Така е - стратегии всякакви - но аз мисля, че наши калкулатори наша работа са си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застраховка живот със спестовен характер...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от divinesweetза калкулатор онлайн?
Днес денят започва яко - хихи
П.П. По принцип има подобни "играчки" качени от компаниите по сайтовете им, а доколко може да се разчита на обективността им е друга тема и едва ли чиляк може да се оправи сам, ако е вън от "материята" и не познава спецификите.
Иначе някои от колегите ги ползват след консултация на клиент, после да му ги приложат като "оферта" на хартиен носител след презентация, което не е лоша стратегия. Даже и аз съм го правил, когато преценя, че ще е нормален завършек на нещата, дори и при успешен разговор.
Не знам дали е странно отстрани, но после си ги пазят тия примерни варианти с години, важно е според мен да не се "украсяват" допълнително продуктите и да им се придават "качества", коите те нямат, а и без това са достатъчно добри, но съм забелязвал, че обикновено прохождащите колеги в името на успеха в началото прибягват към подобни методи на "разкрасяването" / най-често в бъдещата примерна доходност/.
Поздравчета!
Коментар
-
Гарантираната застрахователна сума може да бъде и по-голяма и по-малка от сборът на вноските, според това дали наблягаш повече на инвестицията или повече на защитата. Калкулатор никой няма да ти предостави, бъди сигурен - той застрахователска тайна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
От една компания ме зарибяват със застраховка живот със спестовен характер, но бих искал да имам сравнение. Дали из нета можеда се намери някакъв калкулатор за сравнение между отделните компании, или поне калкулатор само на една компания?
Притеснява ме факта че сумата от вноските е около 20% повече от застрах. сума (гарантирана сума). Срока е 10 годишен. Не отчитам допълнителната доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от teranovaПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от divinesweetа честит ви първи април!
както е тръгнало, по-скоро ний ще купим АИГ, отколкото те нас...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар