Абе, асене, братко, ти майка, ти баща. Тука съседа има семейни проблеми, хвърли едни карти да видиме дали верно му кръшка жената с Гошо от третия етаж, или не?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
абе,я кажете са кой е хитреца?
лошите фед ли са,или ужким "добрите" европейци?
колко ли форексари са обрали по този начин?
нещо много загрубяха игрите.........
тва си е мръсна попивка,дето го направи трише,ама явно няма кой да му държи сметка........
по принцип,когато се прави такова нещо,трябва да се обяви,иначе се води инсайд трейдинг и е наказуемо.......
колко ли пари е направил трише и "негови" хора от това?????
не ми ги хвалете европейците-по големи бандити са и от фед.
само дето никой не им надуши номера и до ден днешен.....освен асен1975,защото гледаше на карти таро....
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от IVO_Асо , в колко часа ще я гласуват тази пущина ? А ти си от Богров , нали ?
едиственото обяснение за мен е,че европейците им се е сговнясала бая банковата система и те ще обявяват подаряване на евра.......явно са го решили в четвъртък или петък и веднага са направили изкупуване на долари,дорде не се усети народа.....
щото обявят ли такова нещо-ще има падане......и съответно,преди да обявят,намазват яко.......
като спре да пада еврото,ще видиш как по случайност,точно тогава ще обявят,че ЕС банковата система е колабирала и се нуждае от ликвидност и добрия трише ще раздава подаръци на всички от сърце........
Петре,как ти се струва 3 седмици по късно?
още ли е трилър прогнозата ми,че ЕС са решили да подаряват евро и за това изкупуват долари?
виж,казал съм дори и кога ще обявят новината-когато еврото спре да пада......
провери и датите и ще останеш учуден.......
тарикатите изкупуваха долари и си мълчаха и накрая,като спряха да изкупуват и обявиха,че ще подаряват 2 трилиона.......
ебе,не съм познал......аз очаквах само 500 милиарда,ама трише бил по благосклонен,дори и от моите очаквания........добър човек......
п.п.
благодарности на модераторите,че ми отвориха тематаHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от IVO_Асо , в колко часа ще я гласуват тази пущина ? А ти си от Богров , нали ?
едиственото обяснение за мен е,че европейците им се е сговнясала бая банковата система и те ще обявяват подаряване на евра.......явно са го решили в четвъртък или петък и веднага са направили изкупуване на долари,дорде не се усети народа.....
щото обявят ли такова нещо-ще има падане......и съответно,преди да обявят,намазват яко.......
като спре да пада еврото,ще видиш как по случайност,точно тогава ще обявят,че ЕС банковата система е колабирала и се нуждае от ликвидност и добрия трише ще раздава подаръци на всички от сърце........
Петре,как ти се струва 3 седмици по късно?
още ли е трилър прогнозата ми,че ЕС са решили да подаряват евро и за това изкупуват долари?
виж,казал съм дори и кога ще обявят новината-когато еврото спре да пада......
провери и датите и ще останеш учуден.......
тарикатите изкупуваха долари и си мълчаха и накрая,като спряха да изкупуват и обявиха,че ще подаряват 2 трилиона.......
ебе,не съм познал......аз очаквах само 500 милиарда,ама трише бил по благосклонен,дори и от моите очаквания........добър човек......
п.п.
благодарности на модераторите,че ми отвориха темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от IVO_Асо , в колко часа ще я гласуват тази пущина ? А ти си от Богров , нали ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от IVO_Асо , в колко часа ще я гласуват тази пущина ? А ти си от Богров , нали ?
ПоздравиKeep going ...
Коментар
-
Двама души във форума ми е кеф да ги чета - Асен1975 и СпоменЪ - и гадно ми е като казват верни неща = ама им се чудя -защо пишете - тук никой няма да иска да чуе истината ... нещо мазохисти ли си падате..аз съм спрял ... бях в лагера на оптимистите... но ...
готини сте, но ми приличате на Дон Кихот-овци, които се борят с мелниците!
Айде - живи и здрави... на всички - и на гледачите на карти - и на оптимистите!
Ок - разбрах - правите го за кеф - има и други, които също го правят.... аз май просто на сериозно съм взел нещата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от B.GrahamАйди би бати.Метни картити.Са уженя ли?
обаче гледам,картите показват,че вече си се оженил.
картите ли бъркат,или ти си забравил?
даже и ми се показват първите букви от имената на жена ти.
първото и име започва с Б,презимето й започва със Ф,а моминската и фамилия започва с Б.
познаваш ли кака с такова име?може би си се оженил без да знаеш за каката(бил си опиянен от лютата ракия медийна и ти е замъглила мозъка....?
чакай пак да погледна картите.......а виждам и че бая скъпа сватба си вдигнал.че и кредит си теглил,сватбарино.....хм,а тва тук дето го виждам,на мама и тати спестяванията ли са,дето отиват в издръжката на продължаващия брак?Life won't wait for you.
Коментар
-
nevermind
asene... q kaji kakvo ti govorqt kartite za bailout-a!?
podkrepa li shte e ili spasitelen plan!??
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamАйди би бати.Метни картити.Са уженя ли?
обаче гледам,картите показват,че вече си се оженил.
картите ли бъркат,или ти си забравил?
даже и ми се показват първите букви от имената на жена ти.
първото и име започва с Б,презимето й започва със Ф,а моминската и фамилия започва с Б.
познаваш ли кака с такова име?може би си се оженил без да знаеш за каката(бил си опиянен от лютата ракия медийна и ти е замъглила мозъка....?
чакай пак да погледна картите.......а виждам и че бая скъпа сватба си вдигнал.че и кредит си теглил,сватбарино.....хм,а тва тук дето го виждам,на мама и тати спестяванията ли са,дето отиват в издръжката на продължаващия брак?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Асо , в колко часа ще я гласуват тази пущина ? А ти си от Богров , нали ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravoПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от B.GrahamАйди би бати.Метни картити.Са уженя ли?
много подбирашLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от B.GrahamАйди би бати.Метни картити.Са уженя ли?
много подбираш
Коментар
Коментар