IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой правил ли е онлайн застраховане?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ASTIN Разгледай мнение
    10% от високите цени... В офиса на всеки друг грамотен брокер можеш да ги получиш тези 10% без притеснение. И информация за други неща.. това са дребни сметки. Затова си остава народа застрахователно неграмотен... Животозастраховка няма - за колата си се загрижил... Дерзайте...
    А дали причината за липса на животозастраховка не е на друго място.
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• 10% от високите цени... В офиса на всеки друг грамотен брокер можеш да ги получиш тези 10% без притеснение. И информация за други неща.. това са дребни сметки. Затова си остава народа застрахователно неграмотен... Животозастраховка няма - за колата си се загрижил... Дерзайте...

Коментар

• Първоначално изпратено от benedict Разгледай мнение
        Мда, и аз си правя гражданската online през SDI, излиза 10% по-евтино отколкото в офис.
        +1

Коментар

• Мда, и аз си правя гражданската online през SDI, излиза 10% по-евтино отколкото в офис.

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
            Някой брокер ако го чете твойто мнение със сигурност те благославя и се моли да има повече като теб...
            Що не си вземеш брокерче и до магазина като ходиш да ти помага в избора на чушки и подаването на парите на касата...
            Не знам как не Ви е срам да го пишете това, че имате нужда някой да Ви помага да попълните стандартна бланка с 10 полета...

За тези които могат да си попълнят сами имената и егн-то мисля, че онлайн застраховането си ОК. Точно се вижда необоснованата разлика в цените и как за абсолютно едно и също някои компании искат с по 50-60лв. повече...
            А какво ще кажеш по въпроса,че има брокерчета дето правят и невъзможното да ти издействат отстъпки дето ги няма на официалния сайт или когато ти дръпнат колата те светкат как точно да постъпиш за да не те връткат след това застрахователите?Не съм брокерче.....
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Къде е гаранцията, че зад конкретния сайт стои лоялен посредник?

Ако беше отворил линка който ти бях дала по долу щеше да прочетеш ,че SDI са от 6 години застрахователен посредник.Освен on -lline застраховане същите имат и верига от офиси на територията на Република България.
              Така,че споко влизаш в сайта им и си избираш като сравняваш към коя застрахователна компания ти е най-изгодно ,попълваш даните и даваш заявка.Елементарно е..Няма лъжа няма измама при SDI http://www.sdi.bg/onlineInsurance/В заключение както и казах по долу ,само чрез нея си застраховаме колата.Оn -lline застраховането си е удобство.
              [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
                Някой брокер ако го чете твойто мнение със сигурност те благославя и се моли да има повече като теб...
                Що не си вземеш брокерче и до магазина като ходиш да ти помага в избора на чушки и подаването на парите на касата...
                Не знам как не Ви е срам да го пишете това, че имате нужда някой да Ви помага да попълните стандартна бланка с 10 полета...

За тези които могат да си попълнят сами имената и егн-то мисля, че онлайн застраховането си ОК. Точно се вижда необоснованата разлика в цените и как за абсолютно едно и също някои компании искат с по 50-60лв. повече...
                Не се изказвате конкретно по евентуалните проблеми.
                Естествено всеки си решава дали сам да попълни бланката или друг да му я попълни, както и други такива дребни подробности. /между другото в едната компания за онлайн застраховане предлагат указания по телефона/
                По-съществения въпрос е: Къде е гаранцията, че зад конкретния сайт стои лоялен посредник?

Коментар

• Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
                  Здравейте,
                  Аз съм малко против относно on-line застраховането.Тъй като обикновено си правя каско+гражданска отговорност заедно и ползвам отстъпки ! Според мен не е без значение при кой брокер сключваш застраховката, защото моят брокер ти прави конкретна оферта в зависимост от това какво искаш,идва на място и едно от най-важните неща за мен е, че осигурява присъствие при завеждане на щетата, както ти помага за попълването на съответните документи при застрахователя.Също така има и телефони на които да звъниш за съвет.Това е от мен засега.Поздрави

Коментар

• Здравейте,
                    Аз съм малко против относно on-line застраховането.Тъй като обикновено си правя каско+гражданска отговорност заедно и ползвам отстъпки ! Според мен не е без значение при кой брокер сключваш застраховката, защото моят брокер ти прави конкретна оферта в зависимост от това какво искаш,идва на място и едно от най-важните неща за мен е, че осигурява присъствие при завеждане на щетата, както ти помага за попълването на съответните документи при застрахователя.Също така има и телефони на които да звъниш за съвет.Това е от мен засега.Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
                      Възможни ли са толкова ниски цени при онлайн застраховане? Всъщност предлагат и по телефона да се диктуват данните , а полицата се праща по куриер безплатно. Ето някои линкове:

http://www.getins.bg/grajdanska-otgo...mpaign_id=1008

http://www.grajdanskaonline.com/appl...1&step=1&nav=1

Има ли някой впечатление, дали е реално това или пак някакво сапунисване е.
                      Мъжът ми си прави от тоя линк http://www.sdi.bg/onlineInsurance/?g...FRcL3wodGyVa1w on -lline застраховка на колата ,като си избира къде е най -изгодно и при доставка си я плаща.До сега не е имал проблем.
                      [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Тия дни смятам да го направя. Ще споделя. А за цените не знам. Сториха ми се стандартни. Или по-скоро без голяма разлика от колкото, ако си платиш гражданската на място.

Коментар

• Някой правил ли е онлайн застраховане?

Възможни ли са толкова ниски цени при онлайн застраховане? Всъщност предлагат и по телефона да се диктуват данните , а полицата се праща по куриер безплатно. Ето някои линкове:

http://www.getins.bg/grajdanska-otgo...mpaign_id=1008

http://www.grajdanskaonline.com/appl...1&step=1&nav=1

Има ли някой впечатление, дали е реално това или пак някакво сапунисване е.
                        Working...
                        X