IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хората загубиха доверието си в пенсионната система!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Солидарността като идея не е лошо нещо, но на практика трудно се реализира.
    За съжаление в момента тя е еднопосочна от работещите и отговорните към безделниците.

Според мен трябва да се махнат осигуровките в вида в които са , защото се плащат само от част от хората , но напрактика пенсии се ползват от всички.

Просто добавят към ДДС още 5 процентни пункта да стане 25% и се знае че това е за пенсии. Така щем не щем коствено си плащат всички потребяващи стоки и услуги. С тия пари държавата гарантира минимална пенсия след 63-65 гадишна възраст. Които иска по голяма пенсия си спестява по негов избор както намери за добре било в банков влог, пенсионна или застрахователна схема.

Така няма да се получава хора които не са внесли лев в осигурителната система през живота си да ползват услуги...... щом живеят тук през коствения данък ще си плащат !
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Че то ние кога ли пък сме и имали доверие.Най големите поразии направи Костов с тези фондове дето са задължителни там яко се краде.Всеки месец 5 кинти такса управление взема Алианц това е грабеж.Какво управляват като парите ми там са по малко от вноските които съм направил.Какви доходи какви пет лева? Срам и морал е ясно че нямат но това са откровени крадци.Не може да ядеш от вноските на хората и да си слягаш такса управление.Ами когато ми дойде времето да се пенсионирам ми кажат съжаляаме имаше срив на борсата..........Не им искам пенсията.Че то в банка да си държа парите повече ще имам отколкото тези професионални мошеници от Алианц да ме крадат.Тотю да ме води в Страсбург или в ООН ако иска да му се подпиша че от него и държавата му пенсия не ща но не искам и пари да ми се удържат.Мойто цигане дето ми гледа стоката ми се смее и ми вика това българите сте големи будали цял живот да работя за 200 лв пенсия да не съм луд.Ако доживеем тебе ще те пенсионират на 65 г и ще вземеш 250 лв а на мен на 67 ще ми дадат 200 социална пенсия.За две години кяриш 5 бона и ако доживеем до 77г и двамата кяриш още 6000лв Цял живот да работя за 11000 лв печалба на стари години!!!!!!!!!!!????????????Вие сте луди.Предлагам Тотю да му отговори на подигравките.Държавата трябва да даде право на хората да избират къде идали изобщо да се осигуряват.При пенсиите солидарност не е необходима.Освен това ако някой умре парите да отиват за наследниците му а не в общия кюп.Аз не желая да участвувам в такива схеми.От комунизъм ми се повръща който иска да си го строи но без мен

Коментар

• Хората загубиха доверието си в пенсионната система!

Хората загубиха доверието си в пенсионната система!

Нещо държавата се провали с доверието ....

А Бойко клекна пред Генетичният материал като червен електорат
        0
        Само колкото ми измъкне държавата за социално осигуряване
        0%
        0
        Да, доброволен пенсионен фонд
        0%
        0
        Да, но лични спестявания, депозити, акции, имоти...
        0%
        0
        Не
        0%
        0
        Я не ме занимавай, искам да умра млад...
        0%
        0
      Working...
      X