Първоначално изпратено от trader1
прав си за това и се надявам,че ийлда на много компании ще падне пролетта,което ще смъкне и цените на акциите.
но в силно падащ маркет дивидента намаля повече,отколкото неговия ийлд ,спрямо цената.
всички казвате,че америката ще става по зле-не споря с вас-така е.но тук много хора бъркат-мен ме интересува,кога сащ ще са най-зле,тогава ще влизам в екуитис.
според мен това ще е пролетта.......
точно тогава маркета ще е най паднал,лоши новини ще се леят повече,дори и от сега и ще настъпи времето,когато целия свят ще си каже:америка умира,давай да продаваме и това,което ни е останало.
и точно тогава,когатпо вие сте избягали и всички си мислите,че всичко ще рухне,точно тогава батко ти аско ще нагрухти с кол опшънчета.
за сега това ми е таргета-пролетта.разбира се до тогава може и да се промени.
и пак да повторя-:
АКЦИИ СЕ КУПУВАТ ТОГАВА,КОГАТО ИКОНОМИКАТА Е НАЙ-ЗЛЕ,А НЕ ТОГАВА,КОГАТО ИКОНОМИКАТА ПОчНЕ ДА СЕ ОПРАВЯ!!!!!!!!!!!!
ако влизате тогава,когато почнат да текат добрите новини,няма да сте хванали на благите пари.
и не забравяйте,че обама ще раздава яко парички за инфраструктура и алтърнативс.
обикновения инвеститор вижда това,като балониране на паричната маса и смята,че златото много ще се качва,и си набутва паричките там,а тарикати,като батко аско знаят,че акциите ще се вдигнат повече от златото,поради простата причина,че тези балонирани пари отиват в икономиката,а обама не ги печати,за да купува злато........
Коментар