш ,че имаш пари да живееш охолно и тези пари който правителството мисли дададе за соц.помощи е вредно и неправилно е престъпление към част от хората в БГ ... който имат нуждая от средства за преживяване а не от морални казуси... в момента на група юпита и ренегати... от дясно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеOт горчив личен опит знам че е много гадно да те употребят.Гадно е да гласуваш за едни хора а те да ти вземат собсвеността да ликвидират по най дивашки начин завода в който работиш да те направят безработен и да ти се присмиват от екрана и да ти казват че си безработен щото си необразован глупав и мързелив.Гадно е да видиш хората за които си гласувал изтупани като педерунгели и гнусящи се от теб.Гадно е да принудят децата да емигрират а ти да разговаряш с внуците си по скайпа.Свидетел съм как текат сълзите и хората дори не могат да разговарят нормално.Внуците няма какво да кажат на собствените си баба и дядо.Гадно е да виждаш тези стари хора убити от мъка по децата си.Но разни боклуци като чунчовци шарковци шоповци и др не знаят за това.Те претендират да са новите морални хора и не ги е еня за останалите.......Те не знаят какво е в село да няма никой освен болни стари хора убити от мъка и гнусни мангали.За новите моралисти важното е да се накрадем и да унищожаваме.Но те ще си платят.Господ забавя ама не забравя.Жалки некадърници които не могат да работят нищо друго щото са прости и бездарниLast edited by markov; 30.07.2013, 12:42.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеOт горчив личен опит знам че е много гадно да те употребят.Гадно е да гласуваш за едни хора а те да ти вземат собсвеността да ликвидират по най дивашки начин завода в който работиш да те направят безработен и да ти се присмиват от екрана и да ти казват че си безработен щото си необразован глупав и мързелив.Гадно е да видиш хората за които си гласувал изтупани като педерунгели и гнусящи се от теб.Гадно е да принудят децата да емигрират а ти да разговаряш с внуците си по скайпа.Свидетел съм как текат сълзите и хората дори не могат да разговарят нормално.Внуците няма какво да кажат на собствените си баба и дядо.Гадно е да виждаш тези стари хора убити от мъка по децата си.Но разни боклуци като чунчовци шарковци шоповци и др не знаят за това.Те претендират да са новите морални хора и не ги е еня за останалите.......Те не знаят какво е в село да няма никой освен болни стари хора убити от мъка и гнусни мангали.За новите моралисти важното е да се накрадем и да унищожаваме.Но те ще си платят.Господ забавя ама не забравя.Жалки некадърници които не могат да работят нищо друго щото са прости и бездарни
Самото нещо да заявиш ,че ти не стачкуваш за заплати , пенсии ,мед. обслужване и образование... и да заявиш ,че имаш пари да живееш охолно и тези пари който правителството мисли дададе за соц.помощи е вредно и неправилно е престъпление към част от хората в БГ ... който имат нуждая от средства за преживяване а не от морални казуси... в момента на група юпита и ренегати... от дясно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеПРОСТОТИЯТА ЛЪХА ОТ ТОНА ТИ.
АЗ КАТО РАБОТЕЩ В РЕАЛНИЯТ СЕКТОР В ЧАСТНА ФИРМА СЪС ЗАПЛАТА 4000 ЛВ МЕСЕЧНО, КАКВО МИ ПУКА ЗА БВП като гада ми обезцени доходите с 37% за един мандат. Аз не получавам брутен вътрешен продукт а заплата и частника не я вдига по швейцарско комунистическите правила.(като пенсиите)
Глупак: ти да не би накрая на месеца да получаваш вместо заплата брутен вътрешен продукт.?
Пък заплатата която си писал сериозно се съмнявам че ти я дават гледаики нивото на което са ти размишленията ..... ако си мои служител и 400 лева не можеш взе, толкова плащам на чистачката ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ общо казано всичките досега управлявали партии са на изхвъргачката. Колкото и да им е мил кокала, ще ги изхвърлят хората.
Но тези който са на протестите ..
Първо припознават Плевналиев за морален стожер...а той се е най чистия олигарх..
Второ. Искат връщане на БорисоФ ,защото изборите били незаконни..-- една част
Трето Създаване на нова десница..Кунева , ДСБ ,Зелени ,турци...турлюгювеч..реститути.
Четвърто Служебно правителство за Донев и Кръга Капитал...нов проект..
Ходил съм и съм разбрал... какво искат..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеmechobikov,
Интересно защо се мъчиш да пропагандираш пряка демокрация ,когато там където си се вързал е най мръстната дума за момента...
Кога богатите и умните са искали пряка демокрация..
Винаги с тайни планове и с чужди ръчички вадят въглените от огъня..
Мисля ,че разбра ,където пипна там те ритнаха....
Разбира се че Правителството ще направи Пиар кампания с разговора на протестиращите..
Разбира се че протестиращите няма да припознаят тези хора..
Разбира се че се иска този разговор за да не замре протеста..
Разбира се че замира протеста и кукловодите са в паника..
Разбира се че хората почват да разбират ,че са употребени ... поне тези 25 % който вярваха.. в нещо...
На нито един въпрос не получих отгонвор..
Ти си като протестиращите , имат си собствено мнение .. как да разрушат нещо ,но не как да го създадат после .. не..
Всички го видяха и там удрят протеста в неговата невъзможност да роди нещо ново...
Коментар
Коментар