IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За пенсионната реформа

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бате-Пешов - прав си отвсякъде, грешиш само в едно - че съществува сила, която да направи от хъхряците хора.
    Днес, тръгвайки от офисът ми направи впечатление една гледка - неколцина работници, отворили жичкаджийските шахти и се трудат нещо в жегата - работа елементарна и за полуграмотен, но всичките бяха бели. Редом с тях двама угоени, разплути и мръсни хъхряка лениво преживяха сандвичи и зяпаха тъпо във витрината на една заложна къща. Явно си нямаха друго занимание в работният ден и със сигурност бяха "социално слаби" макар с общо тегло към триста кила. Когато отивах на работа, гледам боклукчиите, които шетаха около камионът и кофите близо до блокът ми - двама бели и един циганин. Хъхрещите гнусотии живеят на наш гръб, това е истината !!! Съжалявам, но освен да бъдат изтребени - било пряко, било чрез коствени мерки, друг начин не виждам.

Отделен проблем са две други категории боклуци - чиновници и ушеви, които също нищо не вършат и за нищо не стават, но освен заплати и осигуровки им плащаме, да не говорим, че ушевите се пенсионират и супер рано, защото явно е много уморително по цял ден да си правиш разходки между кафето и ресторантът, да люпиш семки и да дремеш в патрулката.

Но е безсмислено да отправяш призиви към Тотю, Флик или дори към Картофоподобната Тимберица - защото те защитават именно търтеите и боклуците - и какво чудно, щом самите те (поне за Тимберицата и Флик знам със сигурност) не са работили истински дори минута през излишният си живот? Ясно е, че ще защитават тия, които чувстват духовно близки - чиновници, ушеви, мангали.

Държавата в моментът е като някой луд селяк (фермер) който ограбва медът от кошерите, без да оставя на мястото му захарен сироп за пчелите, сее картофи с единствена цел да отглежда колорадски бръмбари по тях, полива и тори плевелите, а скубе полезните растения. Ако има такъв селяк, всички ще го обявят за побъркан и ще викнат ония, яките санитари, но когато цялата държава се държи по тоя начин, все едно няма проблем.

Трябва ни нова, истински дясна власт (защото това животно Борисов е по-ляв дори от СтаниШеф, макар да се самообявява за десен), която да вкара ред в тая държава, да смаже хъхрещата гнус, да нарита търтеите на държавна служба в мързеливите ануси - иначе - загиваме. Всяка държава, която набляга на "социалният" елемент се самообрича на гибел, защото търтовете имат своиството да се множат, за сметка на работните пчели.
    Last edited by Императорът; 16.08.2010, 18:19.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от emekli Разгледай мнение
      Здравейте,

Началото на тази тема беше дадено с препратка към моя блог в blog.bg. Сега виждам, че редакционната колегия на IBG е изтрила както блога, така и потребителското ми име. Явно написаното не им се е харесало по една или друга причина. Доколкото разбрах блога бил политически пристрастен и жълт. Нека всеки, който го е чел да си каже мнението дали е така. За мен това е цензура. Още повече, че ИБГ стартира рубрика с пускането на икономически материали от блог.бг на своите страници. Не знам как ще се развие тази рубрика, ако различните мнения се трият дори от страниците на blog.bg.
      Здравейте, това разбира се са пълни глупости. Аз лично активирах с помощта на програмиста на Blog.bg, блогът emekli, тъй като блогърът ме помоли, след като активационния мейл не му беше дошъл. Блогът си стоя 2-3 дни, докато системата не е видяла конфликт на e-mail-и (явно заради това не е дошъл активационния мейл), и просто е изтрила по-новия блог.

Предложих на блогъра да си регистирара emekli.blog.bg но този път да активира както трябва, от мейла, а не аз чрез програмиста да хаквам сайта като слагам чек бокс Активен директно в базата данни на сайта.

Програмиста, каза че ще върне същото ID на поста, като текста намерих в кеша на google и го пратих на блогъра и го пратих на блогъра, защото искаше да го пусне тук в темата, а го беше загубил...

Сега видях тези нападки за цензура и се посмях

Коментар

• Първоначално изпратено от emekli Разгледай мнение
        Здравейте,

Началото на тази тема беше дадено с препратка към моя блог в blog.bg. Сега виждам, че редакционната колегия на IBG е изтрила както блога, така и потребителското ми име. Явно написаното не им се е харесало по една или друга причина. Доколкото разбрах блога бил политически пристрастен и жълт. Нека всеки, който го е чел да си каже мнението дали е така. За мен това е цензура. Още повече, че ИБГ стартира рубрика с пускането на икономически материали от блог.бг на своите страници. Не знам как ще се развие тази рубрика, ако различните мнения се трият дори от страниците на blog.bg.
        +1

Коментар

• Един много добър анализ на Радан Кънев :

http://www.dsb.bg/?page=press&sub=interview&id=1810
          Don't work hard, work smart!

Коментар

• На нас не ни трябва чуждестранен легион! Не ни трябва пушечно месо дето да защитава отвъдморски територий. Трябват ни момчета и момичета, дето в най-лошия случай ще са в състава на мироотворителни сили някъде по света. И 90% от задачити им са да потдържат реда сред гражданското население. А за това се иска да можеш да комуникираш. Да знаеш езици. Да знаеш как да внушаваш респект и уважение сред враждебно настроено цивилно население.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Фактът е един за френският чуждестранен легион не ти искат средно нито да знаеш езика отначало, а са най-добрата бойна еденица на света

сигурен съм че ако изкараме нашата 45 000 армия (цялата с многото вожд и малкото индианец) на полето в калта на военни игри срещу 8000 легион ще ни сритат задниците нищо че наште всички имат поне средно...

Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
              Средното образование е най-малкото което трябва да има един полицай или професионален войник!! Малко или много той ще комуникира с хора, граждани на държавата, а често и с чужденци. И трябва да има необходимия багаж в главата. Не е просто марионетка дето да може да разглобява калашник. Дори едно време имаше средно милиционерско училище. Имаше също и средни сержантски училища към армията. Не знам дали вече не са закрити. Та това са си специфични професии, дето освен физическа подготовка, трябва и сиво вещество. Има критични ситуации, дето трябва да се вземе решение на момента. Не като сегашните ченгета, да се правят на разсеяни. Така че не е това начина да се интегрират циганите.
              mWPCloud.com

Коментар

• НОИ изразходва над 400 милиона годишно за държавни служители в привилегировано положение, за които държавата не внася нужните осигуровки",
                Единственото спасение-държ.служители да си внасят осигуровките и ББ да не подвива опашка пред синдикатите и клатимадурковците.
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Хората които имат най малък стаж и вноски в НОИ получиха най големите пенсии и се пенсионират най млади.Тодор Живковата полиция и армия пенсионери с по 600лв на 40-45г.Много заводи получиха нечестно първа категория труд от А Луканов под заплахата от стачки и преди избори.Този мръсник направи най големите поразии в България след 10 ноември.Неговите простотии ще тежат още много години.Сегашните държавни служители получават заплати но НОИ не получава вноски върху истинските им заплати.Държавата осигурява пенсионерите и децата за жълти стотинки.Всичко е прехвърлено на гърба на няколко стотин хиляди човека,работещи във фирми които не крият данъци и осигуровки.Енергетиката,Нефтохим и още няколко по големи фирми.На всичкото отгоре тези хора се наказват като им увеличават възрастта и им вдигат вноските.Питам ако един човек се осигурява на 2 бона а друг на 300кинта защо и двамата да се пенсионират на 63?Защо възрастта например да не е 60г. и вече пенсията да е според натрупаното?Защо Тотю хубавеца мълчи по тези въпроси?Защо държавата не отдели социалните и инвалидните пенсии в друг фонд към социалното министерство?Тотю защо един милион мангали са пенсионери инвалиди на 40г?Кой им е правил вноски?Защо тези животни си осакатяват децата разболяват ги заради пари а държавата се прави че не вижда?Няма циганка която да е омъжена всички са самотни майки.Няма циганка на която поне едно дете да не е тежкоболно и да не получава минимум 200кинта за него.Тотю тези си ги вземи в ГЕРБ или у вас и си ги издържай.Аз не искам и няма да плащам за такива.Не може да не искаш да учиш да работиш да не спазваш никакви правила и хигиена да пиеш да пушиш и някой да ти е длъжен.Скъпи Тотю вкарай мангалите в училище за месец да научат всички революционни песни който не иска кол по главата докато почне да иска.После къпеш ги на реката.Сутрин стават в пет и почват строева подготовка с маршировка от единия край на селото до другия като пред кметството отдават чест.После ноисене на камъни метене чистене и работа до 21 часа.Следва нов марш с песен и лягане.И така докато се очовечат.Цял ден ще носат камъни и вечер като легнат да заспиват веднага а не цял ден да спят и да чукат циганките а нощем да крадат.Като не искаш да ги възпиташ си ги вземи у вас.Аз не желая да плащам за такива.И никакво здравопазване.Първата епидемия ще ни прочисти от тези животни.Да това са животни а не хора.
                  Бате Пешо е много прав, за съжаление държавата си затваря очите за това мързеливо племе и един вид ги толерира под маската на етническата толерантност. Когато знаеш с колко пот и нерви си си изкарал хляба, колко бъхтиш за една мизерна заплатка, а след това получаваш и мизерна пенсийка, която ти стига само за надгробния камък, как да не се ядосваш ... И в същото време виждаш мързеливия ром, който по цял ден се чуди каква далаверка да направи, коя кофа за боклук да изпразни и да натовари на каручката, и който фактически издържаме с нашите пари, парите на обикновения данъкоплатец ... как да не се ядосваш ....

