Първоначално изпратено от acen1975
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от marandiШансът УСА да фалира е пъти по-голям от този за БГ. Колко пари ще заложим?
сащ никога не могат да фалират,шпоради простата причина,че дълговете са им в долари........
ако дълговете на бг бяха в левове,бг също никога нямаше да фалира.
просто!
Ама при вас никога няма как да се случи, налЕ?
Уникални и неповторими като имотите на Софето
нито блъскат абсурдни ддс-та,които после ги краднат.
че и другите такси са по ниски,нищо,че в бг ти говорят,че е с най-ниски такси!
в сащ до 12000$ са необлагаеми.
а към18000$ на година са ниско облагаеми,но след попълването на таксите ти,ти връщат парите обратно,защото обявяваш разходи,като телефон,кола,бензин и т.н.
в бг при 18000$ доход,данъците ти са 1800$,в сащ са 0$!!!!!!
отделно ддс е най безбожния данък,защото оскъпява живота с 20%-в бг ти струва повече от двойно по скъпо от данъчна гледна точка да живееш,спрямо сащ.
тва са неща,които не ги знаете,а другите бенефити ги знаете......правна система,липса на кадровици,комунисти,социалисти и мутри........
колата не съм си я заключвал никога!
в бг такава кола трябва да съм луд да карам,защото няма да мога да спя спокойно,че да не ми я чопнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от marandiШансът УСА да фалира е пъти по-голям от този за БГ. Колко пари ще заложим?
сащ никога не могат да фалират,шпоради простата причина,че дълговете са им в долари........
просто!
Уникални и неповторими като имотите на Софето
нито блъскат абсурдни ддс-та,които после ги краднат.
че и другите такси са по ниски,нищо,че в бг ти говорят,че е с най-ниски такси!
в сащ до 12000$ са необлагаеми.
а към18000$ на година са ниско облагаеми,но след попълването на таксите ти,ти връщат парите обратно,защото обявяваш разходи,като телефон,кола,бензин и т.н.
в бг при 18000$ доход,данъците ти са 1800$,в сащ са 0$!!!!!!
отделно ддс е най безбожния данък,защото оскъпява живота с 20%-в бг ти струва повече от двойно по скъпо от данъчна гледна точка да живееш,спрямо сащ.
тва са неща,които не ги знаете,а другите бенефити ги знаете......правна система,липса на кадровици,комунисти,социалисти и мутри........
колата не съм си я заключвал никога!
в бг такава кола трябва да съм луд да карам,защото няма да мога да спя спокойно,че да не ми я чопнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от marandiШансът УСА да фалира е пъти по-голям от този за БГ. Колко пари ще заложим?
просто!
Уникални и неповторими като панелните имоти на Софето
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiШансът УСА да фалира е пъти по-голям от този за БГ. Колко пари ще заложим?
просто!
Коментар
-
ахаааа,Данске банк прогледнала,че бг ще фалира........
ами асен1975 от шполовин година вече говори,че фалита на бг не е въпрос дали ще го има или не,а е просто въпрос на време......
и даже съм предрекъл не повече от 2 години до тогава.......
ех,тези карти таро.......
поука?
четете асен1975 и форумите на инвестора днес,за да знаете какво ще напишат данске банк след половин година.........
както уважавания от мен съфорумец Пунди,от имоти.нет казваше:
умните хора четат днешния вестник,а мъдрите четат утрешния.....
междудругото,както вече писах,в чикаго има залагания от повече от половин година,която държава ще фалира първа-държавите са прибалтийците и бг.
исландия не я бяхме вкарали в залаганията.......изплъзна ни се.
ха познайте аз за кой съм заложил?
Коментар
-
асен1975 vs Уорън Бъфет
дааааааа,дядо уорън трърди,че при доу джоун от 9000 е време да се търси дъно....
асен1975 твърди,че под 8000 може да се рискува да се търси дъно.а има и гомяма възможност доу да падне дори и под 7000 в бизките 4 месеца.
и защо ли дядо уорън излезна с тва интервю точно в третия петък на този месец?
защо не излезна да го каже това миналата седмица,когато доу беше около 8000?
дали няма една случайност,превърнала се в "съвпадение"?
ами разбира се-този петък беше експарейшъна на опшън контрактите.
какво значи това?
ами когато даден месец е силно беъриш и прогнозите за в бъдеше също са беъриш,големите риби играят с опшъни-в случая купуват лонг путове.
