IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Раздават по 20 000 на безработни за собствен бизнес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Време е Гербо да се измете от политиката.

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Тези 20 к. лева за бизнеси на пишман бизнесмени , нали от нас трябва да ги вземат като данъци ! Е това ли е е правенето на нещото - нищо ? Ако по този начин безработицата ще падне - ОК! но тя няма как да падне и ще се увеличи драстично защото икономическата среда е лоша и българина няма достъп до средства - пари , които не да му подаряват а почтенно да върне и да заеме. Какво са парите - едно нищо в сравнение с човешкия живот , и аз съм на мнение че той е ценен..но да бъдем реалисти.Безплатни кюфтета и кебапчета няма как да има , данъците са много високи и са за едни доходи и икономическа обстановка в която банките кредитираха лудо...сега данъчното бреме е определено много високо.Безплатните кебапчета и кюфтета май данъкоплатците ти плащат ?
    Остави го Йосиф на мира. Той в момента трепери, че Гербо ще падне и ще остане без работа.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• йосиф

Тези 20 к. лева за бизнеси на пишман бизнесмени , нали от нас трябва да ги вземат като данъци ! Е това ли е е правенето на нещото - нищо ? Ако по този начин безработицата ще падне - ОК! но тя няма как да падне и ще се увеличи драстично защото икономическата среда е лоша и българина няма достъп до средства - пари , които не да му подаряват а почтенно да върне и да заеме. Какво са парите - едно нищо в сравнение с човешкия живот , и аз съм на мнение че той е ценен..но да бъдем реалисти.Безплатни кюфтета и кебапчета няма как да има , данъците са много високи и са за едни доходи и икономическа обстановка в която банките кредитираха лудо...сега данъчното бреме е определено много високо.Безплатните кебапчета и кюфтета май данъкоплатците ти плащат ?
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        20 000 са напълно достатъчни да се стартира малък бизнес! Аз съм стартирал и с 2 000 .

А парите НЯМА да отидат на вятъра, ще бъдат изхарчени и влети равномерно в икономиката! По-добре отколкото да ги откраднат по някой голям проект...
        И какъв е този бизнес който си го стартирал с 2000лв. .............. ако не е някаква тайна ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Хвърлих един поглед и да ви кажа тея пари нема ги вземете лесно

Добре, че е Гооглето пишеш кото ти трябва и той веднага отговаря.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=615848.30

Ей в тая тема пише основното.

Ако отговаряте подавате заявление без бизнес план. Дават ви ваучер ако ви одобрят и то след около един месец и половина. После карате 3 месеца курс дали се плащат некакви разходи не се знае. И ако издържите курса подавате бизнес план и ако ви одобрят значи още месеци може и да получите до 20 000 лева ДО

С две думи парите ще ги видите най-рано догодина през юни ако не сте умрели дотогава
          Симов ти как искаш..Да си подадеш простата глава през гишето и чиновника да ти залепи на един 20 К на челото...

То има ли в тази държава нещо да се прави и тълпа неграмотници да не си изкажат "компетентното" мнение .

Коментар

• Хане той народа винаги е наивен , жалко че възприема подобни идеи като раздаване на пари на калпак и то срещу "план". Проблема е в източването на пари по схеми в случая "план" , тези пари няма как да се влеят в икономиката защото най изгодното инвестиране сега е в депозити...ако ги раздадат те ще се влеят във финансовите пирамиди - банки , те пък ще изнесат половината моментално зад граница и ще бъдат раздадени за заплати и пенсии там..Безработицата у нас расте заради високите лихви на банките ни , липсата на кредитиране за реален бизнес който е изграден и пропада поради липса на потребление и спад на потреблението при това драстичен.Какъв е икономическия смисъл от подобни действия - програми ?
            D.Y.F-091066

Коментар

• Мисля и аз да се пробвам по тази програма за "раздаване" на 20 000 лв.
              Моят "бизнес план" вече дори е в главата ми.........ядене, пиене, к*рви, и до 6мес. пак ще се наредя за нови 20К......хехехехе, много наивен народ се е навъдил тука ей....
              Last edited by Han Krum; 19.10.2011, 10:48.

Коментар

• Искам и аз искам и аз Имам нужда от допълнителен кеш за инвестиране но парите ги искам сега а не чак след 1 година.

Като минат изборите туку ще им кажат на баламите, всъщност така и така да почакат до еди кога си.

Всеки който вярва на Борисов накрая свършва измамен, предаден и излъган.

Коментар

• Стига сте разправяли лафове от 1001 нощ. Колко от вас са се пробвали то тази програма?

Коментар

• Не ! може и със стотинки бинес да се почне , ако пусне някой печеливш фиш и удари джакпота от тотото.. Дори е смешно , при такава икономическа обстановка да се започва бизнес.Това по скоро е начин да се откраднат още пари от парите на данъкоплатците и да се разпределят сред номенклатурата на властта.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• 20 000 са напълно достатъчни да се стартира малък бизнес! Аз съм стартирал и с 2 000 .

