IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът и Дянков срещу народа на България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от derk Разгледай мнение
    Дянков има идея от 01.01.2012 ДДС по сделки с безналични плащания да бъде 19%. При промяната на данъчните закони сега това не беше внесено за да няма ограничаване и отказ от потребление преди Коледа. Промяната ще бъде внесена в последния възможен момент. Въпроса е лобито на сивата икономика в парламента дали ще го допусне.
    ako управниците ни разберат,че по-лесно се управлява с морков,колко още добри идеи има
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Аз пък си плащам всичко Нямам избор. С една чисто рискова застраховка живот си намалих данъците и данъчните ме привикаха, че не ми се полагало намаление за цялата сума Гадно е че мангалите лапкат, но нищо не мога да направя. Дянковчето щял да мисли няква лотария с касовите бележки. Глупава история. Вместо да върнат по една стинка на хорицата за всеки похарчен лев, доказан с фискален бон, те ще правят лотария
      Дянков има идея от 01.01.2012 ДДС по сделки с безналични плащания да бъде 19%. При промяната на данъчните закони сега това не беше внесено за да няма ограничаване и отказ от потребление преди Коледа. Промяната ще бъде внесена в последния възможен момент. Въпроса е лобито на сивата икономика в парламента дали ще го допусне.

Коментар

Дорде съм жив и здрав проблеми нямам аз. Спестовният елемент у застраховката все си мисля, че по-добре бих го инвестнал от дружеството Х Пък нъл шъ получавам и големите каймета кат пенсионер след един милион годин Така де, от как се помня все на мах се осигурявам
        Ха-ха - ще получиш ти едни голееми каймета - с нооого нули нарисувани на тях.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
          Не подкрепям комунистите, в никакъв случай, ама Дянчовсковските изпълнения са пълна МИЗЕРИЯ. Как може в най-голямата криза след 1930 да натискаш дребния бизнес с по-високи данъци и осигуровки? Малоумна история! Малките и микро предприятия са:

- с най-недостъпно финансиране
          - най-далече от еврофондовете
          - имат най-големи разходи "за държавата" като процент
          - гръбнакът на икономиката
          - осигуряват заетост на много голям процент от населението

Вместо да ги освободят от данъци, кретените са решили да ги фалират. Вече успяха с някои мои приятели... И най-тъпото е, че гласувах за тях, щото трябваше да се избере по-малкото зло...
          Тези са...просто, комунистически придатък, но като такъв са по-зли и нагли от ментора си
          В много западни страни, облекченията за малките фирми и различни програми за финансиране бяха приоритет.
          Тук - обратното.
          Но, затова пък, монополите са непокътнати и са напъплили повече от всякога да "дерат кожи"

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            По-добре си направи истинска нерискова човекозастраховка, че да получиш нещо като станеш дрът... а и от рискова не се ползват облекчения май...
            Дорде съм жив и здрав проблеми нямам аз. Спестовният елемент у застраховката все си мисля, че по-добре бих го инвестнал от дружеството Х Пък нъл шъ получавам и големите каймета кат пенсионер след един милион годин Така де, от как се помня все на мах се осигурявам

Коментар

Аз пък си плащам всичко Нямам избор. С една чисто рискова застраховка живот си намалих данъците и данъчните ме привикаха, че не ми се полагало намаление за цялата сума Гадно е че мангалите лапкат, но нищо не мога да направя. Дянковчето щял да мисли няква лотария с касовите бележки. Глупава история. Вместо да върнат по една стинка на хорицата за всеки похарчен лев, доказан с фискален бон, те ще правят лотария
              По-добре си направи истинска нерискова човекозастраховка, че да получиш нещо като станеш дрът... а и от рискова не се ползват облекчения май...

Коментар

• Аз пък си плащам всичко Нямам избор. С една чисто рискова застраховка живот си намалих данъците и данъчните ме привикаха, че не ми се полагало намаление за цялата сума Гадно е че мангалите лапкат, но нищо не мога да направя. Дянковчето щял да мисли няква лотария с касовите бележки. Глупава история. Вместо да върнат по една стинка на хорицата за всеки похарчен лев, доказан с фискален бон, те ще правят лотария