и съответно при експарейшън спекулантите са принудени да излизат от опшън позициите си.
когато повечето са беъриш,самото продаване на лонг путовете,които са много повече от лонг колове и шорт путове,срива примиума на лонг пута ,което рефлектирта на ундърлайн продукта,независимо дали е екуити или къмодити.
по този начин и аз предвидих покачването на петрола в един от по долните си постинги от четвъртък в този форум.
казах,че петрола ше се покачи малко в петък и през уикенда.
в блумберг и ройтерс ще прочетете,че петрола е скочил в петък,заради предсрочния митинг на ОПЕК....тва не е вярно ,защото те го обявиха в четвъртък,а тогава петрола завърши надолу,а на интрадей в четвъртък,след тази новина,петрола падна с 7%,което значи,че реално движението на петрола се движеше от опшън контракти преди експарейшън и никой въобще не обръщаше внимание на ОПЕК..........
и в петък,в ексатейшъна,петрола поскъпна с 3 % и с над 8% спрямо лоу на интрадей в четвъртък.
уорън бъфет,както знаеме е гуру в опшъните и там си е направил милиардите.с купуване на акции,милиардер не се става.......
съответно той знаеше ,както и асен1975,кво ще последва при експарейшън и "случайно" интервюто му излезна в петък сутринта.......та после да кажат-ей,този уорън,пак всички го послушаха и пак позна............
обаче има един проблем,който дядо уорън явно не е взел в предвид.
тва не са му 90-те години,когато единици можеха да четат маркета чрез опшъни и бая хора са се чатнали на тези врътки,макар и още никъде да не се изучават....
явно тва уорънчо е го пропуснал в анализа си и за тва в квайност стана за смях,защото маркета завърши отрицателен с 1,5%,а на интрадей,спрямо хайс със 7%........
кво реално стана в петък?
тарикатите,като асен1975,чакаха доу джоунс да се качи в следствие на експарейшъна и когато удари над 300точки ъп към 2 часа преди затваряне,значи,че ъпа от ексарейшъна е пред своя край,защото вече са затворени лонг коловете и съответно почнаха да рефинансират лонг путове на следващия фучър месец.
което се материализира като сел офф преди затваряне и маркета се срина със 7% от хайс за деня,точно поради тази причина и изглеждаше като сел офф преди затваряне.......което беше толкова силно,че дори вкара маркета да завърши в отрицателни стойности за по малко от 2 часа време и над 400пункта движение.
явно дядо уорън още си мисли,че само той ги знае тез подробности и видимо е бил изненадан в края на сесията...........
и докато той е пълнел в началото на деня,поради очаквания от него ъп,в следствие на експарейшъна,асен1975 чакаше да свърши ъпа,за да шортва на опшъни и хване сел оффа в ласт минет бифор клоузинг..........
в крайна сметка,част от кинтите от пълненето на уорънчо с влезли в джобчето на асенката............
предлагам на дядо уорън,в бъдещите си анализи да вземе в предивд,че вече не е единствения човек,който е открил тези "невидимости" и магарийки от рода на
обръщане на тренда преди опшън експарейшън в беъриш маркет ще бъдат ХАЙЛИ ЪНСЪСТЕНАБЪЛ........
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goikogateway ни го знам тоз Асен ко работи in USA пици ли разнася ко ли , а и нима интересува ама откак знахарства тука из форума грешно попадение няма.Много ора му се смяха ,че пиб-а ше стане 4 кинта , а то зе , че стана 3
та низнам ко да ти кажа
Чете, чете, чете БългароНомистите, като gatewayЕЯ пък после вземе че напише обратното . То тъй и баба знай, ма не мога да разбера кой му казва кои са българоНомистите ... Верно, че някои сами са обаждат, ама как ги различава...
Знахарска му работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goikogateway ни го знам тоз Асен ко работи in USA пици ли разнася ко ли , а и нима интересува ама откак знахарства тука из форума грешно попадение няма.Много ора му се смяха ,че пиб-а ше стане 4 кинта , а то зе , че стана 3
та низнам ко да ти кажа
пиб-а верно е три лева
ама преди време, година и нещо, един анализтор на едно парти, пред едни колеги каза, че пиб-а от 14 ще стане 13 лева, и още на другия деб беше 12....
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от peer2kКато оставим много интересните истории за БГ келешите в УСА...
е как да се заядеш?
то колегата добре ТИ е написал: "келешите в УСА..."
пропуснах: "БГ келешите..."
Коментар
Коментар