Първоначално изпратено от INSIDER-A
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подкрепяте ли вдигането на здравната вноска на 10%?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от IronhorseКакто до сега, ПЛАЩАМ.
От безплатното най-ме е страх.
От 2007 моето семейство ползва, когато се налага, само частни болници.
Нито е много скъпо, нито е много страшно.
Пример:
Жена ми роди в частна болница, нормално, с епидурална упойка.
Общо изследвания през бременността, консултации и раждане 1400 лв.
Е я ми кажи колко даде за раждане на уж безплатното.
Само да ти кажа, че на безплатното изследванията са да претеглят майката и да и мерят корема. Смях
Абе днес в тази тема само пресилени неща ли ще се пишат? То е хубаво отвреме-навреме да наплюеш управляващите, ама не прекалявайте! Хайде малко по-сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IronhorseКакто до сега, ПЛАЩАМ.
Пример:
Само да ти кажа, че на безплатното изследванията са да претеглят майката и да и мерят корема. СмяхМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Както до сега, ПЛАЩАМ.
Пример:
Само да ти кажа, че на безплатното изследванията са да претеглят майката и да и мерят корема. Смях
Коментар
-
Първоначално изпратено от IronhorseТотално ме разочароваха от ГЕРБ.
Една система работи, когато хората искат да участват в нея.
Това увеличение с 2% е пълно безумие.
Спирам да плащам здравни осигуровки.
Те не са данък и колкото и да се пънат са доброволни.
Нека заведат дело срещу мен за неплатени осигуровки и ще им покажа от къде изгрява слънцето.
В ГЕРБ са пълни икономически инвалиди.
Май ще излизаме на улицата за да спасим себе си и държавата.
Бойкооооо,
заради АЕЦ Белене вкара държавата в катастрофа.
България и в момента дава пари за строежа въпреки всички заклинания.
Долни лъжци
Коментар
-
Тотално ме разочароваха от ГЕРБ.
Една система работи, когато хората искат да участват в нея.
Това увеличение с 2% е пълно безумие.
Спирам да плащам здравни осигуровки.
Те не са данък и колкото и да се пънат са доброволни.
Нека заведат дело срещу мен за неплатени осигуровки и ще им покажа от къде изгрява слънцето.
В ГЕРБ са пълни икономически инвалиди.
Май ще излизаме на улицата за да спасим себе си и държавата.
Бойкооооо,
заради АЕЦ Белене вкара държавата в катастрофа.
България и в момента дава пари за строежа въпреки всички заклинания.
Долни лъжци
Коментар
-
man_united
Комунизмът може да е природночовешки , но в обществото просто е грешка в момента да се прилага. Затова трябва да се пректратят тези здравни каси и солидарни плащания.10% си е здравно робство , десятък и 5% са много..Тази практика е безкрайно грозна и дразни , затова трябва да стане платено.иначе няма оправия.Без осигуровки и застраховки , плащаш си за услугите от джоба като се наложи да ги ползваш.D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: ...
Първоначално изпратено от supertraderСтига с тоя комунизъм..Време ни е да направим монетарното си общество хуманно и да се прекрати с тоя зверилник.
Всеки си прави сметката - дали може да си позволи да плати на добър специалист или да кара с каквото му се полага - някой току що завършил специализант!
А сега какво ще стане 10% от заплатата ще ти отиде в бездънната яма наречена НЗОК, а освен това когато отидеш при специалист пак ще трябва да извадиш пари и да му платиш.
Да не говорим че безработните например трябва да си плащат здравната вноска сами и това ще натовари допълнително и тях!!!
Коментар
-
man_united
Както всеки от нас работи за пари и се е подготвял и учил да я върши тази работа така и лекарите работят за да спечелят пари. Напротив трябва да се спре с фондовете и касите и пациентите да си плащат за медицинските услуги , а лекарите да си плащат и данъци върху доходите като нормални хора. Стига с тоя комунизъм , който иска комунизъм да си го прави в къщи..в къщи и във фамилията принципът от всеки според възможностите и на всеки според нуждите е добър принцип и работещ. Комунизмът е хубаво нещо , но приложен в някоя обществена дейност направо я съсипва.Ти ще кажеш кой ще плаща услугите които медиците ще правят на бедните и инвалидите ? Лекарите също са хуманоидни същества и могат да извършват тези услуги за собствена сметка , доказвайки по този начин на обществото че не само са се клели в Хипократ , а наистина вярват. Човешкия живот , жиота на всеки индивид е временно събитие , а катафалките нямат ремаркета.Не бих имал нищо против болниците да са организации които не само печелят от мен и то добре , а и даряват бедните с услугите си и с това от което бедните имат нужда.Има лекари на които природата е дала този дар да упражняват тази професия , видяхте ли репортажа за лекаря който се разплака че в болницата имат 4-ри легла за палиетивни грижи за онкологично болни ..голяма болница. Човека питаше какво е това нещо ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от 4i40Прибавете и годишния профилактечен преглед по 25 лв на човек.А този преглед е формален - една кардиограма и едно напикаване на маркер - 15 мин.
Първо да вкарат няколко корумпирани доктори в затвора, да спрат да ти искат пари за всичко и тогава да вдигат вноската!
ТЯ РЕАЛНО СЕГА Е МНОГО НАД 8%!!! ТОЛКОВА ПАРИ ДАВАМЕ НА РЪКА ЧЕ СИГУРНО РЕАЛНО ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ОТИВАТ 15-20% ОТ ДОХОДИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО!!!
Манчестъров - ако докторите ги вкарват в панделата, то всички шефове на НЗОК от основаването и досега и от областен шеф включително , направо трябва да ги разстрелят.
Колко хубаво би било това...
Ама трябва от време на време да влиза по някой в пандиза - таман да научи преимуществата на любовта между мъже (ако е мъж),респективно жени - ако е жена!
Обаче за експертизите да се викат европейски доктори, защото нашите тука така се подкрепят, че никой няма да каже истината в съда-дори когато е ясна като бял ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedАнкетата трябва да е:
Давали ли сте пари на ръка на доктор:
* Постоянно
* От време на време
* Не съм
:-D
Точно докторите да протестират, че нямат пари...айде моля ви се!
Коментар
Коментар