Коментар

• do GEORGI

не знам според мен никой не е готов да бъде войник или полицай докато не премине определено ниво на подготовка. Така че въпрос на организация е да могат да бъдат обучени и подготвени за служба. По-точно най-важното нещо за един войник(полицай) е да се научи да бъде командван. Оттам насетне отговорността я носят техните командири и офицери(как са ги научили). Аз не казвам на килограм да ги вземат, но има много кадърни и свестни момчета, които на 18 - 19 години се чудят на къде да поемат в живота.
                    И от моя опит, както писах по-долу съм видял, че много циганета ги привлича военната служба, а практически единици са в армията.
                    Плюс това профи-договорите доколкото си спомянм са за 3 или 5 години(или 3+2 години нещо такова беше), с други думи сътветното момче няма да остане в армията 20 години като войник(ако става и е кадърен може да го оставят като старшина там или сержант). Нека през живата му да премине казармата и армията за 5 години, нека отиде на мисия в чужбина и да изкара някой лев, нека натрупа познати и приятели в една различна среда, нека придобие и някаква квалификация(шофьор, монтьор, строителство, охрана и още много други професии) и съм 100% убеден, че живата му ще се развие по друг начин.
                    Иначе какво му остава - гастербайтер, общ работник(обаче без никаква квалификация), улицата и канабиса..........това е друго не може да прави.
                    И ще кажа още един случай - стои едното цигане в лечебницата нещо щеше да работи-(аз бях войник в лечебницата на военното поделение)......... Самото цигане беше много точно като човек, физическа и строева подготовка, караше ме да го уча за частите на калашника и тн, както се казва "болен за служба), мога да кажа, че бяхме приятели.
                    Та стои момчето в лечебницата, гледа една картичка с готина мадама(а предишния ден получил отказ за профи-служба, щото бил без диплома за средно) - та стои, гледа снимката и ми вика - ей Григоров, Григоров - ти може и да еб.....такава мадама, обаче аз вече нямам шанс! И на моя въпрос защо бе, сега като станеш войник, мадамите ще ти се лепят като на МЕД, той просто замълча и излезе...........разбираш ли..........тук не става въпрос за средно образование, а че това момче беше супер кадърно и можеше да има чудесен живот в армията, обаче заради тъпотии той ще излезе на улицата.

Та това исках да кажа - не че това е някакво универсално решение и тн, но е една страхотна възможност голяма част от кадърните им хора да получат нов и различен шанс в живота(щото все пак до 18 години са зависели преди всичко от родителите си и тяхното ниво).(просто се сетих сега и друг случай - на цигането родителите бяха овчари в някакво село и естествено момчето нямаше средно образование-пасял и той овцете -обаче знаеше да пише и пишеше стихове!!! Той също искаше профи служба.......и след години го виждам и се оказа, че заминал за Белгия и там работи. И викам какво работиш там- отговор - ами каквото намеря!!!). Това е - и досега не мога да разбера каква вина имат тези момчета, че нямат образование, квалификация и тн. Те просто стават на 18 години влизат в казармата(поне докато имаше наборна служба) и изведнъж виждат, че има друг свят, има правила, ред имат покрив и храна, че някой въобще се грижи за тях. След това излизат на улицата и пак нищо - тръгват да търсят прехрана, както намерят.

