Първоначално изпратено от Shemata
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подкрепяте ли вдигането на здравната вноска на 10%?
Collapse
X
-
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
-
SoKoLoV
Статия отново с манипулации.КОи и как реши че правителстовото не успяло да съкрати заложени разходи от предходно правителство... хахаха как е ..
Коментар
-
INSIDER-a,
ето заради това се чудят хората, прочети и ще разбереш:
АНТИКРИЗИСНА ПРОГРАМА НА ПП ГЕРБ
10 май 2009
http://www.gerb.bg/bg/program
"...
5. Данъчни стимули – да оставим парите при хората и бизнеса.
Облекчаване на данъчните и осигурителни режими с цел увеличаване на разполагаемите доходи и стимулиране на икономическата активност на граждани и бизнес.
...
- Намаляване на осигурителната тежест с до 5%, с цел оставяне на повече разполагаеми средства у бизнеса и работниците. Ефектът от тази мярка е незабавен и стимулира запазването и създаването на работни места.
...
Целта на тези данъчни облекчения е да дадем възможност на бизнесите да поемат глътка въздух във времето на затруднено финансиране, да запазят и разкрият нови работни места като ефектът от мерките може да се почувства веднага.
... "
Първоначално изпратено от INSIDER-AВижте сега, увеличението от 8% на 10% беше въпрос на няколко месеца. Който каже, че за него е неочаквано явно не следи новините. Трябва да има реформа в здравеопазването - при това тотална. Ето за това трябва да натискаме управляващите. Контрол, оптимизация и повишаване на качеството.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Фискалният резерв в БНБ намаля с 1 млрд. лв. за месец
http://www.investor.bg/?cat=5&id=95027
"...
Вече е решено за увеличение на здравноосигурителните вноски с 2 процентни пункта, както и се заговори за увеличаване на плоския данък с два процентни пункта, което е индикатор, че правителството не успява да ореже разходите на държавата и ще се опита да прехвърли тежестта на неуспеха си върху коректните данъкоплатци.
..."Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоПървоначално изпратено от diciАз съм изумен от резултата от тази анкета. Колко много хората искат да плащат повече, колко много съвестни граждани има! Скоро ще се напълни хазната и ще прелее
Още една тема относно равнопоставенността при осигуряването. С кво е по-различен държавния чиновник от мен, че Държавата (респективно всички ние данъкоплатците) трябва да му плаща осигуровките. Егати и държавата егати и геноцида.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AВижте сега, увеличението от 8% на 10% беше въпрос на няколко месеца. Който каже, че за него е неочаквано явно не следи новините. Трябва да има реформа в здравеопазването - при това тотална. Ето за това трябва да натискаме управляващите. Контрол, оптимизация и повишаване на качеството.
И за да не остане време за реакция от днес - за след 2 седмици!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovПървоначално изпратено от master of the seven seasоди за кабинет.
А вие " инвеститори" неуспели(визирам марков и учителя Йода),да знаете че от 2000 до сега са над 1500 джипитата които са се отказали.А да знаете че по селата 1човек държи по 5-6 села защото няма кой.А и касата ги къса от глоби за няма нищо.В следващ пост ще обясня защо жена ми я глобиха 1200лв
Трябва ли да ти кажа че обслужваме долоспоменатото джипи счетоводно и имам ясна представа за какви пари става дума.
Вмъквам една забележка , за селата си прав джипи с под 1000 човека бачка само за заплатата си и разходите. За тия обаче с по 2000 -3000 пациенат си много далеч от истината ...
Все пак плащаме ЗО ,ЗАЩО ГО КРИЯТ.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от diciАз съм изумен от резултата от тази анкета. Колко много хората искат да плащат повече, колко много съвестни граждани има! Скоро ще се напълни хазната и ще прелее
Коментар
-
Вижте сега, увеличението от 8% на 10% беше въпрос на няколко месеца. Който каже, че за него е неочаквано явно не следи новините. Трябва да има реформа в здравеопазването - при това тотална. Ето за това трябва да натискаме управляващите. Контрол, оптимизация и повишаване на качеството.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seasВчера писах,ама днес не си виждам мнението,за това го пиша пак. СПЕЦИАЛНО за марков и тези които гледате в чуждата паничка
Жена ми беше джипи до 2006,средата.сега е медицински прдставители взема два пъти повече пари на работно врема САМО,със служебна кола.Та истината е следната : Със 1500 пациенти,със профилактики,детско здравеопазване и т.н. преводът и беше... 1300лв (средно).Тогава таксите бяха по-ниски,имайте впредвид че всеки със ТЕЛК е освободен и имаше на ден средно около 30 прегледа.Не броя диспансерни рецепти,хора носещи по 5-6 книжки От такси около 200лв на месец. ТОВА БЯХА РЕАЛНИТЕ ПРИХОДИ. Сега да са със около 300лв повече. Дотук добре,почвам да описвам разходи : наем(минимален 20лв,вече е дигнат около 150),
ток и вода около 50лв(фирма),парно средно по 50лв на месец,заплата на сестрата и осигуровки за нея и сестрата(400лв,задължително сестра над 1200 пациента),телефони и транспорт(всеки ден РЗОК ги кара да ходят за нещо) около 200лв.За третиране биологични отпадъци-50лв,счетоводител-50лв,за програмета за отчитане(задължително) - 30лв,застраховка на оборудването и СОТ-40лв,хигиенни препарати 20лв,купуване на листи за преглед,купуване на рецепти-50лв.Това е за всеки месец.
Продължавам с разходи,които се правят по-рядко.Поддържане спешен шкаф,консумативи за принтер,стерелизиране на инстументариума,годишни проверки на кислородна бутилка,кантар,апарат за кръвно,слушалка и.т.н.Май около 600лв.
Ами първоначалните разходи за оборудване на кабинета???????? Добре че по програма ФАР оборудваха около 80% и НЗОК дадоха компа. Ама не и матричния и мастиленоструйния принтер
АЛО какъв е резултата.........
А един специалист в болницата взема 12лв за преглед и 8лв за вторичен преглед и общо взето има разходи за кабинет.
А вие " инвеститори" неуспели(визирам марков и учителя Йода),да знаете че от 2000 до сега са над 1500 джипитата които са се отказали.А да знаете че по селата 1човек държи по 5-6 села защото няма кой.А и касата ги къса от глоби за няма нищо.В следващ пост ще обясня защо жена ми я глобиха 1200лв
Трябва ли да ти кажа че обслужваме долоспоменатото джипи счетоводно и имам ясна представа за какви пари става дума.
Вмъквам една забележка , за селата си прав джипи с под 1000 човека бачка само за заплатата си и разходите. За тия обаче с по 2000 -3000 пациенат си много далеч от истината ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар