Първоначално изпратено от Mr_crash
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чиновниците да си плащат здравните вноски
Collapse
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от бедната йенаЩе се пръсна... бате Пешо ... в частния сектор въобще няма връзки така ли??????? В частния сектор няма въобще малоумници и безхаберници.????? Лично съм обяснявал на някои индивиди по десетина пъти едно и също нещо докато го схванат... Всяко стадо си има мърша!!! Недей да ме слагаш в категорията връзкари и нищонеправещи моля... Когато има работа и дойде клиент той бива обслужен от мен на момента... Всяка годиа държа изпити и имам отлични оценки..... Айде със здраве и не пиши без да знаеш
1 Съдии и прокурори
2 ДКЕВР
3 Полицаите
4 КАТ
5 Висшите генерали
Да изреждам ли още?И да знаеш именно че благодарение на тяхната работа България изглежда така отврарителна.
Коментар
-
Ще се пръсна... бате Пешо ... в частния сектор въобще няма връзки така ли??????? В частния сектор няма въобще малоумници и безхаберници.????? Лично съм обяснявал на някои индивиди по десетина пъти едно и също нещо докато го схванат... Всяко стадо си има мърша!!! Недей да ме слагаш в категорията връзкари и нищонеправещи моля... Когато има работа и дойде клиент той бива обслужен от мен на момента... Всяка годиа държа изпити и имам отлични оценки..... Айде със здраве и не пиши без да знаешаз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от оркаПървоначално изпратено от бедната йенаПовечето от вас понятие си нямат за какво става дума, и също понятие си нямат какво е да си държавен служител. Навсякъде държавните служители са МАКСИМАЛНО осигурени от държавата, за да могат да работят за нея. Навсякъде им се плаща заплата, с която могат да осигурят и семействата си!!!! За да бъдат спокойни... Холандски държавен служител (личен познат) ВСЯКА СЕДМИЦА ходи до Англия, да гледа любимия Ливърпул... има жена и 2 деца... Корупция имало дрън дрън.. оставете тези лозунги за някоя манифестация... Корупция ще има докато заплатите са такива мизерни..... Това е. Просто и ясно. Не ми се пише повече...
Недей да мериш Пършинг с черешово топче, ако обичаш и ако не обичаш
Сексът не е здравна услуга
Пациентите в Холандия смятат, че задоволяването на сексуалните им желания трябва да е част стандартния пакет медицински грижи
Сексът не е здравна услуга, настояват медицинските сестри в Холандия.
Пациентите обаче са на друго мнения. Според тях задоволяването на сексуалните им желания трябва да е част стандартния пакет медицински грижи.
В защита на здравните работнички синдикатът им започва национална кампания под надслов "Поставям границата тук".
Тя е провокирана от оплакването на 24-годишна медицинска сестра, че пациент я помолил да задоволява сексуалните му нужди като част от медицинските грижи, които полага за него в дома му. Когато отказала, той се опитал да я уволни с аргумента, че е непригодна да върши работата си.
Освен това младата жена станала свидетел как някои от по-възрастните й колежки сами предлагат подобни услуги.
Това не е част от задълженията на медицинските сестри и гледачите, категорични са от синдиката. Те вече са подали сигнал в полицията и очакват реакция по случая.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2833891fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от бедната йенаПовечето от вас понятие си нямат за какво става дума, и също понятие си нямат какво е да си държавен служител. Навсякъде държавните служители са МАКСИМАЛНО осигурени от държавата, за да могат да работят за нея. Навсякъде им се плаща заплата, с която могат да осигурят и семействата си!!!! За да бъдат спокойни... Холандски държавен служител (личен познат) ВСЯКА СЕДМИЦА ходи до Англия, да гледа любимия Ливърпул... има жена и 2 деца... Корупция имало дрън дрън.. оставете тези лозунги за някоя манифестация... Корупция ще има докато заплатите са такива мизерни..... Това е. Просто и ясно. Не ми се пише повече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от AvalaonПървоначално изпратено от бедната йенаПовечето от вас понятие си нямат за какво става дума, и също понятие си нямат какво е да си държавен служител. Навсякъде държавните служители са МАКСИМАЛНО осигурени от държавата, за да могат да работят за нея. Навсякъде им се плаща заплата, с която могат да осигурят и семействата си!!!! За да бъдат спокойни... Холандски държавен служител (личен познат) ВСЯКА СЕДМИЦА ходи до Англия, да гледа любимия Ливърпул... има жена и 2 деца... Корупция имало дрън дрън.. оставете тези лозунги за някоя манифестация... Корупция ще има докато заплатите са такива мизерни..... Това е. Просто и ясно. Не ми се пише повече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от бедната йенаПовечето от вас понятие си нямат за какво става дума, и също понятие си нямат какво е да си държавен служител. Навсякъде държавните служители са МАКСИМАЛНО осигурени от държавата, за да могат да работят за нея. Навсякъде им се плаща заплата, с която могат да осигурят и семействата си!!!! За да бъдат спокойни... Холандски държавен служител (личен познат) ВСЯКА СЕДМИЦА ходи до Англия, да гледа любимия Ливърпул... има жена и 2 деца... Корупция имало дрън дрън.. оставете тези лозунги за някоя манифестация... Корупция ще има докато заплатите са такива мизерни..... Това е. Просто и ясно. Не ми се пише повече...
