Бе нека си публикува сънищата.Който иска да му вярва.И каква е тая простотия покупка на имот в УСА.От България и от тук въртейки синджира ще печелиш.Аз ловя бас че всеки наивник заложил на това ще загуби и то яко.Не се инвестира в имот на майната си в страна в която не познаваш законите и манталитета.И къде да се купи имота в Маями или в Чикаго и в кой квартал.Как така ще купувам имот в град който не познавам!!!!!!!!??????????И се замислете.Ако Асенчо можеше да предсказва движението на цените на акции и имоти дали щеше да пише тук.Човек с такива способности ще стане милиардер за няколко години.Асенчо е усвоил американската простотия да се представят за голяма работа без да имат и пет долара в джоба.Асенчо си публикува сънищата и разбира се все някъде ще познае.Но това не значи нищо.Като е толкова сигурен в имотите да теглик кредити и да си накупи 10.Ама не го прави а си разпънал лакърдиите тука.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеToя Асен бая народ е хипнотизирал и се е превърнал в гуру за тях.Четат го със страхопочитание и му вярват.Време е да основе нова църква.Стадото винаги е имало нужда от водачи и понеже собствената му глава служи само за жироскоп върви след най неподходящите.Затова има кризи и тарикатите им обират парите.А Асенко просто във форума се прави на Геко от един филм.Време е да влезе в реалността.А с него и стадото което мучи и блее пред великия финансист който няма и два долара у джепо.
един такъв ни 'оправи' за 800 дни , хасанчо и той тръгнал да ни 'оправя'
добре, че няма реална властТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеОставете acen1975 на мира !!!!!
Много рядко греши и има какво
да се научи от него !!!!!Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТой дрънкаше за едни митични 149 на жълтите павета.Аз ловя бас че такива цени на жълтите павета няма да има.Дори и с тези павета да си затискат киселото зеле.
От друга страна много неща е познавал и то не само движението а и времето за което шапка му свалям. Дори и войната в Либия беше предсказал , ама едва ли си спомня От грешните си прогнози не е загубил така или иначе, освен мъничко от златото доколкото си спомням. Основният му грях към форума е че слага всички българи под общ знаменател и смята че всички са глупави и мързеливи. Явно само такива българи е срещал и затова
Всеки греши. Безгрешни хора няма. Сега мисля че е много прав за имотите в уса-то. Ако живеех там и аз бих направил същото като него.Освен това е от малкото хора във форума, които не разчитат на чужди мнения. Винаги си има собствено мнение и винаги експериментира и търси истината. А който търси намира . Та не е нужно да го обиждаш. Бат Асен е човек от който има какво да се научи, както и ти между другото.
Не се карайте и се радвайте на живота, защото не е безкраен. Препоръка е !!Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение......Факт е че цените най много са паднали в МАЛКИТЕ градове и това въобще не е неочаквано , защото имотите са непродаваеми и спада на цените е 100% , би могло да се каже.
Я сега кажи какво значи СПАД 100% - ами това значи че цените са станали 0 (НУЛА)!
Честито!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmarandi - той Асенчо много правилно усети кога фондовия пазар в САЩ прави дъното и не чак толкова неразбиращ сигурно. ФАКТ ..А твоите приказки как цените на имотите ще паднат най много в ГОЛЕМИТЕ градове на България са доказателство за липсата ти на опит и наблюдения , ти твърдиш че нацелваш статистическите данни..но пък кой ли им вярва въобще на тях..Факт е че цените най много са паднали в МАЛКИТЕ градове и това въобще не е неочаквано , защото имотите са непродаваеми и спада на цените е 100% , би могло да се каже.
усещам че си доста фен на високите цени, но
какви точно са страничните ефекти от
свито финансиране съчетано с инвентар чиито продажби ескалират във времето, а пък тази ескалация е съпроводена от повишаване на качеството на имотите излизащи от същия този инвентар
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmarandi - той Асенчо много правилно усети кога фондовия пазар в САЩ прави дъното и не чак толкова неразбиращ сигурно. ФАКТ ..А твоите приказки как цените на имотите ще паднат най много в ГОЛЕМИТЕ градове на България са доказателство за липсата ти на опит и наблюдения , ти твърдиш че нацелваш статистическите данни..но пък кой ли им вярва въобще на тях..Факт е че цените най много са паднали в МАЛКИТЕ градове и това въобще не е неочаквано , защото имотите са непродаваеми и спада на цените е 100% , би могло да се каже.
Коментар
-
Toя Асен бая народ е хипнотизирал и се е превърнал в гуру за тях.Четат го със страхопочитание и му вярват.Време е да основе нова църква.Стадото винаги е имало нужда от водачи и понеже собствената му глава служи само за жироскоп върви след най неподходящите.Затова има кризи и тарикатите им обират парите.А Асенко просто във форума се прави на Геко от един филм.Време е да влезе в реалността.А с него и стадото което мучи и блее пред великия финансист който няма и два долара у джепо.
Коментар
-
marandi - той Асенчо много правилно усети кога фондовия пазар в САЩ прави дъното и не чак толкова неразбиращ сигурно. ФАКТ ..А твоите приказки как цените на имотите ще паднат най много в ГОЛЕМИТЕ градове на България са доказателство за липсата ти на опит и наблюдения , ти твърдиш че нацелваш статистическите данни..но пък кой ли им вярва въобще на тях..Факт е че цените най много са паднали в МАЛКИТЕ градове и това въобще не е неочаквано , защото имотите са непродаваеми и спада на цените е 100% , би могло да се каже.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВ тоя раздел приключих - нещо не обичам да ми се ебават с парите ми, демек аз да му правя продажби на импресии, а той да ми се кикери. Прочети по-долния ми пост.
Не си ме разбрал правилно, но ще ти отговоря на друго място. Карай си сега бизнеса!
-------------------------------------
Тая тема, ще "труп" до няколко месеца, щот' юнака нищо не значи с ник-нейм-а си, освен едни велики приказки за неземни блага, които някога НЯКОГО очаквали
Успех!
това ще е много решаващо за цените на НИ в бг
Коментар
-
Четох бавно и внимателно и... имам въпрос към Маранди. Аджеба какво се опитваш да кажеш? Освен да плюеш опонента си... Явно прекалено дълго си "правил бизнес" в БГ и си усвоил "тънкостите", но аз поне не открих някаква контра-теза или аргумент в постингите ти.
Асене, сентимент сигнал. За мен си прав и преди месец и нещо изпреварващо последвах мнението ти. Само времето ще покаже, дали е било правилно или не...
Коментар
Коментар