IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould
    Първоначално изпратено от acen1975
    ...
    ами добро утро-вчера новината "пристигна" и в бгетовицата....с 10 дни закъснение.........точно в инвестора я пльокнаха вчера.......
    че петрола е паднал със 10% и защо е паднал...................
    абе Асене ти наистина ли смяташ , че новините пристигат при нас с пощенски гълъби или на куца пуйка плувайки през голлемите езера, канала и Атлантика
    Това че нещо са писали в Инвестора вчера не значи, че даже Инвестора вчера го е научил . Вчера са преценили , пуснали са го понеже им се е видяло интересни. Недей така бе човеко .. Ти съвсем за канарчета ни имаш май ..
    Петрола падна понеже си му бе силно техническо ниво. И без новината пак щеше да си падне.. Най-много някой новак да и се върже или някой журналист. А тия глупости с ограниченията не веднъж се споменават, ама няма как да стане.
    Ако в САЩ треснат ограничения, хората ще продължат със спекулациите и хеджирането в Лондон, понеже бизнеса си е бизнес, а политиката приказки.
    цъ,цъ.......аз не казвам,че всички в бгетовицата са го рпопуснали.....знам,че не е така....казвам,че такива,като роджърс са го пропуснали-тези,които знаят и рабират от всичко......
    що се отнася до "новината",не забравяй,че дори и да не може да стане,спекулантите залагат на нея-всичко се обръща,кога правителството каже,че ще се намесва,дори и да няма намерение да се намесва.......
    и дано си прав за регулациите,че специално на мен никък ми се неиска това да се случи.......макар и да смятам,че е правилно да се регулира и ще е добре за всички,освен арабите и руснаците,от друга страна ще ти спрат кранчето.......няма да тече водата така,както течеше до сега........
    отделно петрола зависи не от английската борса,а от чикагската......дори и в лондон да не се наложат ограничения,спекулациите няма да могат да стават,защото лондон не е доминиращ фактор,а е по скоро дериватив на чикагската борса.и да имат огромен левъридж ,там се трейдва предимно брент от северно море,а не уест тексас интермидиът суиит лайт

Коментар

• аааа ето че можело значи

а не знахарствал бил тои

ацко да не знахарства мое ли

експареишъна му у маиката

нито новини нит никои не играе

като мине лошото време и аиде

ше паднеме на 20-30 долара.

