IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Мот Макдоналд" - Батковци на всеки километър

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata
    ОК,въпроса който остава в случая е защо аджеба не се сложи фиксирана цена,а именно с която се спечелили търга.И единствено да имат някакви актуализации на цените на горивата.Пък другото вече да си го смятат сами.Пътища са тръгнали да строят пък не могат си сметнат колко ще им струват.
    Щяло при други да е двойно,ами ако другите го направеха по-евтино дори и с "допълнителните манипулации" на обекта?
    Не искам да защитавам пътната мафия и не разбирам много от строителство, но мисля че изпълненията се правят по проект, който вече е направен и платен... и като се окаже калпав, няма друг изход освен цената на изпълнителя да се променя. Разбира се, все някой трябва да носи отговорност за такива разлики и това в момента не се случва, но мисля че проблемите са по-дълбоки, отколкото изглежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
      Първоначално изпратено от Bobi75
      абе това не е за аборигени
      ние се накачихме на автомобили и виж какво става по пътищата
      еми, да не се считаш за абориген

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
        абе това не е за аборигени
        ние се накачихме на автомобили и виж какво става по пътищата
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• http://www.nextenergynews.com/news1/...ar-12.17b.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Heraclitus
            Първоначално изпратено от Bobi75
            Първоначално изпратено от Heraclitus
            Първоначално изпратено от breakpoints
            Когато си има корупция има си. И когато си има овце - има си.
            я кае ти от бюджетеца папкаш ли че си много наясно??

сега, ако кажа нещо и Херакълчо ще ме захапе.
            Херакле, я кажи, нали и ти си за 100% частна държава ?
            боби - нека да е максимум 30% от GDP преразпределението.

че глеам сега тея пак нови идеи- мега енергетика , здравно алал бала.

най добре е викам 100% да преразпределят -дедо ти Тодор ще се радва на оня свят много. и пет АЕЦ а да построим - да станем световен АЕЦ център
            те хората индивидуални атомни реактори за захранване на къща са измислили, а ти бягаш от най-евтината и най-екологична енергия ?!?!?

Коментар

• Re: "Мот Макдоналд" - Батковци на всеки километър

Първоначално изпратено от Тонко
              Първоначално изпратено от Alan Greenspan
              http://capital.bg/show.php?storyid=456706

Един от най-фрапиращите псажи:

... Като фрапиращ пример от ДСБ дадоха турската фирма "Догуш еко", която е изградила отсечката Карнобат - Бургас от магистрала "Тракия" при спечелен търг за 45 844 000 евро, а са й изплатени 82 200 000 евро. По същия начин българската фирма "Джойнт венчър Рануей" е спечелила търга за отсечката Оризово - Стара Загора за 48 263 000 евро, а до момента е получила над 80 млн. евро.

Ако това е вярно на ОЛАФ им се отваря сериозна работа по "анексите".
              АКо се чудите...във втория консорциум "Джойнт венчър Рануей" основно са Трейс и Мостстрой

не "ако е вярно" а "ако на ОЛАФ им се отваря сериозна работа"
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Re: "Мот Макдоналд" - Батковци на всеки километър

Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                http://capital.bg/show.php?storyid=456706

Един от най-фрапиращите псажи:

... Като фрапиращ пример от ДСБ дадоха турската фирма "Догуш еко", която е изградила отсечката Карнобат - Бургас от магистрала "Тракия" при спечелен търг за 45 844 000 евро, а са й изплатени 82 200 000 евро. По същия начин българската фирма "Джойнт венчър Рануей" е спечелила търга за отсечката Оризово - Стара Загора за 48 263 000 евро, а до момента е получила над 80 млн. евро.

Ако това е вярно на ОЛАФ им се отваря сериозна работа по "анексите".
                АКо се чудите...във втория консорциум "Джойнт венчър Рануей" основно са Трейс и Мостстрой

Коментар

• )) вие представяте ли си как ще мине дело за корпуция...
                  Прилича ми на делата срещу лекраски грешки - гилдията винаги се крепи за себе си.... та когато викат вещи лица да правят оценка на себестойност и разходи нали пак ще са роднини на някой. За съжаление докладите на ОЛАФ няма да се защитават от служители на ОЛАФ дори да ги приемат за материали по евентуалните дела...

breakpoints, мисля че не беше отдавна когато излезе информация за значителни разлики в дължината на завършените и актувани участъци - предполагам същата "Мот Макдоналд" е подписала констативните протоколи за дължината им... явно малко им е било надуването на разходите

Да поздравим Капитал за задълбочаването и поддържането на напрежението - свалиха един шеф на фонд, стискам палци и някой министър да ударят....
                  http://imoti.start.bg
                  http://pravo.start.bg
                  [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Брейки, като са ти дадени смр-тата по позиции, ти си определяш колко да ти е горивото и колко работата (в лв.). Да не говорим, че има разни библии - издавани от КИИП, в които има минимални цени.
                    А колко врътки има с бавене на строителството и съответните анекси - аз се сещам за поне 5 такива, но не мисля, че е тук мястото да ги описвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                      Първоначално изпратено от Heraclitus
                      Първоначално изпратено от breakpoints
                      Когато си има корупция има си. И когато си има овце - има си.
                      я кае ти от бюджетеца папкаш ли че си много наясно??

сега, ако кажа нещо и Херакълчо ще ме захапе.
                      Херакле, я кажи, нали и ти си за 100% частна държава ?
                      боби - нека да е максимум 30% от GDP преразпределението.

че глеам сега тея пак нови идеи- мега енергетика , здравно алал бала.

най добре е викам 100% да преразпределят -дедо ти Тодор ще се радва на оня свят много. и пет АЕЦ а да построим - да станем световен АЕЦ център

Коментар

• Първоначално изпратено от breakpoints
                        Първоначално изпратено от Jekata
                        Убаво де,къв пост заемаш в Рануей-а ?
                        Може да заемам в рънауейа, може в друга строителна кампания, може да съм политик от управляващата коалиция, а може да не съм нито едно от тези неща, кво значение има, това което казвам е истина и може да се провери по елементарен начин.
                        ОК,въпроса който остава в случая е защо аджеба не се сложи фиксирана цена,а именно с която се спечелили търга.И единствено да имат някакви актуализации на цените на горивата.Пък другото вече да си го смятат сами.Пътища са тръгнали да строят пък не могат си сметнат колко ще им струват.
                        Щяло при други да е двойно,ами ако другите го направеха по-евтино дори и с "допълнителните манипулации" на обекта?

Коментар

• Първоначално изпратено от Анакин Скайуокър
                          С тия скандали едно лоби иска да избута друго лоби.Не ви ли е ясно?
                          Всичко ни е ясно на нас. По-важното е да им светне на дисижънмейкърите. Трябва да се действа. Сега ако не ги принудят няма кога.
                          * think positive * think simple * think big *
                          * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                            Убаво де,къв пост заемаш в Рануей-а ?
                            Може да заемам в рънауейа, може в друга строителна кампания, може да съм политик от управляващата коалиция, а може да не съм нито едно от тези неща, кво значение има, това което казвам е истина и може да се провери по елементарен начин.

Коментар

• С тия скандали едно лоби иска да избута друго лоби.Не ви ли е ясно?

Коментар

• А да видим сега дали ще ги поразритат малко от въпросните компанийки и пътния фонд. С олафска и божия помощ. Много е наложително.
                                * think positive * think simple * think big *
                                * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Working...
                                X