Недей да мериш Пършинг с черешово топче, ако обичаш и ако не обичаш
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от оркаКогато Дянков коментира алтернативата каза, че ако държавата не плаща на държавните служители здравни и пенсионни осигуровки ще спести 210 млн лева.
В този пакет влизат и 50-те милиона здравни. Явно не си се задълбочил в инфото
http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/03..._chinovnicite/
финансовият министър каза, че обсъждат чиновниците сами да си плащат всички осигуровки - и здравните, и пенсионните, така както работещите в частната сфера, за да има равнопоставеност. Според изчисленията, които екипът му прави, ако промяната започне от май - за осемте месеца ефектът ще е 140 млн. лева, а на годишна база - около 210 млн. лева. Дянков призна в парламента, че не е "горещ привърженик" на увеличаването на здравната вноска на 10% сега.
С прехвърляне на плащането от бюджета към ДС не се намалява трансфера от бюджета към бюджета на НЗОК, а само частта която се плаща за осигуровки от държавата за сметка на ДС.
Т.е. средствата от националния бюджет намаляват като цяло
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan DochevОказва се, че в държавата има оазиси, в които нито са чули, нито разбрали, че има криза. В тези оазиси живееят стотици хиляди държавни и общински служители.
Тези служители, с претенции да ни ръководят и управляват се мислят за писани яйца, имунизирани и застраховани против всякакви неблагополучия.
Пропускат обаче малката подробност, че са СЛУГИ на народа, който им плаща да СЛУЖАТ, а не в работно време да пълнят форумите и гушите си.
Коментар
-
Добре де като не ти харесва заповядай при частника-насила ли те държат.Първоначално изпратено от бедната йенаПовечето от вас понятие си нямат за какво става дума, и също понятие си нямат какво е да си държавен служител. Навсякъде държавните служители са МАКСИМАЛНО осигурени от държавата, за да могат да работят за нея. Навсякъде им се плаща заплата, с която могат да осигурят и семействата си!!!! За да бъдат спокойни... Холандски държавен служител (личен познат) ВСЯКА СЕДМИЦА ходи до Англия, да гледа любимия Ливърпул... има жена и 2 деца... Корупция имало дрън дрън.. оставете тези лозунги за някоя манифестация... Корупция ще има докато заплатите са такива мизерни..... Това е. Просто и ясно. Не ми се пише повече...
Коментар
-
Повечето от вас понятие си нямат за какво става дума, и също понятие си нямат какво е да си държавен служител. Навсякъде държавните служители са МАКСИМАЛНО осигурени от държавата, за да могат да работят за нея. Навсякъде им се плаща заплата, с която могат да осигурят и семействата си!!!! За да бъдат спокойни... Холандски държавен служител (личен познат) ВСЯКА СЕДМИЦА ходи до Англия, да гледа любимия Ливърпул... има жена и 2 деца... Корупция имало дрън дрън.. оставете тези лозунги за някоя манифестация... Корупция ще има докато заплатите са такива мизерни..... Това е. Просто и ясно. Не ми се пише повече...аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM"През януари има силно нарастване на капиталовите разходи и на субсидиите от бюджета, като няма публична информация за какво са отишли тези пари", заяви икономистът Димитър Чобанов. Ръстът при капиталовите разходи вероятно е заради частичното разплащане със строителните фирми. Но е неразбираемо защо са нараснали разходите за заплати и за издръжка на министерствата, при положение че бяха обявени съкращения. През януари 2009 г. държавата е платила за заплати 192 млн. лв., а през януари 2010 г. - 201 млн. лв. За издръжка през първия месец на м. г. са отишли 117 млн. лв., а т. г. - 130 млн. лв.През януари и февруари т.г. от здравни вноски в НАП са постъпили 221.4 млн. лева, което прави по около 100 млн. лева на месец. Това са само парите от вноски, но не включват държавните трансфери, които се превеждат директно към НЗОК.
Събираемост на вноски от 100 млн. лева месечно отговарят на това, което касата би трябвало да събира.
От касата обаче съобщиха миналия месец, че за януари от здравни вноски са постъпили едва 30 млн. лева и бюджетът е бил закърпен с трансфер от държавата от 70 млн. лева. Излиза, че парите, събрани от здравните вноски на хората, не влизат в здравната каса и по неизвестни причини се пренасочват за друго, което в нарушение на закона.
Също така, казаха по ТВ , че са превели парите и на специалистите лекари / естествено след тези на личните лекари /, но в банковите сметки................една голяма 0
Коментар
Коментар