IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Асене, пак те е друснала депресията приятелю. По твоите думи, ако тоя свят е тръгнал да изчезва, то вече в БГ виждаме началото на края.
    Аз май ще взема един бял чаршаф и ще тръгвам бавно към гробищата, че и мен ме зарази с твоя песимизъм. А по-спокойно де. нали си в кеш, к'во те брига?!
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от vsko
      А ако не е нахално- цена на парцела и ако може и годишен данък и по-големите разходи като застраховки и някви други такси ??
      imash съобщение...
      life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Ау .. извинете

И кво, чакаш към 2012 Олимпиадата да го засилиш или ще си денсиш там?
        Ne, za men si e, ne mislja da go smenjam za momenta.

Коментар

• Първоначално изпратено от trader1
          Първоначално изпратено от trader1
          Първоначално изпратено от vsko
          700кинта до ключ ли? За едноетажна къща с двор ли става въпрос. А за земята какво се плаща. Годишните разходи по имота колко са?

Da, gore-dolu e tova koeto v Bg se razbira "do kljuch". Dvuetazna s troen garaz. zemjata e mnogo i ne sam ja vkljuchil v gornata cena.
          С кредитче ли баце или кешовица действа?
          ?!? ... Tova e bez nikakvo znachenie za razgovora v momenta ...
          Ау .. извинете

И кво, чакаш към 2012 Олимпиадата да го засилиш или ще си денсиш там?

Коментар

• А ако не е нахално- цена на парцела и ако може и годишен данък и по-големите разходи като застраховки и някви други такси ??

Коментар

• Първоначално изпратено от trader1
              700кинта до ключ ли? За едноетажна къща с двор ли става въпрос. А за земята какво се плаща. Годишните разходи по имота колко са?

Da, gore-dolu e tova koeto v Bg se razbira "do kljuch". Dvuetazna s troen garaz. zemjata e mnogo i ne sam ja vkljuchil v gornata cena.
              ?!? ... Tova e bez nikakvo znachenie za razgovora v momenta ...

Коментар

• [quote="trader1"]

Коментар

• [quote="vsko"]700кинта до ключ ли? За едноетажна къща с двор ли става въпрос. А за земята какво се плаща. Годишните разходи по имота колко са?

Коментар

• Ако помислите малко, логичното решение е по-силен долар/слаб петрол, печелят всички, барабар с еврото, ОПЕК, Русия и ЕС и т.н.

Мастър Асен се олива малко с имотите в БГ, но това е друга тема

П.П. Предполагам, защото е под наемче в Шихаго.

Коментар

• 700кинта до ключ ли? За едноетажна къща с двор ли става въпрос. А за земята какво се плаща. Годишните разходи по имота колко са?

Първоначално изпратено от trader1
                      Na men v Calgary (koeto e sravnitelno skap market) mi izleze okolo US$700 na kv.m. kato sam go stroil kato za mene si, bez da pestja ot tuk-ot tam...

Коментар

• acen1975
                        За еврото - мисля си - не си прав. Догодина почват едни партита /примерно на плажа/ и всяка булка се опитва още от сега да се втали за да направи впечетление и да получи предимство в кастинга. Но някой като мис долар не могат да направят по-строга диета, поради хронични заболявания. Поради това току що приложените диети от федя и тришето се различават. Новата диета на мис долар ще я приложи новият президент - дупе да му е яко, с извинение.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          Асене колко излиза себестойността на НИ /къщи и апартаменти/ в Америка?Горе-долу разбира се.
                          Na men v Calgary (koeto e sravnitelno skap market) mi izleze okolo US$700 na kv.m. kato sam go stroil kato za mene si, bez da pestja ot tuk-ot tam...

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                            абе тия човечета откаде ги намирате,искам и аз
                            julius това зеленото твойто много ми харесва
                            Ти дотам ли стигна, да плашиш момченцето с асенчо-пицата, а?

8)

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              rage в един пост написа поне 4-5 бисера.ХвалЪ.
                              благодаря.
                              прочети един феноменален коментар с наистина готин лаф:
                              http://eagleeye.blog.bg/viewpost.php?id=243819

прочети първо коментар 3 на АлексАлекс, и след това отговора и лафа в коментар 4. на evrazol.

айде лека.

П.П. гледам днес Софиксчето на БДЖ завършило с нещо средно между ръст и спад :-)
                              интересно ми е утре какво ще е двишението, след като бльокерчетата ни от Елeна, Беарброкърс и др. научат, че дори Беарнанке смята, че рецесията се чука на вратата на Америка...

Коментар

• Re: ...

абе тия човечета откаде ги намирате,искам и аз
                                julius това зеленото твойто много ми харесва

Коментар

Working...
                                X