IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Асене - освен гъзоблизците ти - там Атила , Горо и други титани на мисълта що си мислиш, че другите трева пасем. До вчера писа , че петрола се надува от "тях", "балонджиите" и ще почнат да излизат при някакво събитие края на лятото - например ураганите, сега се периш че си го шортвал. Отделно нали стратегията ти беше делта неутрална - сега разправяш, че си шорт и си пуснал част от позициите - като вероятно скриваш другата част с която се хеджираш.
    И хората спорят с теб не за друго /като дрехите или как изглеждаш/ , а защото пишеш пълни глупости понякога. Та можеш ли да сметнеш с колко процента падна петрола и с колко процента се вдигна долара - нали разправяш, че петрола движеше долара.

Първоначално изпратено от acen1975
    хе,хе......ако си чел форума назад,съм казвал,че края на юни,началото на юли има голяма вероятност претрола да почне да пада.......виж,в стрейтмънта пиша дори и датата,когато съм ги играл.......на 6/22,на 6/30 и на последните 20 опции са преди 3 дни на 7/6.......
    66 опции,с делти близо до едно........на левъридж 1:1000......погледни тогава колко е бил петрола и сега колко е......малко ти се виждат 66 опции с цена между 10 000$ и 20 000$ всеки от тях????
    знам аз,че всичките в бгетовицата сте супер спекуланти,мулти милионери и въртите милиоярди........за мен милион са много пари....не съм стигнал до твойто богатсто,че опции за над половин милион са "няколко " позиции

Коментар

• Ацко бацко фалипръцко да не забраиш пругрозата ми за Форт?

http://finance.yahoo.com/q?s=F

изнамерия прочети я и научия

наизус че ше те испитвам като двоикаджия от УНСС

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
        Първоначално изпратено от ATILA
        Асене, не им се връзвай на глупостите на злобните и завистливи простаци! Препоръка е!!!!!!!

На никого не е работа да се интересува кой какво търгува!

Просто продължавай да споделяш мисли за пазара!

Интересен си и полезен!!!

Много успехи ти желая!!!!!
        Атила,абсфреш ме в виждал и някък си не му влизам в представите за човек,който може да изкарва пари-младолик,с дънки и маратонки..дори и часовник нямам....
        за него борсов играч е "сериозен" човек,с кашмирен костюм,златен ласнец,златен ролекс и роусройс,който се държи "интелигентно" и надменно.
        и просто не моа да му го пробие съзнанието......щом съм с дънки,а не с костюм,значи,че съм един от обираните ,а не от обиращите.......
        в бгетовицата по дрехите посрещат и по дрехите изпращат.....
        a absfresh как изглежда
        убавец е

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
          С костюм, ролекс и г класа
          жалко вече форд дънки и бяла фланелка стана култ

и миризлив Макдоналдс за обед иначе не важиш

Коментар

С костюм, ролекс и г класа
            не Г класа, а гробищарка.
            Застраховка живот имаш ли ?

Коментар

• С костюм, ролекс и г класа

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                Първоначално изпратено от ATILA
                Асене, не им се връзвай на глупостите на злобните и завистливи простаци! Препоръка е!!!!!!!

Атила,абсфреш ме в виждал и някък си не му влизам в представите за човек,който може да изкарва пари-младолик,с дънки и маратонки..дори и часовник нямам....
                за него борсов играч е "сериозен" човек,с кашмирен костюм,златен ласнец,златен ролекс и роусройс,който се държи "интелигентно" и надменно.
                и просто не моа да му го пробие съзнанието......щом съм с дънки,а не с костюм,значи,че съм един от обираните ,а не от обиращите.......
                a absfresh как изглежда

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                  Първоначално изпратено от anon6706
                  Аз пък много обичам да нося черен панталон, черни обувки и бели чорапи.

Темата за облеклото като, че ли е по-добра от тази за кост-ъф-трейд.

Каква марка бельо предпочитате?
                  най ниския кост ъф трейд при бельото е,ако не носиш такова.
                  даже и кост ъф кери нямаш

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                    Аз пък много обичам да нося черен панталон, черни обувки и бели чорапи.

най ниския кост ъф трейд при бельото е,ако не носиш такова.

Коментар

• Асене ти си улицетворяваш

или поточно за теп

угъзотворяваш

всичко което твърдиш че не си

ако има събирателен обрас на българина

вече си засрамил и задминал и Баи Ганя

...

но сметка няма

ливъриж левъриш 1000 костофтреит много думички

алабала нали пасем тревва на село излъжи ни

с вносни думички ше ни уручасаш пардон очароваш

алшкосун хасане машала

Коментар

• Аз пък много обичам да нося черен панталон, черни обувки и бели чорапи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA

Коментар

• Асене, не им се връзвай на глупостите на злобните и завистливи простаци! Препоръка е!!!!!!!

Коментар

Първоначално изпратено от absfresh
                              Човек, ти нормален ли си, как ще ти копирам играта, ти си неграмотен, а аз си ценя парите. Не ми върши работа, това, което видях.

Приключчвам всякакъв спор с тебе. Успехи
                              ха,ха...ще почнеш да виждаш тогава,когато почнеш да играеш и опции върху фючърите.....до тогава ще се чудиш кво значи тва......
                              нека ти помогна-шорт опшън примиум=352 600$
                              лонг опшън примиум=492 000$
                              най долу без да искаш съм копирал и един опшън на есандпито.
                              тва което ти го показах са само неликвидни опшъни на петрола,които са директно от пита(ггугълни го що е то)....отделно имаш и електронно играни,които май също няма да си навредя,ако ги покажа,защото никога не си пипал нещо повече от форекс......щом не знаеш да прочетеш един прост опшън стейтмънт......
                              Копнал си ми една малка част, кой знае колко опции си продал и си аут оф кинтите здраво. Ако искаш да ти подбера и аз 50-60 много печеливши опшъни от хисторито и да ти ги пусна. Не е там истината, дай цялостен стейтмънт та да те призная.
                              Карай да върви. Лек ти път.
                              хе,хе......ако си чел форума назад,съм казвал,че края на юни,началото на юли има голяма вероятност претрола да почне да пада.......виж,в стрейтмънта пиша дори и датата,когато съм ги играл.......на 6/22,на 6/30 и на последните 20 опции са преди 3 дни на 7/6.......
                              66 опции,с делти близо до едно........на левъридж 1:1000......погледни тогава колко е бил петрола и сега колко е......малко ти се виждат 66 опции с цена между 10 000$ и 20 000$ всеки от тях????
                              знам аз,че всичките в бгетовицата сте супер спекуланти,мулти милионери и въртите милиоярди........за мен милион са много пари....не съм стигнал до твойто богатсто,че опции за над половин милион са "няколко " позиции

Коментар

• Асене направи коментар на цената на петрола. На къде ще върви. Долара на къде ще върви.

Коментар

Working...
                                X