IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе, асене, братко, ти майка, ти баща. Тука съседа има семейни проблеми, хвърли едни карти да видиме дали верно му кръшка жената с Гошо от третия етаж, или не?

Коментар

• абе,я кажете са кой е хитреца?
      лошите фед ли са,или ужким "добрите" европейци?
      колко ли форексари са обрали по този начин?
      нещо много загрубяха игрите.........
      тва си е мръсна попивка,дето го направи трише,ама явно няма кой да му държи сметка........
      по принцип,когато се прави такова нещо,трябва да се обяви,иначе се води инсайд трейдинг и е наказуемо.......
      колко ли пари е направил трише и "негови" хора от това?????
      не ми ги хвалете европейците-по големи бандити са и от фед.
      само дето никой не им надуши номера и до ден днешен.....освен асен1975,защото гледаше на карти таро....

Коментар

• Асене ,дай една прогноза за сребро и злато , до къде ще падат?

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
          Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
          Първоначално изпратено от acen1975
          Първоначално изпратено от IVO_
          Асо , в колко часа ще я гласуват тази пущина ? А ти си от Богров , нали ?
          абе такова качване на долара за толкоз кратко време и по никое време,по друг начин не мога да си го обясня-тва е огромен ресурс,за да се задвижи така и толкоз бързо.........нещо не е както требе да е.
          едиственото обяснение за мен е,че европейците им се е сговнясала бая банковата система и те ще обявяват подаряване на евра.......явно са го решили в четвъртък или петък и веднага са направили изкупуване на долари,дорде не се усети народа.....
          щото обявят ли такова нещо-ще има падане......и съответно,преди да обявят,намазват яко.......
          като спре да пада еврото,ще видиш как по случайност,точно тогава ще обявят,че ЕС банковата система е колабирала и се нуждае от ликвидност и добрия трише ще раздава подаръци на всички от сърце........
          Незнам да ли гледаш на карти,ама я вземи да пишеш трилъри .... пари ще изкараш.Я сега питай картите какво ще ти кажат за идеята ми.
          мх,на Петър Караиванов му се е струвало,че съм писал трилъри.....
          Петре,как ти се струва 3 седмици по късно?
          още ли е трилър прогнозата ми,че ЕС са решили да подаряват евро и за това изкупуват долари?
          виж,казал съм дори и кога ще обявят новината-когато еврото спре да пада......
          провери и датите и ще останеш учуден.......
          тарикатите изкупуваха долари и си мълчаха и накрая,като спряха да изкупуват и обявиха,че ще подаряват 2 трилиона.......
          ебе,не съм познал......аз очаквах само 500 милиарда,ама трише бил по благосклонен,дори и от моите очаквания........добър човек......

п.п.
          благодарности на модераторите,че ми отвориха темата
          Ей Асене, веднъж да ми станеш симпатичен.... И аз тъй казах, когато коментирах ГОЛЕМИЯ ОБИР Но все пак не трябва да се надуваме - срещу Пешовите прогнози е лесно да се играе
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Хвала на форумния пророк!
            * think positive * think simple * think big *
            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
              Първоначално изпратено от acen1975
              абе такова качване на долара за толкоз кратко време и по никое време,по друг начин не мога да си го обясня-тва е огромен ресурс,за да се задвижи така и толкоз бързо.........нещо не е както требе да е.
              едиственото обяснение за мен е,че европейците им се е сговнясала бая банковата система и те ще обявяват подаряване на евра.......явно са го решили в четвъртък или петък и веднага са направили изкупуване на долари,дорде не се усети народа.....
              щото обявят ли такова нещо-ще има падане......и съответно,преди да обявят,намазват яко.......
              като спре да пада еврото,ще видиш как по случайност,точно тогава ще обявят,че ЕС банковата система е колабирала и се нуждае от ликвидност и добрия трише ще раздава подаръци на всички от сърце........
              Незнам да ли гледаш на карти,ама я вземи да пишеш трилъри .... пари ще изкараш.Я сега питай картите какво ще ти кажат за идеята ми.
              мх,на Петър Караиванов му се е струвало,че съм писал трилъри.....
              Петре,как ти се струва 3 седмици по късно?
              още ли е трилър прогнозата ми,че ЕС са решили да подаряват евро и за това изкупуват долари?
              виж,казал съм дори и кога ще обявят новината-когато еврото спре да пада......
              провери и датите и ще останеш учуден.......
              тарикатите изкупуваха долари и си мълчаха и накрая,като спряха да изкупуват и обявиха,че ще подаряват 2 трилиона.......
              ебе,не съм познал......аз очаквах само 500 милиарда,ама трише бил по благосклонен,дори и от моите очаквания........добър човек......

п.п.
              благодарности на модераторите,че ми отвориха темата

Коментар

Коментар

Аз си мисля, че нито Америка нито Европа ще печатат хартийки защото силните на деня нямат полза от това. Движението на долара си го обяснявам заради oversold ситуацията и в момента нещата се нормализират.

Поздрави
                  Keep going ...

Коментар

• Двама души във форума ми е кеф да ги чета - Асен1975 и СпоменЪ - и гадно ми е като казват верни неща = ама им се чудя -защо пишете - тук никой няма да иска да чуе истината ... нещо мазохисти ли си падате..аз съм спрял ... бях в лагера на оптимистите... но ...

готини сте, но ми приличате на Дон Кихот-овци, които се борят с мелниците!

Айде - живи и здрави... на всички - и на гледачите на карти - и на оптимистите!

Ок - разбрах - правите го за кеф - има и други, които също го правят.... аз май просто на сериозно съм взел нещата...

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                      Айди би бати.Метни картити.Са уженя ли?
                      абе,мойто момче,понеже си симпатяга и реших да ти гледам на карти таро.
                      обаче гледам,картите показват,че вече си се оженил.
                      картите ли бъркат,или ти си забравил?
                      даже и ми се показват първите букви от имената на жена ти.
                      първото и име започва с Б,презимето й започва със Ф,а моминската и фамилия започва с Б.
                      познаваш ли кака с такова име?може би си се оженил без да знаеш за каката(бил си опиянен от лютата ракия медийна и ти е замъглила мозъка....?
                      чакай пак да погледна картите.......а виждам и че бая скъпа сватба си вдигнал.че и кредит си теглил,сватбарино.....хм,а тва тук дето го виждам,на мама и тати спестяванията ли са,дето отиват в издръжката на продължаващия брак?
                      Това беше добро Признавам ти го
                      Life won't wait for you.

Коментар

• asene... q kaji kakvo ti govorqt kartite za bailout-a!?

podkrepa li shte e ili spasitelen plan!??

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          абе,мойто момче,понеже си симпатяга и реших да ти гледам на карти таро.
                          обаче гледам,картите показват,че вече си се оженил.
                          картите ли бъркат,или ти си забравил?
                          даже и ми се показват първите букви от имената на жена ти.
                          първото и име започва с Б,презимето й започва със Ф,а моминската и фамилия започва с Б.
                          познаваш ли кака с такова име?може би си се оженил без да знаеш за каката(бил си опиянен от лютата ракия медийна и ти е замъглила мозъка....?
                          чакай пак да погледна картите.......а виждам и че бая скъпа сватба си вдигнал.че и кредит си теглил,сватбарино.....хм,а тва тук дето го виждам,на мама и тати спестяванията ли са,дето отиват в издръжката на продължаващия брак?

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo
                              Първоначално изпратено от wannarock
                              нъцки
                              много подбираш
                              Кой подбира, мастурбира Graham, какво става пич? Ще строим ли магистралите? Жалко, че направиха този сплит, че бях свикнал редовно да вкарвам по някой излишен лев в Пътя
                              Mи утре ще видиме кой кум, кой сват,кой ..... метка карти таро
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                                нъцки
                                много подбираш
                                Кой подбира, мастурбира Graham, какво става пич? Ще строим ли магистралите? Жалко, че направиха този сплит, че бях свикнал редовно да вкарвам по някой излишен лев в Пътя

Коментар

Working...
                                X