Още малко оства от европарите и спират след 2020. Възползвайте се..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закупуване на земеделска земя и засаждане на тикви
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VanessaShopping Разгледай мнениеА има ли друга програма по която мога да кандидатсвам за закупуване на земеделска земя, която да е повече от 10 процента субсидията ?
Целта ми е да си възвърна по-голяма част от парите при закупуване на нивите и също ако има възможност някаква субсидия и за самото засаждане както и за разходите по негов.
Разбира се втори, трети и четвърти могат да бъдат един и същ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение(Обичам да ям тиква, но не обичам да съм управляван от.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеИдеята не е толкова тъпа,колкото изглежда.
http://btvnovinite.bg/video/video/ne...i-na-ptya.html
Рафинират го Турция и едно от предназначенията е за направата
на специални масла за американските F-16,F-18.
кефа на турските търговци.Най-добре е да насееш овощна градина като я комбинираш
череши,кайсии,сливи,ябълки,ягоди.Ако не си толкова работен сей люцерна,жито или
рапица,винаги има пазар.
Коментар
-
Идеята не е толкова тъпа,колкото изглежда.
http://btvnovinite.bg/video/video/ne...i-na-ptya.html
Рафинират го Турция и едно от предназначенията е за направата
на специални масла за американските F-16,F-18.
Коментар
-
По мои изчисления земята ще поскъпне от 10 000-100 000 на 1 000 000 до около 5 години. Въпрос на време е някой чужденец да купи земя за 1 000 000 милион лева и от там брокерите , и хората дето продават земя да си вдигнат цените драстично , след като един може да купи земя за 1 000 000 могат и други.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VanessaShopping Разгледай мнениеА има ли друга програма по която мога да кандидатсвам за закупуване на земеделска земя, която да е повече от 10 процента субсидията ?
Целта ми е да си възвърна по-голяма част от парите при закупуване на нивите и също ако има възможност някаква субсидия и за самото засаждане както и за разходите по него.
ПП: O2 не мога да разбера това сърказъм ли е или се подиграваш ,че съм невеж в тая област ?
ПП2: ing5rov Изчакай малко петролът да падне под 40 долара/
Да сългасен съм ,че горивото поевтинява, но аз гледам какво мога да изкарам като крайна печалба дори и да не е много. Предпочитам да ми носят малко пари всяка година отколкото да ги продам за да си купя кола от 20 000лв.
Само че и там приема на документи по проекти завърши на 24.07.2015 година.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеИзчакай малко петролът да падне под 40 долара/
Коментар
-
А има ли друга програма по която мога да кандидатсвам за закупуване на земеделска земя, която да е повече от 10 процента субсидията ?
Целта ми е да си възвърна по-голяма част от парите при закупуване на нивите и също ако има възможност някаква субсидия и за самото засаждане както и за разходите по него.
ПП: O2 не мога да разбера това сърказъм ли е или се подиграваш ,че съм невеж в тая област ?
ПП2: ing5rov Изчакай малко петролът да падне под 40 долара/
Да сългасен съм ,че горивото поевтинява, но аз гледам какво мога да изкарам като крайна печалба дори и да не е много. Предпочитам да ми носят малко пари всяка година отколкото да ги продам за да си купя кола от 20 000лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VanessaShopping Разгледай мнениеЗдравейте
Имам възможност и искам да закупя 35дка земеделска земя в Русенска област , село черешово. Земята е на мой роднина ,който може да ми я продаде евтино.
Целта ми е да я засея с тикви за семки за биогориво. По коя програма мога да кандидаствам за субсидия за закупуване на тази земя и за засаждане на въпросните тикви? Също така все още нямам регистрирана фирма. Това проблем ли ще е при кандидастването ,че фирмата, която ще отворя ще е нова ? До кога е срока за кандидастване понеже април месец 2016г. ( след 8 месеца ) трябва да съм готов за засаждането.
Може ли да ме насочите къде да прочета как да се регистрирам като земеделски производител. Прочетох в интернет ,че може и да съм без фирма т.е. самоосигуряващ се. Ще съм благодарен ако ме "светнете" как е по-добре и как по-точно трябва да станат нещата с регистрацията Благодаря предварително
Към мярката има наредба със съответните условия за кандидатстване. Мисля, че за закупуване на земя се отпускат до 10% от стойността на проекта.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар