IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от acen1975
    не,тва,което ме кефи в сащ не е валутата,а,че не ме правят на магаре политиците и медиите.
    ето чудесен пример, че медиите добре са си свършили работата там!

Коментар

Първоначално изпратено от marandi
      Първоначално изпратено от acen1975
      Шансът УСА да фалира е пъти по-голям от този за БГ. Колко пари ще заложим?
      ше си загубиш парите.
      сащ никога не могат да фалират,шпоради простата причина,че дълговете са им в долари........
      ако дълговете на бг бяха в левове,бг също никога нямаше да фалира.
      просто!
      Аха, около 20 годинки са се задъжала т.нар. водеща световна валута или резервна, както те кефи там.

Ама при вас никога няма как да се случи, налЕ?

Уникални и неповторими като имотите на Софето
      не,тва,което ме кефи в сащ не е валутата,а,че не ме правят на магаре политиците и медиите.
      нито блъскат абсурдни ддс-та,които после ги краднат.
      че и другите такси са по ниски,нищо,че в бг ти говорят,че е с най-ниски такси!
      в сащ до 12000$ са необлагаеми.
      а към18000$ на година са ниско облагаеми,но след попълването на таксите ти,ти връщат парите обратно,защото обявяваш разходи,като телефон,кола,бензин и т.н.
      в бг при 18000$ доход,данъците ти са 1800$,в сащ са 0$!!!!!!
      отделно ддс е най безбожния данък,защото оскъпява живота с 20%-в бг ти струва повече от двойно по скъпо от данъчна гледна точка да живееш,спрямо сащ.
      тва са неща,които не ги знаете,а другите бенефити ги знаете......правна система,липса на кадровици,комунисти,социалисти и мутри........
      колата не съм си я заключвал никога!
      в бг такава кола трябва да съм луд да карам,защото няма да мога да спя спокойно,че да не ми я чопнат
      И това го пишеш при положение,че половината свят им се смее на САЩ,че крачат уверено към хибрид между социализъм и комунизъм ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
        Първоначално изпратено от acen1975
        ше си загубиш парите.
        сащ никога не могат да фалират,шпоради простата причина,че дълговете са им в долари........
        просто!
        Аха, около 20 годинки са се задъжала т.нар. водеща световна валута или резервна, както те кефи там.

Уникални и неповторими като имотите на Софето
        нито блъскат абсурдни ддс-та,които после ги краднат.
        че и другите такси са по ниски,нищо,че в бг ти говорят,че е с най-ниски такси!
        в сащ до 12000$ са необлагаеми.
        а към18000$ на година са ниско облагаеми,но след попълването на таксите ти,ти връщат парите обратно,защото обявяваш разходи,като телефон,кола,бензин и т.н.
        в бг при 18000$ доход,данъците ти са 1800$,в сащ са 0$!!!!!!
        отделно ддс е най безбожния данък,защото оскъпява живота с 20%-в бг ти струва повече от двойно по скъпо от данъчна гледна точка да живееш,спрямо сащ.
        тва са неща,които не ги знаете,а другите бенефити ги знаете......правна система,липса на кадровици,комунисти,социалисти и мутри........
        колата не съм си я заключвал никога!
        в бг такава кола трябва да съм луд да карам,защото няма да мога да спя спокойно,че да не ми я чопнат

Коментар

ше си загубиш парите.
          просто!

Уникални и неповторими като панелните имоти на Софето

Коментар

• ейсъм започна да говори за себе си в трето лице ..... Is there a doctor in the house?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
              ше си загубиш парите.
              просто!

Коментар

• Шансът УСА да фалира е пъти по-голям от този за БГ. Колко пари ще заложим?

Коментар

• ахаааа,Данске банк прогледнала,че бг ще фалира........
                  ами асен1975 от шполовин година вече говори,че фалита на бг не е въпрос дали ще го има или не,а е просто въпрос на време......
                  и даже съм предрекъл не повече от 2 години до тогава.......
                  ех,тези карти таро.......

поука?
                  четете асен1975 и форумите на инвестора днес,за да знаете какво ще напишат данске банк след половин година.........

както уважавания от мен съфорумец Пунди,от имоти.нет казваше:
                  умните хора четат днешния вестник,а мъдрите четат утрешния.....

междудругото,както вече писах,в чикаго има залагания от повече от половин година,която държава ще фалира първа-държавите са прибалтийците и бг.
                  исландия не я бяхме вкарали в залаганията.......изплъзна ни се.
                  ха познайте аз за кой съм заложил?

Коментар

• асен1975 vs Уорън Бъфет

дааааааа,дядо уорън трърди,че при доу джоун от 9000 е време да се търси дъно....
                    асен1975 твърди,че под 8000 може да се рискува да се търси дъно.а има и гомяма възможност доу да падне дори и под 7000 в бизките 4 месеца.

и защо ли дядо уорън излезна с тва интервю точно в третия петък на този месец?
                    защо не излезна да го каже това миналата седмица,когато доу беше около 8000?
                    дали няма една случайност,превърнала се в "съвпадение"?

ами разбира се-този петък беше експарейшъна на опшън контрактите.
                    какво значи това?
                    ами когато даден месец е силно беъриш и прогнозите за в бъдеше също са беъриш,големите риби играят с опшъни-в случая купуват лонг путове.
                    и съответно при експарейшън спекулантите са принудени да излизат от опшън позициите си.
                    когато повечето са беъриш,самото продаване на лонг путовете,които са много повече от лонг колове и шорт путове,срива примиума на лонг пута ,което рефлектирта на ундърлайн продукта,независимо дали е екуити или къмодити.
                    по този начин и аз предвидих покачването на петрола в един от по долните си постинги от четвъртък в този форум.
                    казах,че петрола ше се покачи малко в петък и през уикенда.

в блумберг и ройтерс ще прочетете,че петрола е скочил в петък,заради предсрочния митинг на ОПЕК....тва не е вярно ,защото те го обявиха в четвъртък,а тогава петрола завърши надолу,а на интрадей в четвъртък,след тази новина,петрола падна с 7%,което значи,че реално движението на петрола се движеше от опшън контракти преди експарейшън и никой въобще не обръщаше внимание на ОПЕК..........
                    и в петък,в ексатейшъна,петрола поскъпна с 3 % и с над 8% спрямо лоу на интрадей в четвъртък.

уорън бъфет,както знаеме е гуру в опшъните и там си е направил милиардите.с купуване на акции,милиардер не се става.......
                    съответно той знаеше ,както и асен1975,кво ще последва при експарейшън и "случайно" интервюто му излезна в петък сутринта.......та после да кажат-ей,този уорън,пак всички го послушаха и пак позна............

обаче има един проблем,който дядо уорън явно не е взел в предвид.
                    тва не са му 90-те години,когато единици можеха да четат маркета чрез опшъни и бая хора са се чатнали на тези врътки,макар и още никъде да не се изучават....

явно тва уорънчо е го пропуснал в анализа си и за тва в квайност стана за смях,защото маркета завърши отрицателен с 1,5%,а на интрадей,спрямо хайс със 7%........

кво реално стана в петък?
                    тарикатите,като асен1975,чакаха доу джоунс да се качи в следствие на експарейшъна и когато удари над 300точки ъп към 2 часа преди затваряне,значи,че ъпа от ексарейшъна е пред своя край,защото вече са затворени лонг коловете и съответно почнаха да рефинансират лонг путове на следващия фучър месец.
                    което се материализира като сел офф преди затваряне и маркета се срина със 7% от хайс за деня,точно поради тази причина и изглеждаше като сел офф преди затваряне.......което беше толкова силно,че дори вкара маркета да завърши в отрицателни стойности за по малко от 2 часа време и над 400пункта движение.

явно дядо уорън още си мисли,че само той ги знае тез подробности и видимо е бил изненадан в края на сесията...........
                    и докато той е пълнел в началото на деня,поради очаквания от него ъп,в следствие на експарейшъна,асен1975 чакаше да свърши ъпа,за да шортва на опшъни и хване сел оффа в ласт минет бифор клоузинг..........
                    в крайна сметка,част от кинтите от пълненето на уорънчо с влезли в джобчето на асенката............

предлагам на дядо уорън,в бъдещите си анализи да вземе в предивд,че вече не е единствения човек,който е открил тези "невидимости" и магарийки от рода на
                    обръщане на тренда преди опшън експарейшън в беъриш маркет ще бъдат ХАЙЛИ ЪНСЪСТЕНАБЪЛ........

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                      gateway ни го знам тоз Асен ко работи in USA пици ли разнася ко ли , а и нима интересува ама откак знахарства тука из форума грешно попадение няма.Много ора му се смяха ,че пиб-а ше стане 4 кинта , а то зе , че стана 3
                      та низнам ко да ти кажа
                      Е, пък аз май се сещам как се е научил да познава...
                      Чете, чете, чете БългароНомистите, като gatewayЕЯ пък после вземе че напише обратното . То тъй и баба знай, ма не мога да разбера кой му казва кои са българоНомистите ... Верно, че някои сами са обаждат, ама как ги различава...
                      Знахарска му работа

Коментар

• Ни знам бати-разни ора разни идиали секи сам да си прай сметката
                        Лека нощ и всички Живи и Здрави !

П.П. Извини ме, ако малко завалям думите ама го турих тоз боб(дето ни иска да го метне бати Асен) в едно гърне на камината (е така да не иде зян) и докат уври изпих 5 ракийки Айде лека

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                          gateway ни го знам тоз Асен ко работи in USA пици ли разнася ко ли , а и нима интересува ама откак знахарства тука из форума грешно попадение няма.Много ора му се смяха ,че пиб-а ше стане 4 кинта , а то зе , че стана 3
                          та низнам ко да ти кажа
                          съгласен съм!
                          пиб-а верно е три лева
                          ама преди време, година и нещо, един анализтор на едно парти, пред едни колеги каза, че пиб-а от 14 ще стане 13 лева, и още на другия деб беше 12....

Коментар

• gateway ни го знам тоз Асен ко работи in USA пици ли разнася ко ли , а и нима интересува ама откак знахарства тука из форума грешно попадение няма.Много ора му се смяха ,че пиб-а ше стане 4 кинта , а то зе , че стана 3
                            та низнам ко да ти кажа

Коментар

Първоначално изпратено от peer2k
                              Като оставим много интересните истории за БГ келешите в УСА...
                              хм,рядко ми се случва да се съгласявам 100% с някой,но в този случай просто не мога да намеря никъде грешка,където да се заям........браво готин-по един и същ начин разсъждаваме.

е как да се заядеш?
                              то колегата добре ТИ е написал: "келешите в УСА..."
                              пропуснах: "БГ келешите..."

Коментар

... САЩ са друго яче - те много внимават с безразборното печатене ...
                                особенно много внимават, най-вече с мастилото.
                                само от най-бързо съхнещото !!!

Коментар

Working...
                                X