Първоначално изпратено от Jekata
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Мот Макдоналд" - Батковци на всеки километър
Collapse
X
-
-
Bobi75
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Bobi75
ние се накачихме на автомобили и виж какво става по пътищата
Коментар
-
Bobi75
-
Bobi75
Първоначално изпратено от HeraclitusПървоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от HeraclitusПървоначално изпратено от breakpointsКогато си има корупция има си. И когато си има овце - има си.
сега, ако кажа нещо и Херакълчо ще ме захапе.
Херакле, я кажи, нали и ти си за 100% частна държава ?
че глеам сега тея пак нови идеи- мега енергетика , здравно алал бала.
най добре е викам 100% да преразпределят -дедо ти Тодор ще се радва на оня свят много. и пет АЕЦ а да построим - да станем световен АЕЦ център
Коментар
-
Re: "Мот Макдоналд" - Батковци на всеки километър
Първоначално изпратено от ТонкоПървоначално изпратено от Alan Greenspanhttp://capital.bg/show.php?storyid=456706
Един от най-фрапиращите псажи:
... Като фрапиращ пример от ДСБ дадоха турската фирма "Догуш еко", която е изградила отсечката Карнобат - Бургас от магистрала "Тракия" при спечелен търг за 45 844 000 евро, а са й изплатени 82 200 000 евро. По същия начин българската фирма "Джойнт венчър Рануей" е спечелила търга за отсечката Оризово - Стара Загора за 48 263 000 евро, а до момента е получила над 80 млн. евро.
Ако това е вярно на ОЛАФ им се отваря сериозна работа по "анексите".
не "ако е вярно" а "ако на ОЛАФ им се отваря сериозна работа"Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Re: "Мот Макдоналд" - Батковци на всеки километър
Първоначално изпратено от Alan Greenspanhttp://capital.bg/show.php?storyid=456706
Един от най-фрапиращите псажи:
... Като фрапиращ пример от ДСБ дадоха турската фирма "Догуш еко", която е изградила отсечката Карнобат - Бургас от магистрала "Тракия" при спечелен търг за 45 844 000 евро, а са й изплатени 82 200 000 евро. По същия начин българската фирма "Джойнт венчър Рануей" е спечелила търга за отсечката Оризово - Стара Загора за 48 263 000 евро, а до момента е получила над 80 млн. евро.
Ако това е вярно на ОЛАФ им се отваря сериозна работа по "анексите".
Коментар
-
)) вие представяте ли си как ще мине дело за корпуция...
Прилича ми на делата срещу лекраски грешки - гилдията винаги се крепи за себе си.... та когато викат вещи лица да правят оценка на себестойност и разходи нали пак ще са роднини на някой. За съжаление докладите на ОЛАФ няма да се защитават от служители на ОЛАФ дори да ги приемат за материали по евентуалните дела...
breakpoints, мисля че не беше отдавна когато излезе информация за значителни разлики в дължината на завършените и актувани участъци - предполагам същата "Мот Макдоналд" е подписала констативните протоколи за дължината им... явно малко им е било надуването на разходите
Да поздравим Капитал за задълбочаването и поддържането на напрежението - свалиха един шеф на фонд, стискам палци и някой министър да ударят....
Коментар
-
Брейки, като са ти дадени смр-тата по позиции, ти си определяш колко да ти е горивото и колко работата (в лв.). Да не говорим, че има разни библии - издавани от КИИП, в които има минимални цени.
А колко врътки има с бавене на строителството и съответните анекси - аз се сещам за поне 5 такива, но не мисля, че е тук мястото да ги описвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от HeraclitusПървоначално изпратено от breakpointsКогато си има корупция има си. И когато си има овце - има си.
сега, ако кажа нещо и Херакълчо ще ме захапе.
Херакле, я кажи, нали и ти си за 100% частна държава ?
че глеам сега тея пак нови идеи- мега енергетика , здравно алал бала.
най добре е викам 100% да преразпределят -дедо ти Тодор ще се радва на оня свят много. и пет АЕЦ а да построим - да станем световен АЕЦ център
Коментар
-
Първоначално изпратено от breakpointsПървоначално изпратено от JekataУбаво де,къв пост заемаш в Рануей-а ?
Щяло при други да е двойно,ами ако другите го направеха по-евтино дори и с "допълнителните манипулации" на обекта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Анакин СкайуокърС тия скандали едно лоби иска да избута друго лоби.Не ви ли е ясно?* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataУбаво де,къв пост заемаш в Рануей-а ?
Коментар
Коментар