кога излиза новият епизод на бикове вс мечки с пеката?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа банк
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеПетър Караиванов кара такси в София в момента. Лично го видях
Има и логично обяснение - той е троянския кон на БФБ сред таксиджиите...Привлича инвеститори ....
Браво ПеКа !
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеПетър Караиванов кара такси в София в момента. Лично го видях
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениене беше ли актьор?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеПоследно беше захванал бизнес като бояджия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеМартинчо Мамин сладък мисля че и на теб ти обясних че не съм Петър но както и да е
Не са в българска баМка защото не им вярвам
Искаш ли да се хванем на бас кой първи ще Фалира Булгаристан или Гръчко?
Моя отговор е Булгаристан и то съвсем скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеКъсно е, от снощо Гърция вече е в технически фалит
Ама ти ли си бил верно онзи от Финанс 5 за 6 Петър какъв беше. Хехехехе е как лъжеше хората с това сайтче ...Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеМартинчо Мамин сладък мисля че и на теб ти обясних че не съм Петър но както и да е
Ама ти ли си бил верно онзи от Финанс 5 за 6 Петър какъв беше. Хехехехе е как лъжеше хората с това сайтче ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеПетре Караиванов, ти къде си дължиш парите бре? Под дюшека вкъщи или в буркани в мазето?
Коментар
Коментар