А парите НЯМА да отидат на вятъра, ще бъдат изхарчени и влети равномерно в икономиката! По-добре отколкото да ги откраднат по някой голям проект...
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Аз знам доста фирми почнали с толкова пари и сега имащи приход над милион на година и печалби няколко десетки хиляди на година. А в IT сферата има и почнали с доста по -малко

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Това каква глупост е - бизнес с 20 000 лева , кафенета в помещения под наем ли да отворят тези безработни ! .

Коментар

• Аз съм абсолютно сигурен ама наистина абсолютно, че и тук резултата ще е 99% фалит - няма начин безработен дългосрочно да успее да направи успешен бизнес. Тва са пари хвърлени на вятъра

Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                          Да, средно е минималното образование... Аз се чудех дали не е по-добре да се раздадат парите на хора с микро бизнес, отколкото на безработни. В други страни е имало подобни програми и броят на фалиралите фирми е бил около 99%

Коментар

• Това каква глупост е - бизнес с 20 000 лева , кафенета в помещения под наем ли да отворят тези безработни ! Ако наистина искат да падне безработицата трябва да привлекат капитали , банките да кредитират вместо да изнасят парите от депозитите на българските граждани в чужбина и там "разумно ...да ги инвестират в доходни ДЦК и да бъдат харчени за заплати на местната бюрокрация.В момента източват България , и подобни мероприятия е то по дефолт - ялови , са проява на некрофилия.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• МММ отвори се цяла нова тема за плюене по некадърното ни правителство.

Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                              Ей това за задължителната регистрация по ДДС вкара в нелегалност ВСИЧКИ блогъри, които имат някакви мижави приходи от реклами в Гугъл адсенс! Нали са доходи от Евросъюза. Много малък процент от тях обаче са се регистрирали и ще ги глобят акоре решат да понапълнят хазната.

Пълна идиотщина е това ... Как да гласувам за това правителство като нищо добро не съм видял от него ?

Поне има магистрали
                              Да де магистрали има ама си ги плащаме на 100% от Бюджета. 20% директно и 80% от ЕС но членски ни внос към ЕС е 870 милиона на година.

Абсолютно съм съгласен с Jay Gould и нищо чудно това да е предизборна машинация и като минат изборите ни курсове, пък да не говорим изобщо за пари да дадат.

Колкото по скоро се отървем от Борисовотото управление толкова по-скоро ще започнем да се възстановяваме а не да сме безработни и да чакаме одобрението и милостинята на управляващата клика.

Не стига, че съсипа България Борисов ами и се прави на интересен като подхвърля трохи за това и онова. Спря парите и после се прави на интересен пълян смях.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                                те реално парите са си седяли щото няма схема от 2009 така четох на някои места

Относно регистрацията му, веднага се сещам за какво става дума, не е фирма това е на Дянков от простотиите дето може да е добър финансит ама хал хабер си няма от малък бизнес... та физическите лица които получават приход от евро съюза например от онлайн реклами се са длъжни да се регистрират по ДДС по член 97 (или някои близък беше) коийто не им дава право на възстановяване на ДДС и не дължът ддс щото е платен от фирмата от Евросъюза само подават вайс декларация (НУЛЕВА) в месеците в които имат приход иначе подлежът на глоба по ддс който са солени за физическо лице (ДЕМЕК ГИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ ХОРАТА ЩОТОТО ДЪРЖАВАТА НИЩО НЕ ПРИБИРА КАТО ПАРИ ОТ ТОВА, САМО СЕ МЪКНЕ ДОКУМЕНТАЦИЯ И СЕ СЪЗДАВА РАБОТА ЗА ЧИНОВНИЦИ - поне се откривала и се закривала за един ден такава регистрация) това е в допълнение че накрая на годината пак си подаваш нормална данъчна декларация - това дори и веднъж на три месеца да взимаш по 100 евро трябва седем дни преди да ги получиш да си направиш ддс регистрация...

както казах на Дянков простотиите а защо твъртдя че са простотии а не евроизисквания... имам братовчеди които се живеят в Испания като са питали трябват ли да подават някакви допълнителни регистрации по ддс в местната данъчна служа са им казали че докато не минат 24 000 евро на година не трябва... за същата дейност в която в БГ са длъжни

пп Крайния резултат от упраженението е като наблюдавам рекации по форуми е че една много хора се отказа да работят с фирми от ЕС, ако си избираш фирми от сащ или азия няма такива простотии...
                                Ей това за задължителната регистрация по ДДС вкара в нелегалност ВСИЧКИ блогъри, които имат някакви мижави приходи от реклами в Гугъл адсенс! Нали са доходи от Евросъюза. Много малък процент от тях обаче са се регистрирали и ще ги глобят акоре решат да понапълнят хазната.

Пълна идиотщина е това ... Как да гласувам за това правителство като нищо добро не съм видял от него ?

Поне има магистрали
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X