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Нямам претенции да съм най честния човек на земята.Имам претенции обаче да съм си платил данъците и осигуровките до лев без измама дори за една стотинка.И искам нещо насреща срещу тези пари.А не тумбаци и тюфлеци.За мен допира с държавната и общинска администрация е шок и ужас а за КАТ да не говорим.Там направо трябва всичко да се чисти.Аз не плащам данъци за да седят в храсталака.Знаеш ли един тумбак при това голям началник и мой съсед какво отговори на друг комшия който го попита защо им дават прах веро и сапун.Нали като ти разбия мутрата трябва да има с какво да се измия.Мен два пъти ме е заплашвал с пищова ма не смее щото знае че хем ще му взема пищова хем ще яде голям бой.Бил съм го като малък и знае какво е десен прав и ритник в муцуната.Не желая да издържам такива простаци.
                  И аз БЯХ като тебе. Снасях си данъци, осигуровки... пръво почнах да клинча со осигуровките - още в началото, когато въведоха осигурителната система, вместо да налият кинтите в закъсалите болници, НЗОК започна да строи лъскави офиси и да купува лимузини... същата зима травматологията на ІІІ градска затвори, щото нямали... ГИПС !!! Пенсионните пък бръзо ги разконспирах какво правят - че ме карат да плащам данък Хъхряк и данък Ушев, а за мене нищо няма да има някой ден !!! На НЗОК плащам от нямай къде, но НОИ ще видят от мен и стотинка, когато си видят анусите на мястото на дълбоките пъпове !!! От тая година подлагам на рестрикции и отвратителният гном с бабешките цъкли - за 2011 съм си дал задача да платя като данък най-ного 35% от данъчната основа - и ще го направя, неговата кожа !!! Дарения ще правя на фондации, ама на дянков няма да ги дам !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    сам го каза .... но после казваме "държавата лоша , политиците гадни , администрацията корумпирана.... Ами нали точно посочените от тебе действия правят държавата лоша , политиците гадни и администрацията корумпирана.....
                    Какво ми се правиш на честната калудка , че си най-почтения човек на земята....

А оня миризливко петърчо , големия финансов анализатор с 19 г. "опит" колко пара е окрал от държавата по същите схеми и колко е корумпирал администрацията.... но иначе пръв радетел за промяна ...
                    Тъпо еврейче. Аз рушвети не давам. За това и 1г. съм без книжка, че не им дадох 50лв. за да не ми вземат книжката за точки. И сега след 10дена ще си взема новата. Предпочетох да си платя глобите на държавата, да се лиша от удобството на колата, но да съм честен с държавата и съвестта си. Така, че посерко не вменявай олигофренските си брътвежи на останалите. Нито си ми на акъла, нито на образованието еле пък си ми секретарка. Трай и не се обаждай от коневръза.

П.П. всяка седмица поне по 2 пъти освобождавам стока от митницата но и там съм като с катаджиите. Плащам си и митото и ДДСто на колкото го оценят по документи и нищо никому не бутам. Просто с 2ч. повече вися на митницата.

Коментар

Не подкрепям комунистите, в никакъв случай, ама Дянчовсковските изпълнения са пълна МИЗЕРИЯ. Как може в най-голямата криза след 1930 да натискаш дребния бизнес с по-високи данъци и осигуровки? Малоумна история! Малките и микро предприятия са:

- с най-недостъпно финансиране
                      - най-далече от еврофондовете
                      - имат най-големи разходи "за държавата" като процент
                      - гръбнакът на икономиката
                      - осигуряват заетост на много голям процент от населението

Вместо да ги освободят от данъци, кретените са решили да ги фалират. Вече успяха с някои мои приятели... И най-тъпото е, че гласувах за тях, щото трябваше да се избере по-малкото зло...
                      Хиксигреков, че ти за баш-комунягите си гласувал, бе пич !!! Само комунисти са способни на такова безумие - да фалират бизнесът, за да хранят паразитите... все едно да изколиш сичкото златни кокошки, за да ги фърлиш на кучетата и после да им доиш... да не казвам какво.
                      Сигурно подлъгал... но аз още преди парламентарните предупреждавах, писах навсякъде, че Тиквочът е боклук, лъжец и тотален некадърник, леке и крадец с малка страхлива душица !!!! Още като кмет го видях колко струва. Все по-често си мисля, че Доган да бяхме качили на власт, пак нямаше да е толкова зле... просто от Картофоведът по-лош вариант НЯМАШЕ !!!

Коментар

сам го каза .... но после казваме "държавата лоша , политиците гадни , администрацията корумпирана.... Ами нали точно посочените от тебе действия правят държавата лоша , политиците гадни и администрацията корумпирана.....

А оня миризливко петърчо , големия финансов анализатор с 19 г. "опит" колко пара е окрал от държавата по същите схеми и колко е корумпирал администрацията.... но иначе пръв радетел за промяна ...
                        Нямам претенции да съм най честния човек на земята.Имам претенции обаче да съм си платил данъците и осигуровките до лев без измама дори за една стотинка.И искам нещо насреща срещу тези пари.А не тумбаци и тюфлеци.За мен допира с държавната и общинска администрация е шок и ужас а за КАТ да не говорим.Там направо трябва всичко да се чисти.Аз не плащам данъци за да седят в храсталака.Знаеш ли един тумбак при това голям началник и мой съсед какво отговори на друг комшия който го попита защо им дават прах веро и сапун.Нали като ти разбия мутрата трябва да има с какво да се измия.Мен два пъти ме е заплашвал с пищова ма не смее щото знае че хем ще му взема пищова хем ще яде голям бой.Бил съм го като малък и знае какво е десен прав и ритник в муцуната.Не желая да издържам такива простаци.
                        Last edited by Бате Пешо; 17.11.2011, 19:06.

