IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бе нека си публикува сънищата.Който иска да му вярва.И каква е тая простотия покупка на имот в УСА.От България и от тук въртейки синджира ще печелиш.Аз ловя бас че всеки наивник заложил на това ще загуби и то яко.Не се инвестира в имот на майната си в страна в която не познаваш законите и манталитета.И къде да се купи имота в Маями или в Чикаго и в кой квартал.Как така ще купувам имот в град който не познавам!!!!!!!!??????????И се замислете.Ако Асенчо можеше да предсказва движението на цените на акции и имоти дали щеше да пише тук.Човек с такива способности ще стане милиардер за няколко години.Асенчо е усвоил американската простотия да се представят за голяма работа без да имат и пет долара в джоба.Асенчо си публикува сънищата и разбира се все някъде ще познае.Но това не значи нищо.Като е толкова сигурен в имотите да теглик кредити и да си накупи 10.Ама не го прави а си разпънал лакърдиите тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Toя Асен бая народ е хипнотизирал и се е превърнал в гуру за тях.Четат го със страхопочитание и му вярват.Време е да основе нова църква.Стадото винаги е имало нужда от водачи и понеже собствената му глава служи само за жироскоп върви след най неподходящите.Затова има кризи и тарикатите им обират парите.А Асенко просто във форума се прави на Геко от един филм.Време е да влезе в реалността.А с него и стадото което мучи и блее пред великия финансист който няма и два долара у джепо.
      дай му на българина галфони , дето се правят , че са забравили родния си език и се изразяват 'по научному' със сложни и завъртени термини и чуждици
      един такъв ни 'оправи' за 800 дни , хасанчо и той тръгнал да ни 'оправя'
      добре, че няма реална власт
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
        Оставете acen1975 на мира !!!!!
        Много рядко греши и има какво
        да се научи от него !!!!!
        скоро и луканки !!!!
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Оставете acen1975 на мира !!!!!
          Много рядко греши и има какво
          да се научи от него !!!!!
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Не бе, човека и искал да пише 110 % спад - демек ти дават пари и за обзавеждането и банкета......

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Той дрънкаше за едни митични 149 на жълтите павета.Аз ловя бас че такива цени на жълтите павета няма да има.Дори и с тези павета да си затискат киселото зеле.
              То и на мен бат Асен за земеделската земя ми беше казал да му вервам че ще стане 50 лв/декара и добре че не му повярвах. И златото го отиграх наобратно на прогнозите му и не съжалявам. А този злобливия тогава щеше да ми напомня пролетта на 2009-та да си купувам акции и забрави да ми напомни та добре че не разчитах на него тогава
              От друга страна много неща е познавал и то не само движението а и времето за което шапка му свалям. Дори и войната в Либия беше предсказал , ама едва ли си спомня От грешните си прогнози не е загубил така или иначе, освен мъничко от златото доколкото си спомням. Основният му грях към форума е че слага всички българи под общ знаменател и смята че всички са глупави и мързеливи. Явно само такива българи е срещал и затова
              Всеки греши. Безгрешни хора няма. Сега мисля че е много прав за имотите в уса-то. Ако живеех там и аз бих направил същото като него.Освен това е от малкото хора във форума, които не разчитат на чужди мнения. Винаги си има собствено мнение и винаги експериментира и търси истината. А който търси намира . Та не е нужно да го обиждаш. Бат Асен е човек от който има какво да се научи, както и ти между другото.
              Не се карайте и се радвайте на живота, защото не е безкраен. Препоръка е !!
              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                ......Факт е че цените най много са паднали в МАЛКИТЕ градове и това въобще не е неочаквано , защото имотите са непродаваеми и спада на цените е 100% , би могло да се каже.
                Много заслужили инвеститори сте - то е ясно!

Я сега кажи какво значи СПАД 100% - ами това значи че цените са станали 0 (НУЛА)!

Честито!
                СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• Не съм фен на дефлацията , безработицата , нали виждаш безработица яко скача и не в стоителния вече.
                  D.Y.F-091066

Коментар

marandi - той Асенчо много правилно усети кога фондовия пазар в САЩ прави дъното и не чак толкова неразбиращ сигурно. ФАКТ ..А твоите приказки как цените на имотите ще паднат най много в ГОЛЕМИТЕ градове на България са доказателство за липсата ти на опит и наблюдения , ти твърдиш че нацелваш статистическите данни..но пък кой ли им вярва въобще на тях..Факт е че цените най много са паднали в МАЛКИТЕ градове и това въобще не е неочаквано , защото имотите са непродаваеми и спада на цените е 100% , би могло да се каже.
                    super
                    усещам че си доста фен на високите цени, но
                    какви точно са страничните ефекти от
                    свито финансиране съчетано с инвентар чиито продажби ескалират във времето, а пък тази ескалация е съпроводена от повишаване на качеството на имотите излизащи от същия този инвентар

Коментар

• ще му се , нали ти е ясно
                      D.Y.F-091066

Коментар

marandi - той Асенчо много правилно усети кога фондовия пазар в САЩ прави дъното и не чак толкова неразбиращ сигурно. ФАКТ ..А твоите приказки как цените на имотите ще паднат най много в ГОЛЕМИТЕ градове на България са доказателство за липсата ти на опит и наблюдения , ти твърдиш че нацелваш статистическите данни..но пък кой ли им вярва въобще на тях..Факт е че цените най много са паднали в МАЛКИТЕ градове и това въобще не е неочаквано , защото имотите са непродаваеми и спада на цените е 100% , би могло да се каже.
                        Той дрънкаше за едни митични 149 на жълтите павета.Аз ловя бас че такива цени на жълтите павета няма да има.Дори и с тези павета да си затискат киселото зеле.

Коментар

• Toя Асен бая народ е хипнотизирал и се е превърнал в гуру за тях.Четат го със страхопочитание и му вярват.Време е да основе нова църква.Стадото винаги е имало нужда от водачи и понеже собствената му глава служи само за жироскоп върви след най неподходящите.Затова има кризи и тарикатите им обират парите.А Асенко просто във форума се прави на Геко от един филм.Време е да влезе в реалността.А с него и стадото което мучи и блее пред великия финансист който няма и два долара у джепо.

Коментар

• marandi - той Асенчо много правилно усети кога фондовия пазар в САЩ прави дъното и не чак толкова неразбиращ сигурно. ФАКТ ..А твоите приказки как цените на имотите ще паднат най много в ГОЛЕМИТЕ градове на България са доказателство за липсата ти на опит и наблюдения , ти твърдиш че нацелваш статистическите данни..но пък кой ли им вярва въобще на тях..Факт е че цените най много са паднали в МАЛКИТЕ градове и това въобще не е неочаквано , защото имотите са непродаваеми и спада на цените е 100% , би могло да се каже.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              В тоя раздел приключих - нещо не обичам да ми се ебават с парите ми, демек аз да му правя продажби на импресии, а той да ми се кикери. Прочети по-долния ми пост.

Не си ме разбрал правилно, но ще ти отговоря на друго място. Карай си сега бизнеса!
                              -------------------------------------
                              Тая тема, ще "труп" до няколко месеца, щот' юнака нищо не значи с ник-нейм-а си, освен едни велики приказки за неземни блага, които някога НЯКОГО очаквали

Успех!
                              маранди имаш ли някаква прогноза кога кога банките в бг ще изкарат на пазара и "другия тип лоши ипотеки"
                              това ще е много решаващо за цените на НИ в бг

Коментар

• Четох бавно и внимателно и... имам въпрос към Маранди. Аджеба какво се опитваш да кажеш? Освен да плюеш опонента си... Явно прекалено дълго си "правил бизнес" в БГ и си усвоил "тънкостите", но аз поне не открих някаква контра-теза или аргумент в постингите ти.

Асене, сентимент сигнал. За мен си прав и преди месец и нещо изпреварващо последвах мнението ти. Само времето ще покаже, дали е било правилно или не...

Коментар

Working...
                                X