Първоначално изпратено от Инертен
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа банк
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеИма и друг момент: при сливането на две работещи институции поне 50 процента от персонала става излишен... да не говорим, че не се знае как ще се формира новото ръководство? Някой да има повече информация по тези въпроси, защото имам познати, които работят в Алфа банк!
Да се разберем не го пожелавам,приемете го като инвеститорски интерес. Дет се вика,нищо лично !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеДо тук имат сключен меморандум за сделка,което го разбирам само като намерение.Цената от евро и там клоня към като ги знам банкерите какви хиени са Може да се окаже,че алфата ще закупи за евро нещо друго от портфейла на Юробанк.Все пак е интересно какво ще се случи и с кредитите,обезпеченията и т.н. С офисите,централите съответно,че алфата построиха страшна сграда.Пощата ще се окаже с две централи и още 80-тина офиса повече.Лудницата ще е пълна ! Само дано не объркат нещо
Коментар
-
До тук имат сключен меморандум за сделка,което го разбирам само като намерение.Цената от евро и там клоня към като ги знам банкерите какви хиени са Може да се окаже,че алфата ще закупи за евро нещо друго от портфейла на Юробанк.Все пак е интересно какво ще се случи и с кредитите,обезпеченията и т.н. С офисите,централите съответно,че алфата построиха страшна сграда.Пощата ще се окаже с две централи и още 80-тина офиса повече.Лудницата ще е пълна ! Само дано не объркат нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеБез да претендирам,че съм специалист мисля,че ще поеме всички пасиви и активи на Алфабанк.Предполагам,че ще трябва да приеме всичко което са надробили алфаджиите Депозити,кредити,офиси и дори,ако има съдебни дела с/у тях.Какво ще се случи с висшият им мениджмънд не знам,защото ще се дублира с този на пощата.
Интересно ми е и на мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Инертен Разгледай мнениеНа мен ми е интересно какво ще се случи със стотиците милиони левове дългове на Прокопиев към Алфабанк? Ще се поемат ли от Пощенска или нещо ще врътне някоя цесийка.
Интересно ми е и на мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеСлед 20 години в България,казваме Сбогом "Алфа банк-клон България" !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеИ какво ще прави сега гръцката Алфа Банк с клона си в България ?!
Oxi,oxi,oxi
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗнаем, че не си
Кажи некоя случка като беше бакшиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеМоля Ви са пишете по темата и не съм този за когото ме мислите
ПеКа-та беше готин пич, леко неудачник...
Ти си силно злоблив....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеМоля Ви са пишете по темата и не съм този за когото ме мислите
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНеее...
Така си е..Нищо не те е боляло...На 8 март, диви и щастливи дами са ти сменяли скоростите.....Живот....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНещо против таксиджиите ли имате? Малеее, какъв живот си живеех като 20 годишен таксист
Така си е..Нищо не те е боляло...На 8 март, диви и щастливи дами са ти сменяли скоростите.....Живот....
Коментар
Коментар