Коментар

всеки работи за себе си ... така или иначе , но е длъжен да плаща на държавата в която работи за себе си ДАНЪЦИ ... това е ...другото е дрън дрън та пляс ( т.е. не разбирането какво означава ДЪРЖАВА - възникване , функции , необходимост и видове)
                          Е това е гнилото мислене.

Данъци, данъци, данъци, трябва, трябва, трябва....

Е да, ама аз срещу тези данъци искам нещо насреща, капиш? Аз като еденица съм нищо. Обаче 1млн като мен не са нищо и ще те смачкат когато чашата прелее от такива дето си мислят, че държавата означава крадене, крадене, крадене...капиш?

П.П. Ядосах се защото човека ти беше писал чевешки, а ти му отговаряш пожарникарски!!!

Коментар

Както ти казах плащам си данъците. Искам простичко да ти обясня, че РЕСТРИКТИВНАТА политика не е най-подходящата по време на криза, разбираш ли?
                            Аз искам да работя за себе си, а НЕ за държавата. Защото там са неефективните елементи - в администрацията и по другите държавни джлъжности. Защо трябва да работя за тях, а те да ми се карат по гишетата и да ми се цупят и да не вършат работата си както трябва, или поне неефективно. Те трябва да бъдат наказани, а не дребния бизнес, разбираш ли?
                            всеки работи за себе си ... така или иначе , но е длъжен да плаща на държавата в която работи за себе си ДАНЪЦИ ... това е ...другото е дрън дрън та пляс ( т.е. не разбирането какво означава ДЪРЖАВА - възникване , функции , необходимост и видове)

Коментар

Ние разбира се сме тарикати мамим лъжем не внасяме осигуровки укриваме данъци но после искаме солидарност.Т

Коментар

Големия проблем е НОИ.Там има голям дефицит.Вместо обаче да се направи реформа там се прави най лесното вдига се възрастта.Догодина няма да има пенсионери освен такива които са отложили пенсионирането.Не случайно това се прави сега за да няма време до края на годината хората да се пенсионират.Проблема не идва от възрастта а от голямата безработица и ниските заплати върху които се осигуряват хората.Догодина ще има нов още по голям дефицит и тогава ще правим възрастта 100г.Никой млад човек няма да иска да внася голяма сума за пенсия при положение че ще се пенсионира на 70 години.И пенсията му няма да зависи от вноските а от решение на политици.Това не е пенсионна система не е и социално подпомагане а някаква комунистическа тотална простотия.НОИ работи на принципа от всекиго колкото можем да одерем а на кой колко ще дадем решаваме ние.В случая го отнасят хората които умират по млади и техните наследници.Как ще накараш един човек да внася 45 години вноски а да е пенсионер 5 или седем.А един тумбак да работи 25г без да внася осигуровки и да е пенсионер 25 -27г.Няма да говоря за Дянков защото не той решава.Ще говоря за Бойко защото той решава.Докога ще търпим толкова тумбаци в МВР?Докога ще търпим толкова администрация?Ще посмее ли някой да накара тези хора да си плащат осигуровките и да им вдигне възрастта за пенсия.Ще им спрат ли накрая привилегиите?На всичкото отгоре имат и по 50-60 дрна платен отпуск.Ами Тотювото министерство?Докога един милиард и за него?Щели били да напуснат.Ми тяхна воля да напуснат.Частния сектор ги чака.Там се работи поне по 9,0-9,5ч дневно.Работи се и в събота и заплатите са по 500 кинта а отпуск я вземеш една седмица я не.Осигуряват те на 300 кинта и работиш 45 години.Поколението което живя през комунизма намаза два пъти.На малдини си питаха самолетоносачите пенсионираха се млади а нашето поколение ще работи до смърт за да ги издържа.Освен тях ще издържа и цяла армия мангали социално слаби и тумбаци.В България няма смели политици.Няма хора които да се озъбят на бедните и социално слабите и да им обяснят че социализма отдавна свърши.
                                нои е всичко друго,но не и осигуритен институт-защо нои трябва да изплаща социални пенсии,например.Решили мильовците щото са се преработили да ги пенсионират рано-да не бъркат в нашата каца.Миньорите също-видя се,че допълнителната вноска за никаква пенсия не стига -и всичко това от работещите 3-та категория.
                                Аз вярвам,че ако се изчисти нои от всички лапурници,ще има достойни пенсии за всички осигурявали се.
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X