IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tradanza
    асене,

Една трудна задача имам за теб. Да видя дали ша са спраиш кат си такъФ финансист. Една строителна фирма има 8 тухли. 4 били актив, 3 били пасив и останала една - която не била ни актив ни пасив. Та пита се о задачата каква е тухлата и къде счетоводителя да сложи в баланса? :lol:
    зависи дали тухлата е четворка или итонг.
    или пък фалирал ли е строителя вече,или се опитваш да скриеш бъдещия му фалит.
    можеш да я пишеш и като златна плочка за 300 000 евро,ако си поискаш.
    от одит-не бой се.
    погледа на ревизьора може да бъде замъглем с бутилка дак дениълс.
    отпърво му се вижда тухла четворка,а после-златно кюлче.......
    в бг счетоводството е въпрос на въображение,а одиторите се оценят в безплатен обяд,марково уиски и в краен случай някоя курва,амо има прекалено много тухли четворки,които всъщност "са" златни кюлчета.
    в бг пасиви няма.всичко е активи!дори и тухлата,жената,мерцесеса(на лизинг) и маратонките рийбок.
    активите се оценят спрямо въображението на счетоводителя или мажоритаря.
    пример-декър земя в долно нанагорнище,купен за 100 лева,се обявява на другия ден,че струва 100 000 евро,защото ще "има" бъдещо голф игрище.
    ако не ги чаткаш тези врътки,питай Каролев и колегите му,как се привличат акционерни пари.

Коментар

• асене,

Една трудна задача имам за теб. Да видя дали ша са спраиш кат си такъФ финансист. Една строителна фирма има 8 тухли. 4 били актив, 3 били пасив и останала една - която не била ни актив ни пасив. Та пита се о задачата каква е тухлата и къде счетоводителя да сложи в баланса? :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
        .....
        ако някой ти каже,че няма начин да грабиш от грабителите,да знаеш,че нищо не разбира......
        най благите кинти се правят,когато краднеш от крадците-хем богатееш,хем те губят........
        тва е един от основните фундаменти,залегнали в структурата на новата наука,наречена АСЕНОМИКА!

а първо правило в АСЕНОМИКАТА е:

" открадни колкото можеш повече от крадците!"
        демек и тебе те е хайдушка майка раждала

Коментар

• acen1975 = Робин Худ на финансовите пазари

Коментар

• Първоначално изпратено от goro
            Асене, като го гледам тоя петрол все за тебе ми напомня.
            Ти някаква връзка с арабелите ще имаш - не мой едни карти таро все на тебе да се падат.
            Я си признай!

ха,хвана ме-не са катрите таро.....
            мисля,че арабите са ми се хаквали в компютрите и ме следят как трейдвам.
            и като почна да шортвам пертола и арабите влизат в паника-и казват:
            леле,асен1975 пак влезе на шорт с путове,давай да смъкваме цената......
            после,като видят,че кеширам печалбата и си затварям позициите,им олеква и си казват:
            офф,добре,че асен1975 си затвори позициите,че да моиже малко да го осkъпиме....
            и после пак-леле,асен1975 пак влезна да го шортва,давай да го смъкваме.....

Жоро,мисля,че ги е страх от мене и квото видят,че става в трейд платформите ми и те тва правят.........

обаче,вече се притеснявам,че доста стотинки съм направил и да не си ги iскат обратно..........
            същото и с паунда-английската кралица бая ресурс съм и прибрал в близките месеци и ме е страх,да не ми прати МИ5,да си искат парите обратно.....
            оххххххх..........GOD SAVE THE QUEEN!

ако някой ти каже,че няма начин да грабиш от грабителите,да знаеш,че нищо не разбира......
            най благите кинти се правят,когато краднеш от крадците-хем богатееш,хем те губят........
            тва е един от основните фундаменти,залегнали в структурата на новата наука,наречена АСЕНОМИКА!

а първо правило в АСЕНОМИКАТА е:

" открадни колкото можеш повече от крадците!"

Коментар

• Асене, като го гледам тоя петрол все за тебе ми напомня.
              Ти някаква връзка с арабелите ще имаш - не мой едни карти таро все на тебе да се падат.
              Я си признай!

Коментар

направо се възхищавам на креативните ми способности.......
                разбира се,като всеки друг гений,не мога да бъда оценен............
                гениите по принцип страдат от неразбиране,защото заобикалящите ги не са еволюирали до тяхното ниво.........
                ти смяташ ли,че прекалено много се самолаская,или се подценявам и още трябва?
                Ха-ха-ха

Подценен си като Люлински панел... Ха-ха-ха

Наздраве!

Коментар

• Re: Привет

Първоначално изпратено от acen1975
                  Първоначално изпратено от ronin
                  Бихте ли ми казали от къде намирате инфо за резервите на банките.
                  Благодаря.
                  не ти требе да търсиш,защото докато намериш и........ вече банките няма да имат резерви.....
                  къв е смисъла да търсиш нещо,което няма да го има?
                  Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 4:06 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------
                  И аз намерих интересно мнение по въпроса.Дано да помогна с нещо.

Какво е новото определение за оптимист?
                  Или,къде можеш да намериш инфо за резервите на банките!

- Инвестиционен банкер, който в неделя вечер си изглажда пет ризи за седмицата.

* Предприемач отива при финансовия си мениджър и казва, че иска да е собственик на малък бизнес. Това е лесно, казал финансовият съветник. Купете си голям бизнес и изчакайте малко.

* Кредитната криза е наистина лоша. Миналата седмица дадох десетачка на брат си и се оказа, че днес съм четвъртият по големина кредитор в страната.

- Каква е разликата между инвестиционен банкер и голяма пица?
                  - С голямата пица поне може да се нахрани четиричленно семейство.

* Какво е общото между Уолстрийт и Олимпиадата? Синхронните скокове от трамплин.

- Каква е най-честата реплика на хедж фонд мениджър, останал без работа?
                  - "Ще искате ли картофки и нещо за пиене?"

* Днес банкоматът ми изписа съобщение "недостатъчна наличност". Не разбрах дали става въпрос за моята карта или за банката.

* Хуморът на Марк Твен се оказва изпреварил времето: "Октомври. Ето един месец, изключително опасен за спекулации с акции. Другите опасни месеци са юли, януари, септември, април, ноември, май, март, юни, декември, август и февруари."

* Казват, че парите говорят. Проблемът е, че моите знаят само една дума: "Сбогом!"

* В тези бурни дни как можеш да привлечеш вниманието на брокера си? Като извикаш "Ало, келнер! "

* Новото тълкувание на термините:

Бичи пазар - произволно движение на пазара, което кара инвеститора да си въобразява, че е станал финансов гений.

Мечи пазар - период от 6 до 18 месеца, в който децата не получават джобни, жената - бижута, а съпругът - секс.

Сплит на акциите - когато съпругата ти и адвокатът й са си поделили твоите активи

Печалба - древен термин, който вече никой не използва.

* Превърнахме ли се в социалисти? Не, още споко. Няма начин - социалистите национализират само успешни предприятия.

* Брокер в края на деня: Това е по-лошо и от развод. Изгубих половината си активи, а все още имам съпруга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash
                    Първоначално изпратено от goro
                    Географската ширина и дължина е виновна!
                    Не се притеснявайта - гръчкото правителство е заделило 28 милиарда. Първата банка купена тук от друга банка с негови гаранции е вече факт. Надевам се да остане и за бг клоновете.
                    я останат , я не, ти от грък пари взимал ли си?
                    Взимал съм и на гърчетата паричките НАЙ-много ги обичам

Коментар

Първоначално изпратено от herco
                      acen1975
                      EI UBAVEC - я кажи резултатите от анкетата в темата, дето я затриха. Н.
                      анкетата тъкмо почна да набира скорост бг сутрешно време и я тръкнаха.
                      значи:
                      1.най убавия момък в инвестора е асен1975-3гласа

2.всички момци в инвестора са убави,но най вече асен1975-1 глас

3.всички момци в инвестора са грозни,но НЕ и асен1975-3гласа.

жалко,че някои модератори страдат от липса на чувство за хумор.иначе интересно щеше да бъде........
                      направо се възхищавам на креативните ми способности.......
                      разбира се,като всеки друг гений,не мога да бъда оценен............
                      гениите по принцип страдат от неразбиране,защото заобикалящите ги не са еволюирали до тяхното ниво.........
                      ти смяташ ли,че прекалено много се самолаская,или се подценявам и още трябва?

А така, съгласи се накрая.

най- ,най-, най-

Коментар

Първоначално изпратено от ronin
                        Бихте ли ми казали от къде намирате инфо за резервите на банките.
                        Благодаря.
                        не ти требе да търсиш,защото докато намериш и........ вече банките няма да имат резерви.....
                        хахахахаххахахахаах
                        асене наистина си много голям
                        за много малко хора се изказвам така обаче,специално за тебе 2 мнения няма

Коментар

• Re: ...

напоследъй честно да ви кажа изпитвам само алчност и отвращение
                          в тази връзка я кажете долара няма ли да падне малко най сетне
                          4е искам да си напазарувам още

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                            а,банките намалили на половина задължителните резерви?
                            малееееее,и как го казват,не казват,че са паднали на 6%,ами били давали на банките достъп до 50% от тях.........
                            ех начи,тъпи сме ние и не знаеме за кво иде реч.....

ей_1912_,къде си мале?
                            вчера от темата ,дето я изтриха,беше дал интервю с една хлебарка,дето за теб е кумир-шефа на сибанк.......
                            кво стана,аааааааааа?
                            асен1975 ли беше прав или тая плюнка от сибанк?
                            нямало проблеми,защото бг банковата система била КОНСЕРВАТИВНА.......

много консерватнивна,няма що.........
                            а да видиме,с лъжи и магарии по пресата как бг банкерчетата ще се спасяват......
                            то ако ставаше така енрон щяха да са най-богатата компания в момента в целия свят.....
                            ами тука си прав. ако си беха определяли активите като "нужници" а пасивите ги беха сложили в графа "ненужници" сега нямаш да страдат от ликвидни кризи и други тъпотии. Тебе ша питат следващия път! :lol:
                            активи банкте в бг нямат.....и нужници нямат.....само пасиви имат......
                            и пасивите ще се пасивизират правопропорционално на изминатото време.
                            такава пасивизация ги чака,че пасивно ще гледкат и ще гледат учудено и леко уплашено.............
                            стадии на унсс-прогреса:
                            1.самочувствие и парадиране
                            2.отрицание на фактите
                            3.гледане учудено
                            4.гледане уплашено
                            5.коспирация срещу бг-еврейте са ограбили бг банкерите и за тва са фалирали,а не защото са аборигени

Коментар

• Първоначално изпратено от goro
                              Географската ширина и дължина е виновна!
                              Не се притеснявайта - гръчкото правителство е заделило 28 милиарда. Първата банка купена тук от друга банка с негови гаранции е вече факт. Надевам се да остане и за бг клоновете.
                              я останат , я не, ти от грък пари взимал ли си?

Коментар

ми те тва е въпроса - къв го държиш още в америка???

Коментар

Working...
                                X