Първоначално изпратено от ASTIN
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой правил ли е онлайн застраховане?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от benedict Разгледай мнениеМда, и аз си правя гражданската online през SDI, излиза 10% по-евтино отколкото в офис.
Коментар
-
Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнениеНякой брокер ако го чете твойто мнение със сигурност те благославя и се моли да има повече като теб...
Що не си вземеш брокерче и до магазина като ходиш да ти помага в избора на чушки и подаването на парите на касата...
Не знам как не Ви е срам да го пишете това, че имате нужда някой да Ви помага да попълните стандартна бланка с 10 полета...
За тези които могат да си попълнят сами имената и егн-то мисля, че онлайн застраховането си ОК. Точно се вижда необоснованата разлика в цените и как за абсолютно едно и също някои компании искат с по 50-60лв. повече...За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Къде е гаранцията, че зад конкретния сайт стои лоялен посредник?
Ако беше отворил линка който ти бях дала по долу щеше да прочетеш ,че SDI са от 6 години застрахователен посредник.Освен on -lline застраховане същите имат и верига от офиси на територията на Република България.
Така,че споко влизаш в сайта им и си избираш като сравняваш към коя застрахователна компания ти е най-изгодно ,попълваш даните и даваш заявка.Елементарно е..Няма лъжа няма измама при SDI http://www.sdi.bg/onlineInsurance/В заключение както и казах по долу ,само чрез нея си застраховаме колата.Оn -lline застраховането си е удобство.[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнениеНякой брокер ако го чете твойто мнение със сигурност те благославя и се моли да има повече като теб...
Що не си вземеш брокерче и до магазина като ходиш да ти помага в избора на чушки и подаването на парите на касата...
Не знам как не Ви е срам да го пишете това, че имате нужда някой да Ви помага да попълните стандартна бланка с 10 полета...
За тези които могат да си попълнят сами имената и егн-то мисля, че онлайн застраховането си ОК. Точно се вижда необоснованата разлика в цените и как за абсолютно едно и също някои компании искат с по 50-60лв. повече...
Естествено всеки си решава дали сам да попълни бланката или друг да му я попълни, както и други такива дребни подробности. /между другото в едната компания за онлайн застраховане предлагат указания по телефона/
По-съществения въпрос е: Къде е гаранцията, че зад конкретния сайт стои лоялен посредник?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнениеЗдравейте,
Аз съм малко против относно on-line застраховането.Тъй като обикновено си правя каско+гражданска отговорност заедно и ползвам отстъпки ! Според мен не е без значение при кой брокер сключваш застраховката, защото моят брокер ти прави конкретна оферта в зависимост от това какво искаш,идва на място и едно от най-важните неща за мен е, че осигурява присъствие при завеждане на щетата, както ти помага за попълването на съответните документи при застрахователя.Също така има и телефони на които да звъниш за съвет.Това е от мен засега.Поздрави
За тези които могат да си попълнят сами имената и егн-то мисля, че онлайн застраховането си ОК. Точно се вижда необоснованата разлика в цените и как за абсолютно едно и също някои компании искат с по 50-60лв. повече...
Коментар
-
Здравейте,
Аз съм малко против относно on-line застраховането.Тъй като обикновено си правя каско+гражданска отговорност заедно и ползвам отстъпки ! Според мен не е без значение при кой брокер сключваш застраховката, защото моят брокер ти прави конкретна оферта в зависимост от това какво искаш,идва на място и едно от най-важните неща за мен е, че осигурява присъствие при завеждане на щетата, както ти помага за попълването на съответните документи при застрахователя.Също така има и телефони на които да звъниш за съвет.Това е от мен засега.Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнениеВъзможни ли са толкова ниски цени при онлайн застраховане? Всъщност предлагат и по телефона да се диктуват данните , а полицата се праща по куриер безплатно. Ето някои линкове:
http://www.getins.bg/grajdanska-otgo...mpaign_id=1008
http://www.grajdanskaonline.com/appl...1&step=1&nav=1
Има ли някой впечатление, дали е реално това или пак някакво сапунисване е.[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Някой правил ли е онлайн застраховане?
Възможни ли са толкова ниски цени при онлайн застраховане? Всъщност предлагат и по телефона да се диктуват данните , а полицата се праща по куриер безплатно. Ето някои линкове:
http://www.getins.bg/grajdanska-otgo...mpaign_id=1008
http://www.grajdanskaonline.com/appl...1&step=1&nav=1
Има ли някой впечатление, дали е реално това или пак някакво сапунисване е.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар