IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: ...

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
    асене на куинскънкс как да му намеря мненията
    явни ника не е правилно написан щото не намира нищо търсачката

ааа,да бе,сетих се.
    сигурно го е яд,че чикагската борса погълна нюйоркската....
    Куинкънкс,не се нерви-такъв е живота......не всичко е честно на този свят,дори и в америката.
    просто го приеми като факт и се успокой

Коментар

Първоначално изпратено от acen1975
      quincunx му е ника.но го чукни с задна дата,защото в имоти не е писал от половин година.
      в инвестора прописа,след като аз се изместих тук,ама после се покри.
      хм,не си глупав.
      нека ти кажа нещо-приеми думата му за закон!
      рядко се мярка,ама съм сигурен,че чете.
      а ужким беше съгласен,че всички трябва да пишеме и да обменяме инфо.
      сега се скътава и черпи инфо,но не снася.
      бас ловя,че ме чете.

ей,куине,аре напиши нещо бе човек!в ню йорк интернет нямате ли?
      мерси за инфото
      преди време съм му чел постове но бях забравил за него щото
      рядко пише,а и не е много сговорлив
      значи от ню йорк бил тоя а? явно проестоя ви в сащ добре ви се отразява

Коментар

• Negramoten, obrashai gi v $ kategori4no!

Коментар

quincunx му е ника.но го чукни с задна дата,защото в имоти не е писал от половин година.
          в инвестора прописа,след като аз се изместих тук,ама после се покри.
          хм,не си глупав.
          нека ти кажа нещо-приеми думата му за закон!
          рядко се мярка,ама съм сигурен,че чете.
          а ужким беше съгласен,че всички трябва да пишеме и да обменяме инфо.
          сега се скътава и черпи инфо,но не снася.
          бас ловя,че ме чете.

ей,куине,аре напиши нещо бе човек!в ню йорк интернет нямате ли?

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
              Първоначално изпратено от Negramoten
              асен1975, я кажи, според теб (т.е. със сигурност ), какво ще се случи с еур/усд? Че имам един депозит в ЕУР и се чудя дали да не го обърна или вече е късно...
              начи в евро имаш депозите а
              още си спомням преди 2 месеца когато от левове обърнах в долари и как
              служителите се опитваха да ме убедят да ги обърна в евро и ми се чудеха
              щото никой не бил обръщал в долари
              не знам дали са инструктирани или просто казват истината
              Моите са от над година... Чудих се тогава и за CHF...

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                асен1975, я кажи, според теб (т.е. със сигурност ), какво ще се случи с еур/усд? Че имам един депозит в ЕУР и се чудя дали да не го обърна или вече е късно...
                начи в евро имаш депозите а
                още си спомням преди 2 месеца когато от левове обърнах в долари и как
                служителите се опитваха да ме убедят да ги обърна в евро и ми се чудеха
                щото никой не бил обръщал в долари
                не знам дали са инструктирани или просто казват истината

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                  Първоначално изпратено от Negramoten
                  краткосрочно ,само трише може да ти каже.
                  дългосрочно-според мен еврото догодина ще удари паритет с долара.
                  Т.е. да обръщам?

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                    краткосрочно ,само трише може да ти каже.
                    дългосрочно-според мен еврото догодина ще удари паритет с долара.

Коментар

асене вчера през нощта (в Европа) кой ги разпродаде тия паундове
                      4е долар4ето така бясно се качи
                      мен също можеш да ме виниш за това.......
                      в последните месеци изпитвам чувство за вина и ако кралицата ми е сърдита,готов съм да й се извиня.
                      даже съм готов да й купя един биг мак с двойна порция картофки.
                      и ша я качим на сиърс тауър да гледа от високо и съзерцава езерото и отсрещната сграда на СМЕ.........

Коментар

• асен1975, я кажи, според теб (т.е. със сигурност ), какво ще се случи с еур/усд? Че имам един депозит в ЕУР и се чудя дали да не го обърна или вече е късно...

Коментар

• може единичната да я пишат собствен капитал, да има нещо там, че не може от без нищо

Коментар

асене вчера през нощта (в Европа) кой ги разпродаде тия паундове
                            4е долар4ето така бясно се качи

Коментар

• Първоначално изпратено от goro
                              Първоначално изпратено от acen1975
                              .....
                              ако някой ти каже,че няма начин да грабиш от грабителите,да знаеш,че нищо не разбира......
                              най благите кинти се правят,когато краднеш от крадците-хем богатееш,хем те губят........
                              тва е един от основните фундаменти,залегнали в структурата на новата наука,наречена АСЕНОМИКА!

а първо правило в АСЕНОМИКАТА е:

" открадни колкото можеш повече от крадците!"
                              демек и тебе те е хайдушка майка раждала
                              айдук съм голем.и айдуклъка ми върви.
                              и на теб мога да ти кажа,как да грабиш бг айдуците:
                              избираш си някой от стотиците строителни обекти,коита са на сокола,диков или някоя мутра,чакаш 2 години и си купуваш апартамент,който ще струва 2 пъти по малко,отколкото е струвало на мутрата или сокола,да го построи!
                              просто.
                              и после може да се фалиш,че си обрал доган с няколко десетки хиляди евро.
                              най обичкам крадльовци,които почнат да се "мислят" за инвеститори.
                              те създават блага за бедните,като губят инвестициите си........
                              нали от 1 година говоря,че в бг хитър петъровците ще станат бай ганьовци?
                              времето е близо-в момента вече са хитър ганьовци-тва е само междинен стадий в бг еволюцията на средностатистическия бг политик или мутра.
                              крайния стадий е бай ганьо и тва време НАБЛИЖАВА......

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                                Първоначално изпратено от Tradanza
                                асене,

Една трудна задача имам за теб. Да видя дали ша са спраиш кат си такъФ финансист. Една строителна фирма има 8 тухли. 4 били актив, 3 били пасив и останала една - която не била ни актив ни пасив. Та пита се о задачата каква е тухлата и къде счетоводителя да сложи в баланса? :lol:
                                зависи дали тухлата е четворка или итонг.
                                или пък фалирал ли е строителя вече,или се опитваш да скриеш бъдещия му фалит.
                                можеш да я пишеш и като златна плочка за 300 000 евро,ако си поискаш.
                                от одит-не бой се.
                                погледа на ревизьора може да бъде замъглем с бутилка дак дениълс.
                                отпърво му се вижда тухла четворка,а после-златно кюлче.......

в бг счетоводството е въпрос на въображение,а одиторите се оценят в безплатен обяд,марково уиски и в краен случай някоя курва,амо има прекалено много тухли четворки,които всъщност "са" златни кюлчета.
                                в бг пасиви няма.всичко е активи!дори и тухлата,жената,мерцесеса(на лизинг) и маратонките рийбок.
                                активите се оценят спрямо въображението на счетоводителя или мажоритаря.
                                пример-декър земя в долно нанагорнище,купен за 100 лева,се обявява на другия ден,че струва 100 000 евро,защото ще "има" бъдещо голф игрище.
                                ако не ги чаткаш тези врътки,питай Каролев и колегите му,как се привличат акционерни пари.
                                хахахаха

Как кажеш тей ше го направят

Коментар

Working...
                                X