IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Застраховка живот със спестовен характер...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така е - стратегии всякакви - но аз мисля, че наши калкулатори наша работа са си.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от divinesweet
      за калкулатор онлайн?
      Доста абстрактно "животно" ще да е този онлайн калкулатор

Днес денят започва яко - хихи

П.П. По принцип има подобни "играчки" качени от компаниите по сайтовете им, а доколко може да се разчита на обективността им е друга тема и едва ли чиляк може да се оправи сам, ако е вън от "материята" и не познава спецификите.

Иначе някои от колегите ги ползват след консултация на клиент, после да му ги приложат като "оферта" на хартиен носител след презентация, което не е лоша стратегия. Даже и аз съм го правил, когато преценя, че ще е нормален завършек на нещата, дори и при успешен разговор.

Не знам дали е странно отстрани, но после си ги пазят тия примерни варианти с години, важно е според мен да не се "украсяват" допълнително продуктите и да им се придават "качества", коите те нямат, а и без това са достатъчно добри, но съм забелязвал, че обикновено прохождащите колеги в името на успеха в началото прибягват към подобни методи на "разкрасяването" / най-често в бъдещата примерна доходност/.

Поздравчета!

Коментар

• за калкулатор онлайн?
        застраховането НЕ Е занаят, а ПРОФЕСИЯ!
        http://www.broko.bg/blog

Коментар

• Той питаше за друго.

Коментар

• айде сега- всичко може, но не се казва калкулатор, а брокер.
            питаш брокер и получаваш оферта за които искаш компании

Коментар

• Гарантираната застрахователна сума може да бъде и по-голяма и по-малка от сборът на вноските, според това дали наблягаш повече на инвестицията или повече на защитата. Калкулатор никой няма да ти предостави, бъди сигурен - той застрахователска тайна.

Коментар

• От една компания ме зарибяват със застраховка живот със спестовен характер, но бих искал да имам сравнение. Дали из нета можеда се намери някакъв калкулатор за сравнение между отделните компании, или поне калкулатор само на една компания?
                Притеснява ме факта че сумата от вноските е около 20% повече от застрах. сума (гарантирана сума). Срока е 10 годишен. Не отчитам допълнителната доходност.

Коментар

• Императоре, стига се бъзика с Аиг - не стига че са закъсали хората, ами им се и подиграваш... :-D

Коментар

• Първоначално изпратено от teranova
                    Първоначално изпратено от Императорът
                    Първоначално изпратено от divinesweet
                    а честит ви първи април!
                    Хе-хе - `фана мъ... :-) :-) :-)

както е тръгнало, по-скоро ний ще купим АИГ, отколкото те нас...
                    Закъсня , Обаматя я купи вече ;-)
                    Ми щом го кефи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Първоначално изпратено от divinesweet
                      а честит ви първи април!

Закъсня , Обаматя я купи вече ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от divinesweet
                        а честит ви първи април!

Коментар

• а честит ви първи април!

Коментар

• С бонусите си - останалото - кредит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              В централата ни упорито се носи слухът, че АИГ щели да купуват КД... :-(

Дано си останем независими, баси... :-( :-( :-(
                              И с какво ще ви купят?
                              Life won't wait for you.

Коментар

• В централата ни упорито се носи слухът, че АИГ щели да купуват КД... :-(

Дано си останем независими, баси... :-( :-( :-(

Коментар

Working...
                                X