Коментар

• Ето го и текста на изтритият ми блог. Намира се през Гугъл:

Въпреки че е август, лобитата около пенсионната реформа се размърдаха необичайно. Първо заместник-председателят на КФН Димана Ранкова излезе с идея да се задължат частните пенсионни фондове да инвестират определен процент от активите си в български акции. След това в сутрешните блокове Владимир Каролев (от името на група крайни либерали, наречени Независим съвет за пенсионна реформа) защити идеята да се увеличи вноската към частните фондове от сегашните 5 процента от заплатата.
                      Всички тези постановки са много правилни в теоретичен план, но нека се върнем към реалностите в България. А те са:
                      1. От 9 пенсионни дружества 2 са на ТИМ, по едно на Христо Ковачки, Алексей Петров и на офшорки, за които се говори, че са свързани с Маргините. Останалите четири са на уважавани финансови инвеститори.
                      2. По груби сметки всеки месец държавата превежда на тези дружества 50 млн лева, от които около една трета отиват в гореспоменатите господа.
                      3. От тези 50 млн лева, 5% директно се вземат от дружествата, управляващи фондовете, като такса управление.
                      4. От останалите пари, голяма част (особено от фондовете на горните 5 дружества) се инвестират в акции и облигации на свързани компании, така че те също се източват по един или друг начин.
                      Създадена е форма на олигополен пазар, при който реална конкуренция липсва, защото осигурените (всички работещи, родени след 1959 година) имат избор между 9 фонда с подобни стратегии. Въобще не споменавам отрицателната доходност, защото тя може да се окаже временен елемент, свързан с кризата.
                      Какво се предлага от Алианса за пенсионна реформа?
                      1. Вноската към частните фондове да не е 5%, а да е преобладаваща. Тоест, ние чрез държавата да превеждаме не 50 млн, а много повече пари месечно на частните фондове.
                      2. Те да продължават да прибират 5% на входа (както бизнесмените, които в началото на 90-те години прибираха комисиони на входа и изхода на държавните предприятия).
                      3. Да продължават да имат свободата да инвестират парите ни в техни компании (само определени пенсионни фондове, не всички), като по този начин ги източат към себе си и практически ни оставят без пенсии (защото се предлага държавния разходопокривен модел постепенно да отпадне).
                      4. Създаване на различни по риск фондове, пак управлявани от същите пенсионни дружества. Така ние ще имаме правото да ни източат парите чрез акции или облигации на една и съща компания.

Какво трябва да се направи според мен?
                      1. Създаване на реална конкуренция на пазара на пенсионни услуги. Независимо дали вноската е 5 или повече процента, ние трябва да имаме правото да я инвестираме в много по-голям брой оператори. Например да ни се даде право да слагаме ежемесечните си вноски на банков депозит при условия, определени от всяка банка за всичките й клиенти с пенсионни вноски. Пак при условие да не си теглим парите до достигане на пенсионна възрасти. Или пък да изберем да инвестираме парите си в договорни фондове. Така броят на възможностите ни ще се увеличи от сегашните 9 пенсионни дружества, на близо 100, като включим банките и управляващите дружества. Това ще създаде реална конкуренция, и пенсионните фондове ще се видят принудени да намалят 5 процентната такса.
                      2. Прозрачност на пазара. Всичко ПОД и УД, които управляват пенсионни портфейли да са длъжни да публикуват портфейлите си и движенията по тях всеки месец, така че да виждаме дали източват сметките ни по посока на свързани компании или ги управляват коректно.
                      3. Възможност за смяна на фонда (или банката), където сме инвестирали парите си на всеки 6 месеца, така че да можем да възнаграждаваме тези, които управляват качествено, и да наказваме останалите.

Конкуренцията е основното, което ни трябва. Когато имаме 9 оператора (два от които свързани), те поддържат монополно високи такси и нямат страх от недоволни осигурени, защото броят на възможностите им е много малък. Ако обаче броят на операторите нарастне до над 50, тогава и таксите ще бъдат намалени, и качеството на управлението ще се подобри. Всичко останали (процент на българските акции, мултифондове, процент на осигурителната вноска, отрицателна доходност) е шум в системата, докато имаме олигополен модел. Лобито на пенсионните дружества е силно, защото и парите, които управляват са големи. Срещу това обаче има здрава логика, която трябва да възтържествува. В противен случай, след 10 години, когато започнат да се плащат първите частни пенсии, ще има много неприятно изненадани хора. И виновни няма да са пенсионните дружества, а политиците, които са позволили този олигополен модел да се случи. За привържениците на частната пенсионна система ще кажа само - по-лошо от държавния монопол (разходопокривната система) е само частния монопол (на малък брой пенсионни дружества).

http://webcache.googleusercontent.co...ient=firefox-a

Коментар

• Средното образование е най-малкото което трябва да има един полицай или професионален войник!! Малко или много той ще комуникира с хора, граждани на държавата, а често и с чужденци. И трябва да има необходимия багаж в главата. Не е просто марионетка дето да може да разглобява калашник. Дори едно време имаше средно милиционерско училище. Имаше също и средни сержантски училища към армията. Не знам дали вече не са закрити. Та това са си специфични професии, дето освен физическа подготовка, трябва и сиво вещество. Има критични ситуации, дето трябва да се вземе решение на момента. Не като сегашните ченгета, да се правят на разсеяни. Така че не е това начина да се интегрират циганите.

Коментар

• сега

Истината е че определни (влиятелни)хора имат интерес от съществуването на циганските ГЕТА и подобна маса от необразовани и неграмотни хора. НЕщо повече, циганите са фактор във всеки един град(циганските махали).
                          Оттам се правят множество престъпни схеми..........на всички е ясно за какво става дума.

Когато бях в казармата(2002 май беше) много от циганите искаха да останат на професинална служба. Общо взето всички офицери се оплакваха, че няма желаещи за профи-служба и повечето цигани изявявяваха желание(ясно е защо поради много причини).
                          Обаче нашия ОФИЦЕРСКИ СЪСТАВ е направил едно много ХИТРО изискване - да имат завършено СРЕДНО образование. И се оказа че 99% от циганите нямат средно(момчетата повечето бяха от селата или махалите - там няма училища и самите им родители не са държали да посещават училище до 11 клас, нещо повече едно от момчетата се поряза и вадя лепенка да се залепи - той ми вика КАК се ползва това?!)
                          А в същото време за НАБОРНАТА служба нямаше изискване за СРЕДНО и много от циганетата се справяха по-добре на част от подготовката(макар и без средно) - особено физическата и строева подготовка. Е на частите на КАЛАШНИКА не бяха от най-добрите, ама на улицата бързо ще ги научат:-)))).
                          Та мисълта ми е че ОФИЦЕРИТЕ, за да си гарантират РАСОВА ЧИСТОТА и да не се разправят с цигани СА ПРИЕЛИ че им трябва СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ, а то просто не е НУЖНО за ВОЙНИК.
                          Същото е и в полицията. Аз не знам там да има циганин-полицай.
                          В смисъл че това са големи институции, в които голяма част от по-умните и кадърни циганета могат да се интегрират. Естествено те биха имали евентуално съпруги, деца, биха подпомагали с пари собствените си родители и тн, (това което правим всички).
                          Ето това е най-елегантиня начин да се ликвидират голяма част от гетата и най-важно УМНИТЕ И КАДЪРНИТЕ да се вкарат в релси, а другите в затвора:-))))))))))))
                          Това естестевено не се прави като целта е ясна - големи черни дупки като ГЕТАТА, оттам престъпни схеми, СХЕМИ ПО ИЗБОРИТЕ и тн и тн итн............
                          Last edited by nikolait; 09.08.2010, 10:39.

Коментар

• Бате Пешо, малко си се по увлякъл, от средата на там. За циганите предлагам зъдължителна трудова повинност. А и не само за тях. За всички! Трябваше да си остане наборната армия, 45 дни единично обучение, и след туй две години бачкане. На всички големи строежи държавата да си запази дялово участие. Като магистрали, инфраструкторни обекти. Хем по-евтино щеше да излезе на държавата, хем и този народ щеше да придобие някаква квалификация. Знаеш ли че има българи на по 25 год., завършили някаква пиклива гимназия, и не умеят нищо, не могат да работят нищо, освен бармани или сервитьори. А пък при циганите е пълна деградация. Не могат да пишат и четат. Ще минат още няколко години, и ще дойде поколение цигани дето няма да знаят и българския! Къде е държавата? Лесно е на хартия да увеличаваш пенсионната възраст и трудовия стаж. А има ли политика по осигуряване на заетост на младежите между 20 и 40 години? Заетост на хората с памперси на 60+? Тотю дали ще легне на хирургическа маса, а над него да играе скалпела в треперащите ръце на 63 год. хирург? А само хирурзите ли? Шофьори на автобуси, на тирове по магистралата? Уличен полицай на 63 год тича по престъпник? Стругар на норма? Да изброявам ли още? Огледайте се около вас и помислете?

Коментар

• До Бате Пешо

Да, прав си. Циганите (а не измисленото понятие "Ром") са генетично сбъркани от Господ същества. Няма срам, няма свян. Жестокост (когато са на тумба-много) и никакво отношение към общество, държава. Защо не ги искат развитите държави, модерни демократи, а ни ги връщат и ни съветват да отделяме колкото се може повече от БВП. Да даваме - на кого, за какво? Пълен анахронизъм в тази държава. Горе или са слепци, или ходят по нечия гайда. Както вървят нещата, естествено - рано или късно - ще дойде някакъв "Хитлер" на власт. И тогава жална им майка циганска. Доят ни непрекъснато като крави заради тях. А и стават все по-нагли от ден на ден. В автобусите се возят без пари на тумби и никой не смее да им направи забележка. Закон за защита на държавата от 1925г. за тях.

Коментар

• 90% от нормалните са съгласни 100% с "Бате Пешо"

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Хората които имат най малък стаж и вноски в НОИ получиха най големите пенсии и се пенсионират най млади.Тодор Живковата полиция и армия пенсионери с по 600лв на 40-45г.Много заводи получиха нечестно първа категория труд от А Луканов под заплахата от стачки и преди избори.Този мръсник направи най големите поразии в България след 10 ноември.Неговите простотии ще тежат още много години.Сегашните държавни служители получават заплати но НОИ не получава вноски върху истинските им заплати.Държавата осигурява пенсионерите и децата за жълти стотинки.Всичко е прехвърлено на гърба на няколко стотин хиляди човека,работещи във фирми които не крият данъци и осигуровки.Енергетиката,Нефтохим и още няколко по големи фирми.На всичкото отгоре тези хора се наказват като им увеличават възрастта и им вдигат вноските.Питам ако един човек се осигурява на 2 бона а друг на 300кинта защо и двамата да се пенсионират на 63?Защо възрастта например да не е 60г. и вече пенсията да е според натрупаното?Защо Тотю хубавеца мълчи по тези въпроси?Защо държавата не отдели социалните и инвалидните пенсии в друг фонд към социалното министерство?Тотю защо един милион мангали са пенсионери инвалиди на 40г?Кой им е правил вноски?Защо тези животни си осакатяват децата разболяват ги заради пари а държавата се прави че не вижда?Няма циганка която да е омъжена всички са самотни майки.Няма циганка на която поне едно дете да не е тежкоболно и да не получава минимум 200кинта за него.Тотю тези си ги вземи в ГЕРБ или у вас и си ги издържай.Аз не искам и няма да плащам за такива.Не може да не искаш да учиш да работиш да не спазваш никакви правила и хигиена да пиеш да пушиш и някой да ти е длъжен.Скъпи Тотю вкарай мангалите в училище за месец да научат всички революционни песни който не иска кол по главата докато почне да иска.После къпеш ги на реката.Сутрин стават в пет и почват строева подготовка с маршировка от единия край на селото до другия като пред кметството отдават чест.После ноисене на камъни метене чистене и работа до 21 часа.Следва нов марш с песен и лягане.И така докато се очовечат.Цял ден ще носат камъни и вечер като легнат да заспиват веднага а не цял ден да спят и да чукат циганките а нощем да крадат.Като не искаш да ги възпиташ си ги вземи у вас.Аз не желая да плащам за такива.И никакво здравопазване.Първата епидемия ще ни прочисти от тези животни.Да това са животни а не хора.
                                Бате Пешо 90% от нормалните са съгласни с тебе. Само простотията "Каймака" отгоре не му пука и не е съгласен.

Коментар

Working...
                                X