даааа

баур баур даите

топъл да пари ухх

де мое да се дуе

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
        ...
        ами добро утро-вчера новината "пристигна" и в бгетовицата....с 10 дни закъснение.........точно в инвестора я пльокнаха вчера.......
        че петрола е паднал със 10% и защо е паднал...................
        Асене ти наистина ли смяташ , че новините пристигат при нас с пощенски гълъби или на куца пуйка плувайки през големите езера, канала и Атлантика
        Това, че нещо са писали в Инвестора вчера, не значи, че даже Инвестора вчера го е научил. Вчера са преценили, пуснали са го, понеже им се е видяло интересно, като за първа страница (медия са все пак) и са нямали в момента нещо по-стряскащо. Ама нито те са глупаци (нямаше да им е най-посещавания сайт в България по темата), нито пък тук местните туземци .
        Петролът падна понеже си му бе силно техническо ниво. И без новината пак щеше да си падне, а това ниво някой си го знаеха още много преди да се чуят тия неща. Нромално е някой да си прибере печалбите или да скъси. Най-много някой новак да и се върже или някой журналист. Тия глупости с ограниченията, не веднъж се споменават (преди някой друг месец пак ги приказваха), ама няма как да стане.
        Ако в САЩ сложат ограничения, хората ще продължат със спекулациите и хеджирането в Лондон, понеже бизнеса си е бизнес, а политиката приказки.
        Хубавото на света е, че е голям ...
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
          Първоначално изпратено от student2
          Асене, достатъчно голям си да се досетиш, че ти отговарям, когато си постнал нещо с факти, цифри и нещо конкретно. На глупости и заяждания е безсмилено да ти отговарям. И това ти го пиша, просто защото по долу съм посочил линк, когато търгувам аз, къде търгувам и на какви цени. ти ако можеш да изкараш по добри от тези, евала ти. Ама и ти си знаеш сам, че няма как да стане.
          пич,писна ми да се разправям с бай ганьовци като теб и абсфреш,които се мислят за хитър петъровци.....най НЕдолюбвам хора които си нямат понятие от нещо,но твърдят,че имат....
          ганьо,влез в сайта на айби брокърс в различните им предложения за марджин рикуаярмънтс-там ще видиш различни условия......недейте става смешни.....не сте смешни,жалки сте с опитите си да се направите на разбирачи........мнооого жалки.
          там ще видиш тирег марджининг и портфолио марджининг-пише гио условията.......
          а после можеш да влезнеш в саита на СМЕ и да провериш да фул брокъридж посредници.....после взимаш телефона и се обаждаш и питаш ,дали можеш да отвориш делта марджининг и какви са условията за това.........
          и после ела ми дудняй небъвалици във форума
          АЙБИ брокерс, ти там ли търгуваш или ги рекламираш. Съгласен съм че си Идиот.
          За всеки, който наистина търгува с реални пари, а не стои на тезгях и не реди бакалски сметки и пасианси.
          Няма нищо сложно в отварянето на сметка при сериозен брокер. Има официално посочени такива от съответната борса, които са с различно ниво на членство (така нареченото от пицаря Да фул брокер). Гледате да имат освен права за търгуване и клиринг (така спестявате някой лев от услугата). Повечето дискаунт брокери не са членове на съответната борса а просто предоставят услугата като трети лица. Когато се обадите, питате на практика за две три неща, нищо повече. Освен базовите, комисионни и клиринг, питате дали сте в сепарейт акаунт, в коя група за марджин попадате, по принцип и това го пише на сайта на борсата, нормалното е да сте в нон кастъм инитиал марджин и брокера да не ви товари допълнително. питате за спан марджин рекуайрмънтс, длъжни са да ви го предоставят и освен това борсата предлага съответния софтуер за изчисляването му. Асенчо е прав донякъде, че ако не питате няма да ви го кажат. Но ако питате са длъжни да ви предоставят информацията. Прочитате и Мидиф набързо, за да добиете бегла представа за бест прайс и спорите малко с брокера за това, както и възможности и време за покриване на марджина. ТОВА Е.
          За селянина с пицата може да е изключително сложно, за други е работа за 1 ден. Самия процес отнема около 2 седмици. Ще ви препитват само ако сте:
          На 18 години
          За първи път чувате за фючърси
          Ако за финансов опит посочите- 3 години на тезгяха на пиците

Коментар

• Аце може ли да кажеш нешо за петролъ

чи имам силното желание да се пробвам

разбира се наобратно вече знаем фсички

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
              асене твойте приятелчета от нигерия пак се разбунтуваха,ама този път дали ще
              падне петрола
              пак произведоха добра новина от запасите обаче неще да се качва петрола
              можи и да го сринат отново
              друга е хавата......новини в мометна не влияят,ама никък......разковничето се крие другаде-утре са опшън експарейшъните на август контракта........
              имаш постоянно падане в близките 3 седмици на американската сесия-което е рекордно-такова продължително падане без прекъсване нямаше дори миналата година,кога петрола се срина с 75%........нали се сещат,че дирижорите джиткат с опшъни,а не фючъри......сети се кво става,кога имаш няколкоседмично постоянно падане и трябва да се излиза от шорт позициите,защото иде експарейшън.....

Коментар

• днеска долара си остана пациф

и Ацко продължава де е пацифик

сиреч дуе баур

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                  Делтата, която си сметнал е за по-далечни опции. При по близките като период опции, делтата бяга по-бързо от дългите такива. Тоест, теоретично, ако го беше отиграл през Август опции вчера, щеше да направиш към 80-90% печалба. Но само ако си играл в едната посока.
                  Сметките бяха върху Августовския контракт. Както и да е, под в "посока' си имал предвид само покупка на OTM кол, а учудването ми беше за 100% печалба при лонг странгъл или страдъл в тая ситуация. Ще почета и ще се пообразовам. Едва ли ще ми е във вреда.
                  Мане,не забравяй,че крителинчо очакваше 500 пипа движение на някъде-точно за това му казах,че е по добре да използва стренгъл,вместо страдъл.....ако прогнозата му се базираше на 150 пипа движение-по добре е да се играй или стредъл,или стрейгъл,но до 100 пипа ОТМ.....аз му казах 300 пипа ОТМ,защото ако това стане,ще направи няколко пъти повече пари,отколкото с АТМ страдъл.
                  колкото е по ОТМ стренгъла,толкова по малка вероятност да стане има,но за тва пък и печалбите са в пъти по големи.
                  всичко е зависимост между време и движение,които влиаят по различен начин на страйка,който си си избрал....
                  отделно ОТМ стренгъли не се играя на близък контракт,защото тогава гамата трудно избива тайм дикея.

Коментар

• асене твойте приятелчета от нигерия пак се разбунтуваха,ама този път дали ще
                    падне петрола
                    пак произведоха добра новина от запасите обаче неще да се качва петрола
                    можи и да го сринат отново

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers
                      Първоначално изпратено от ^_^
                      Първоначално изпратено от йосиф
                      Асенчо една молба спри да употребяваш тази нова дума "бегетовица" , че ми идва да долетя до щатите и да те фрасна в носа ...Ако ти е обидно че си българин употребявай някои други изрази.
                      Колко жалко - всички спорещи с Асен, в писмен вид се самоотричат като личности...
                      Всеки пореден идентифициращ се като българин, със писаниците си се самодоказва като "бегетовец"...
                      И то не само кавалерите на юмрука в носа, но и редовни участници, спечелили инак уважение с другите си постове...
                      Как не се намери един, който да спори с аргументи и поне на близко ниво? Не може да няма компетентен съперник, но факта че не се появява само затвърждава всеобщото съгласие за безнадежност на "каузата БГ".
                      .
                      Оф да се смея ли да плача ли? Всички които спорят с АСен или поне повечето имат аргументи - точно твоя гуру ги ги няма аргументите. Всичко което може да направи той при спора е да те нарече българономист и да те прати назад да му търсиш постовете. След като точно му цитираш постовете казва че другаде друго бил казал. Ако имаше малко знания щеше да разбереш какви глупости говори гуруто ти - като почнеш от това че долара свалял петрола, че минеш през сметките му за кост оф трейд, през тъпотията дето искал да сваля лихвите насила в БГ, да не говорим че преди време го бяха номинирали в една тема за умник на форума - там дето се опитваше да убеди хората че дадена цена може да падне с повече от 100%. За опциите - да има знания определено, но повечето е самохвалство - което се доказва от полуизвадката на стейтмънта му. Той хем е спрял да знахарства хем след това се хвали че бил предвидил еди си какво. Погледни поредния му пост на Асенката - там главната идея е че той е по умен защото е в Шикаго а другите са по прости щото са в Бг - пък не му идва на ум, че има хора дето са търгували с опции когато той е карал тира. А най ми става смешно като почне някой от феновете на Асенката да му задава неудобни въпроси - щото измежду тях има и неоптни но мислещи логично хора.
                      роджъре,спомняш ли си ,когато миналата седмица ти казах,че новината за петрола я има вече,но ти ще разбереш за нея,когато вече е късно???
                      бях ти намекнал-"дирижирите бяха издирижирани"???/спомняш ли си?и че ти казвах,че да живееш в софия излиза прекалено скъпо,особено ако се занимаваш с трейдинг??????
                      че петрола е паднал със 10% и защо е паднал..........
                      само че забелязваш ли разликата?аз знам защо ще падне ,преди да е паднал,а ти вече знаеш защо е паднал........
                      както пунди казваше:
                      умните хора четат днешния вестник,а мъдрите четат утрешния.......
                      а ти роджъре,не си нито от умните,нито каму ли пък от мъдрите........ти си от глупавите,защото четеш ВЧЕРАШНИЯ ВЕСТНИК.........

Коментар

• Първоначално изпратено от student2
                        Делтата, която си сметнал е за по-далечни опции. При по близките като период опции, делтата бяга по-бързо от дългите такива. Тоест, теоретично, ако го беше отиграл през Август опции вчера, щеше да направиш към 80-90% печалба. Но само ако си играл в едната посока.
                        Сметките бяха върху Августовския контракт. Както и да е, под в "посока' си имал предвид само покупка на OTM кол, а учудването ми беше за 100% печалба при лонг странгъл или страдъл в тая ситуация. Ще почета и ще се пообразовам. Едва ли ще ми е във вреда.

Коментар

• Първоначално изпратено от ^_^
                          Първоначално изпратено от йосиф
                          Асенчо една молба спри да употребяваш тази нова дума "бегетовица" , че ми идва да долетя до щатите и да те фрасна в носа ...Ако ти е обидно че си българин употребявай някои други изрази.
                          Колко жалко - всички спорещи с Асен, в писмен вид се самоотричат като личности...
                          Всеки пореден идентифициращ се като българин, със писаниците си се самодоказва като "бегетовец"...
                          И то не само кавалерите на юмрука в носа, но и редовни участници, спечелили инак уважение с другите си постове...
                          Как не се намери един, който да спори с аргументи и поне на близко ниво? Не може да няма компетентен съперник, но факта че не се появява само затвърждава всеобщото съгласие за безнадежност на "каузата БГ".
                          .
                          Оф да се смея ли да плача ли? Всички които спорят с АСен или поне повечето имат аргументи - точно твоя гуру ги ги няма аргументите. Всичко което може да направи той при спора е да те нарече българономист и да те прати назад да му търсиш постовете. След като точно му цитираш постовете казва че другаде друго бил казал. Ако имаше малко знания щеше да разбереш какви глупости говори гуруто ти - като почнеш от това че долара свалял петрола, че минеш през сметките му за кост оф трейд, през тъпотията дето искал да сваля лихвите насила в БГ, да не говорим че преди време го бяха номинирали в една тема за умник на форума - там дето се опитваше да убеди хората че дадена цена може да падне с повече от 100%. За опциите - да има знания определено, но повечето е самохвалство - което се доказва от полуизвадката на стейтмънта му. Той хем е спрял да знахарства хем след това се хвали че бил предвидил еди си какво. Погледни поредния му пост на Асенката - там главната идея е че той е по умен защото е в Шикаго а другите са по прости щото са в Бг - пък не му идва на ум, че има хора дето са търгували с опции когато той е карал тира. А най ми става смешно като почне някой от феновете на Асенката да му задава неудобни въпроси - щото измежду тях има и неоптни но мислещи логично хора.

Коментар

Теоретично става, ако се играе само в посока и на месечни опции.
                            Какво имаш предвид под "в посока"? Питах конкретно за вчерашен страдъл или странгъл.
                            Имам предвид, че Асен, просто не го сметна, а го каза наизуст. Делтата, която си сметнал е за по-далечни опции. При по близките като период опции, делтата бяга по-бързо от дългите такива. Тоест, теоретично, ако го беше отиграл през Август опции вчера, щеше да направиш към 80-90% печалба. Но само ако си играл в едната посока.

Коментар

Мерси, разбрах, резонно звучи. Хайде ще посмятам малко.
                              ей тва точно искам да чуя-не да спорите,без да знаете,а да спорите,след като знаете.....обаче проблема е,че ако знаете,тогава пък няма да спорите с мен,а ще сте "съгласни"

Коментар

• Мерси, разбрах, резонно звучи. Хайде ще посмятам малко.

Коментар

Working...
                                X