IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой правил ли е онлайн застраховане?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
    Кажи поне една причина дадена компания да не плати, ако застраховката е правена онлайн. И в двата случая полицата е заведена в базата им данни.
    Между отделните компании съм съгласен, че има разлика, но това е съвсем друг въпрос.
    ами например определени застраховатени компании(бул инс, лев инс, евро инс, виктория и т.н.) не плащат щети по Авто Каско и Г.О.
    (вадят от девет бари вода за да не ти платят и ако пък ти платят, то не е каквото трябва) поради тази причина застраховките им имат куп промоци и намаления.
    в момента застраховка Г>О> е на загуба в почти всички компании(освен в горе посочените). докато не се вдигне цената на Г.О. до към 400 лв. нито ние ще сме доволни, нито застрахователите ще са доволни.
    истинските застрахователни компании в момента са Алианц, Дженерали, Булстрад

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
      А дали причината за липса на животозастраховка не е на друго място.
      Човекозастраховка е абсурдно да се прави онлайн - продуктът е доста по-непознат, а условията - бая по-сложни.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
        Никакво минало не е Точно 30% си лапат брокерчетата, за нищото, което вършат
        Преди имаше и безумия от 35-40%, сега не знам дали има още подобни, но 30% си е стандарт.
        Ами компаниите в Бг не ги отчитат това, че им спестяваш 30-те% при директен контакт и не ги намаляват, но ако става дума за по-голяма сума само пълен дебил би ги подарил тези 30%. Предполагам не е нужно да ти казвам как се спестяват , след като си такъв експерт

Нищо общо нямате Вие с брокерите на ценни книжа, защото там не е нужно само да си напишеш имената и да прочетеш 1стр. общи условия.
        Брокерите на имоти в Бг са напълно излишни, абсолютно си прав. Те само пречат и взимат пари. При директен контакт можеш да си договаряш сам цената, а не да чакаш глупавия брокер, който в 99% от случаите е неграмотник от някое село да ти преговаря за имота.
        Рекламните агенции нямат нищо общо, те освен, че ти осигуряват отстъпка (за разлика от Вас) могат да ти направят и клип, билборд, кампания и т.н.

Вие не правите нищо, само попълвате едни елементарни бланки.

Искаш ли да се обзаложим на 1 бутилка скъпо уиски, че няма застраховка, за която ти да ми предложиш по-добра цена, отколкото аз ще си договоря сам???
        Бягай да бачкаш, че и от там ще те изгонят

Коментар

• Първоначално изпратено от divinesweet Разгледай мнение
          Чудесно е че нямаш нужда от съдействие. Това означава че си застрахователно грамотен. Но е абсурдно всеки да разбира от всичко. ако си мисли че е така е доста наивно.
          Ооо 30процента… минало, минало, само в мечтите на некой… далеч по малко пари се правят. Айде похвали ми се с цената на поне една застраховка (с тази отстъпка от застраховател), да ти покажа колко си заблуден
          А ти специално ако някой ден нещо застрахователно те озадачи- обади ми се, ще видиш разликата. Тотално без пари!
          И така като се замисля те и брокерите на ценни книжа са излишни, що да не се оправя на борсата сама. И ти я на недвижими имоти- как!? аз тия сделки ги мога, и адвокатите, и рекламните агенции, щото и те са по средата… няма да продължавам, много си прав…
          Никакво минало не е Точно 30% си лапат брокерчетата, за нищото, което вършат
          Преди имаше и безумия от 35-40%, сега не знам дали има още подобни, но 30% си е стандарт.
          Ами компаниите в Бг не ги отчитат това, че им спестяваш 30-те% при директен контакт и не ги намаляват, но ако става дума за по-голяма сума само пълен дебил би ги подарил тези 30%. Предполагам не е нужно да ти казвам как се спестяват , след като си такъв експерт

Нищо общо нямате Вие с брокерите на ценни книжа, защото там не е нужно само да си напишеш имената и да прочетеш 1стр. общи условия.
          Брокерите на имоти в Бг са напълно излишни, абсолютно си прав. Те само пречат и взимат пари. При директен контакт можеш да си договаряш сам цената, а не да чакаш глупавия брокер, който в 99% от случаите е неграмотник от някое село да ти преговаря за имота.
          Рекламните агенции нямат нищо общо, те освен, че ти осигуряват отстъпка (за разлика от Вас) могат да ти направят и клип, билборд, кампания и т.н.

Вие не правите нищо, само попълвате едни елементарни бланки.

Искаш ли да се обзаложим на 1 бутилка скъпо уиски, че няма застраховка, за която ти да ми предложиш по-добра цена, отколкото аз ще си договоря сам???

Коментар

• Има и по-добро от онлайн застраховането, но, определени задници в страната пречат това да се случи. За цените - да не говорим, колко по-ниски биха могли да бъдат. know how

Коментар

Рекламамен! Реално е, ако зад сайта седи брокер. Я виж кои са тези!?
              Та кои са?

Коментар

• Първоначално изпратено от dingilov Разгледай мнение
                Хора,
                цената не е най-важна.
                Ако например си с гражданска отговорност на дадена застрахователна компания
                (...инс) и удариш дете, автомобил и т.н.?
                И ако тази застрахователна компания не плати поради ред причини формални и не формални, то тогава ти ще трябва да плащаш.
                Качеството (сигурноста) е най-важно, а не цената.
                Кажи поне една причина дадена компания да не плати, ако застраховката е правена онлайн. И в двата случая полицата е заведена в базата им данни.
                Между отделните компании съм съгласен, че има разлика, но това е съвсем друг въпрос.

Коментар

• Чудесно е че нямаш нужда от съдействие. Това означава че си застрахователно грамотен. Но е абсурдно всеки да разбира от всичко. ако си мисли че е така е доста наивно.
                  Ооо 30процента… минало, минало, само в мечтите на некой… далеч по малко пари се правят. Айде похвали ми се с цената на поне една застраховка (с тази отстъпка от застраховател), да ти покажа колко си заблуден
                  А ти специално ако някой ден нещо застрахователно те озадачи- обади ми се, ще видиш разликата. Тотално без пари!
                  И така като се замисля те и брокерите на ценни книжа са излишни, що да не се оправя на борсата сама. И ти я на недвижими имоти- как!? аз тия сделки ги мога, и адвокатите, и рекламните агенции, щото и те са по средата… няма да продължавам, много си прав…
                  застраховането НЕ Е занаят, а ПРОФЕСИЯ!
                  http://www.broko.bg/blog

Коментар

Ще ти кажа, че това си е самата истина
                    Всеки брокер ще ти даде най много колкото цената на компанията. Щото застраховките се продават по общи тарифи (цени). само че за разлика от служителя в ен-тата компания, който седи там на заплата, на брокера му пука е ли ще останеш доволен, е ли ще ти е комфортно през срока на застраховката. В повечето случаи брокера дава по- ниска цена именно защото за него твоя комфорт има значение!
                    Ако някой не те е оставил с това впечатление, това е само кофти извадка, то не и верен извод.
                    Брокерът има информация за поне 5 компании. Аз лично работя с 15 по общо. А представи си в тая жега да ги обиколиш за да си сигурен че си направил информиран избор.
                    И за да го направя още по близо до реалността- да сложа и общите условия на всяка застраховка, които са условията при които компанията ти приема риска. За всички различни от ГО са по няколко страници, няма общ стандарт или норма. Колко ли четене трябва за да си сигурен че с малките букви в това което подписваш няма нещо което не очакваш!?
                    И накрая. За разлика от всички други пазари в застраховането клиента НЕ ПЛАЩА за работата на брокера!

Е ти от това живееш, нормално е да не признаваш, че сте излишна напаст.
                    На мен твоята помощ не ми трябва. Аз това се опитвам да ти кажа, че брокерите са за неграмотни хора, които не знаят какво става...
                    А клиента ти плаща и още как! И то плаща безбожно много за никаквата работа, която ти вършиш. Защото 30-те% които компанията дава на брокера, при директна сделка могат да се намалят от цената на полицата.

Нищо не е нужно да обикалям. Ти като искаш да си купиш нещо цяла България ли обикаляш да проверяваш условията???Аз не!

Изсмукваш си някакви оправдания от пръстите, но истината е че сте безполезна гилдия от хрантутници...

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
                      Ще ти кажа, че това са пълни глупости.
                      Никой брокер не може да ти даде цена като директна цена от компанията. То е съвсем логично да е така, защото и той взима пари, а иначе неговите пари могат да са отстъпка за теб.
                      Брокерите живеят на гърба на малоумници, които ги мързи и са неграмотни да попълнят една бланка с имена и ЕГН...
                      Според мен този бранш е напълно излишен и само оскъпява продукта...
                      Ще ти кажа, че това си е самата истина
                      Всеки брокер ще ти даде най много колкото цената на компанията. Щото застраховките се продават по общи тарифи (цени). само че за разлика от служителя в ен-тата компания, който седи там на заплата, на брокера му пука е ли ще останеш доволен, е ли ще ти е комфортно през срока на застраховката. В повечето случаи брокера дава по- ниска цена именно защото за него твоя комфорт има значение!
                      Ако някой не те е оставил с това впечатление, това е само кофти извадка, то не и верен извод.
                      Брокерът има информация за поне 5 компании. Аз лично работя с 15 по общо. А представи си в тая жега да ги обиколиш за да си сигурен че си направил информиран избор.
                      И за да го направя още по близо до реалността- да сложа и общите условия на всяка застраховка, които са условията при които компанията ти приема риска. За всички различни от ГО са по няколко страници, няма общ стандарт или норма. Колко ли четене трябва за да си сигурен че с малките букви в това което подписваш няма нещо което не очакваш!?
                      И накрая. За разлика от всички други пазари в застраховането клиента НЕ ПЛАЩА за работата на брокера!

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
                        Възможни ли са толкова ниски цени при онлайн застраховане? Всъщност предлагат и по телефона да се диктуват данните , а полицата се праща по куриер безплатно. Ето някои линкове:

http://www.getins.bg/grajdanska-otgo...mpaign_id=1008

http://www.grajdanskaonline.com/appl...1&step=1&nav=1

Има ли някой впечатление, дали е реално това или пак някакво сапунисване е.
                        Рекламамен! Реално е, ако зад сайта седи брокер. Я виж кои са тези!?

Коментар

• Хора,
                          цената не е най-важна.
                          Ако например си с гражданска отговорност на дадена застрахователна компания
                          (...инс) и удариш дете, автомобил и т.н.?
                          И ако тази застрахователна компания не плати поради ред причини формални и не формални, то тогава ти ще трябва да плащаш.
                          Качеството (сигурноста) е най-важно, а не цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                            А какво ще кажеш по въпроса,че има брокерчета дето правят и невъзможното да ти издействат отстъпки дето ги няма на официалния сайт или когато ти дръпнат колата те светкат как точно да постъпиш за да не те връткат след това застрахователите?Не съм брокерче.....

Ще ти кажа, че това са пълни глупости.
                            Никой брокер не може да ти даде цена като директна цена от компанията. То е съвсем логично да е така, защото и той взима пари, а иначе неговите пари могат да са отстъпка за теб.
                            Брокерите живеят на гърба на малоумници, които ги мързи и са неграмотни да попълнят една бланка с имена и ЕГН...
                            Според мен този бранш е напълно излишен и само оскъпява продукта...

Коментар

• Първоначално изпратено от neokastro Разгледай мнение
                              В ДЗИ ако си направиш застраховка през СБА е още по малка сума има и безплатен преглед на посочено от тях масто.
                              Това става и ако отидеш директно в ДЗИ или в който и да е брокер Много лесно се лъжете

Коментар

• В ДЗИ ако си направиш застраховка през СБА е още по малка сума има и безплатен преглед на посочено от тях масто.

Коментар

Working...
                                X