А какъв ад е да вкараш в регулация такава земя не е истина... От години не може да се оправим
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Земеделска земя
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАко успееш да си реализираш проекта, че черпиш едно голямо Бакарди във Виртуална кръчма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеЕми имам ги номерата на имотите, местността, някаква обща скица.. ще се пробвам на място. Мерси.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКогато няма одобрена кадастрална карта, данни се вадят от картите за възстановената собственост, които се намират в общинските служби по земеделие.
Но за там трябва номер на имота. Или поне на съседните имоти. И информацията пак ще е неофициална и дадена на добра воля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеНе ми звучи много сериозно това..
То няма и одобрена кадастрална карта за района, само някакви архивни скици. icadastre ми извади данни само за 4 от общо 12 имота, а и не ми се вижда много систематизирана информацията, кой знае каквао инфо се подава и съхранява там..
Но за там трябва номер на имота. Или поне на съседните имоти. И информацията пак ще е неофициална и дадена на добра воля.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от star 76 Разгледай мнениенякой може ли да ми каже каква е цената на кориандъра днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнениеВ кадастъра ще ти кажат кои са с устна справка...
То няма и одобрена кадастрална карта за района, само някакви архивни скици. icadastre ми извади данни само за 4 от общо 12 имота, а и не ми се вижда много систематизирана информацията, кой знае каквао инфо се подава и съхранява там..
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiko09 Разгледай мнениеДа, за това казвам, че трудно биха минали 4 кг.
За сравнение "Лешникова градина 2006" с.Бранище, обл.Добрич, която съм посещавал /преди имаха сайт, но сега не функционира/ , за 2013г имаха добив от 7500кг от 45дка = 3,33кг от дърво. Като това са 7 годишни дървета и се предполага че не са достигнали максимално плододаване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеза 4кг от дърво - трябва да е голямо
по моя преценка и като съм наблюдавал - около 2кг ще се върти от дърво средно
от декар 100кг
За сравнение "Лешникова градина 2006" с.Бранище, обл.Добрич, която съм посещавал /преди имаха сайт, но сега не функционира/ , за 2013г имаха добив от 7500кг от 45дка = 3,33кг от дърво. Като това са 7 годишни дървета и се предполага че не са достигнали максимално плододаване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiko09 Разгледай мнениеМаксимален добив може би на 8/9-та година след засаждане, за България добивите трудно биха минали 4 кг от дърво до колкото знам от колеги.
по моя преценка и като съм наблюдавал - около 2кг ще се върти от дърво средно
от декар 100кг
Коментар
Коментар