IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi
    Първоначално изпратено от acen1975
    а?рипат ли тия американски акции,или пак съм се объркал?
    не моа да бъде,нали ще се мре?боговете сигурно са полудели...........

Аз чакам петрола да падне под 30 доларес, налЕ така беше казал

П.П. Бягай от иншуранса, ако денсиш с акции в УСА, че ... лошо там, много лошо, мислех, че кредит кардс ще гръмнат преди това, а то ... хмм ... вече не съм сигурен.

Чиърс!
    петролу съм го изоставил.....в акциики на банкрутиращи американски компаниики съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
      а?рипат ли тия американски акции,или пак съм се объркал?

Аз чакам петрола да падне под 30 доларес, налЕ така беше казал

П.П. Бягай от иншуранса, ако денсиш с акции в УСА, че ... лошо там, много лошо, мислех, че кредит кардс ще гръмнат преди това, а то ... хмм ... вече не съм сигурен.

Чиърс!

Коментар

• а?рипат ли тия американски акции,или пак съм се объркал?

Коментар

• Асене здравей
          Как мислиш, верни ли са слуховете ,
          че 300-та млрд долара дето ония
          ден ФЕД изля на пазара били китайски????

Привет !!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            Иначе реално погледнато за да се появи инфлация трябва кредитните пазари да се размразят.В момента ФЕД наливат пари,но липсва кредитиране т.е. тези пари остават замразени - аз така си го представям.Интересен ще е моментът,когато пазарите се отпушат как ще бъде издърпан целия този ресурс обратно за да се избегне бързото преминаване към инфлация.
            Понеже ме мързи да пиша ето едно интересно мнение от форума на "Капитал" , което споделям:

инжк8в написа:
            Хайде да си спомним какво стана през Декември - Бернанке обяви че ще печати колкото е необходимо и се постара човека - напечати около трилион. После ги даде на банките и парите си останаха там. Ефект върху инфлациата - минимален (0.09% за декември, 0.03% за януари и 0.24 % за февруари, на годишна база). При това официалните цифри изключват имоти и други силно поевтинели стоки.
            Сега Бернанке обяви че ще напечати още един трилион но този път ще го даде на правителството. Само че ако Обама го налее в банките ефектът ще е същия като от предишния трилион.
            За да скочи инфлацията трябва да се изпълнят 2 необходими условия:
            - Парите да се раздадат на хората - с данъчни кредити, увеличени социални помощи и държавни заплати, безсмислени инфраструктурни проекти и т.н.
            - Хората да предпочетат да харчат тези пари вместо да си изплащат кредитите с тях.
            Справка - общите частни дългове са около 14 трилиона. Фирмените пък са "само" 10 трилиона. На фона на тези цифри трилионът дето ФЕД ще напечати изглежда малка сума.
            Засега нито едното нито другото от тези необходими условия има шанс за изпълнение. В добавка нито ФЕД, нито правителството имат контрол над второто.
            http://www.capital.bg/show.php?storyid=691907#comments

Коментар

• "Ценовите развития вероятно ще останат сдържани, добавяйки че е малко вероятно да има покачване в цените на суровия петрол с оглед слабата глобална икономика."

http://money.ibox.bg/news/id_39607964

Това би трябвало да ограничи растежа на цената на суровия петрол за сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                Ако това беше дъното най-вероятно ще има още един тест

Иначе ми казаха човека от пода в момента собственик на голяма дилърска фирма още вярвал в паритета и 4000
                Ако някой си мисли,че ще видим V-образно дъно ще остане неприятно изненадан.
                Аз лично смятам,че дългосрочното дъно на борста ще бъде факт едва края на лятото.За момента мисля,че ще има още едно низходящо движение и ще видим средносрочно дъно и последваща широка консолидация с горна граница около 9000.Прекалено много неясноти има все още,но в същото време започва да се появява засилен риск апетит - нещо,което липсваше доста време.Последните седмици хедж фондове са били нетни купувачи.

Коментар

• Ако това беше дъното най-вероятно ще има още един тест

Иначе ми казаха човека от пода в момента собственик на голяма дилърска фирма още вярвал в паритета и 4000
                  mWPCloud.com

Коментар

• http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=918850#918850
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Асене беше писал , че си влязъл дългосрочно в акции като предполагам си го направил с покупка на колове - би ли споделил какви акции и страйкове си заложил за 2011 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от yonk
                        asene mislia 4e tyk gre6i6 v usa danoto ne se vijda o6te sme mnogo dale4e.sega nivoto na bezrabotitza v niakoi rayoni e 25%. 6e go vidi6 danoto samo sled kato imotite se varnat na niva 1999-2000.do togaz iaka diflatzionna spirala.pak diganeto na benzina na amerikanetza v tez vremena samo 6e go izkarat na ylitzata da izrita 4ernia zadnik na taz keniiska mastia det se e nastanila v belia dom
                        Първоначално изпратено от Каммен
                        Асен, все още ли прогнозираш паритет евро-долар и ако да в какъв тайминг?
                        всички проблеми почнаха от балона с имотите.сащ вече са пред дъно,докато в европа тепърва започва срива,както и балона е по голям отколкото в сащ.
                        отделно и ЕС поеха част от удара на щатския балон,защото се бяха набълбукали с ипотечни инструменти.
                        хем поеха част от удара от сащ,хем тепърва предстои сериозен удар от източна европа,испания и ваканционни дестинации по целия свят.
                        от къде ще дойдат парите?ЕС трябва да печата и раздава,или всичко рухва.
                        сега сащ обявиха трилион помощи,но те са само за спасение на банковата система,но няма да пробият в реалната икономика-всичко отива за облигации и токсичен сив.
                        за тва долара падна,но тва е временно-европейците ще последват в много повече,след време.кога ще е ,само трише знае,но няма начин-друг изход нямат.
                        прав си,просто не си ме разбрал!не говорех за икономиката,а за дъното в имотите.смятам,че до края на годината ще се оправи.няма да има ъп дълго време,но декапитализацията на имотите,която прелива в изяждане на банкови активи ще приключи.
                        а в ЕС тепърва почват райт даунс.
                        за икономиката са скептик поне още 2-3 години,но не и за акциите.в акции се влиза не когато икономиката влезе в подем,а когато е най зле и ужким ще се мре.........аз вече влезнах-скмятам,че най лошото беше именно сега.не казвам,че нещата ще се подобрят,но смятам,че по лоши няма да станат. (говоря за сащ)

Коментар

• asene mislia 4e tyk gre6i6 v usa danoto ne se vijda o6te sme mnogo dale4e.sega nivoto na bezrabotitza v niakoi rayoni e 25%. 6e go vidi6 danoto samo sled kato imotite se varnat na niva 1999-2000.do togaz iaka diflatzionna spirala.pak diganeto na benzina na amerikanetza v tez vremena samo 6e go izkarat na ylitzata da izrita 4ernia zadnik na taz keniiska mastia det se e nastanila v belia dom
                          Първоначално изпратено от Каммен
                          Асен, все още ли прогнозираш паритет евро-долар и ако да в какъв тайминг?
                          всички проблеми почнаха от балона с имотите.сащ вече са пред дъно,докато в европа тепърва започва срива,както и балона е по голям отколкото в сащ.
                          отделно и ЕС поеха част от удара на щатския балон,защото се бяха набълбукали с ипотечни инструменти.
                          хем поеха част от удара от сащ,хем тепърва предстои сериозен удар от източна европа,испания и ваканционни дестинации по целия свят.
                          от къде ще дойдат парите?ЕС трябва да печата и раздава,или всичко рухва.
                          сега сащ обявиха трилион помощи,но те са само за спасение на банковата система,но няма да пробият в реалната икономика-всичко отива за облигации и токсичен сив.
                          за тва долара падна,но тва е временно-европейците ще последват в много повече,след време.кога ще е ,само трише знае,но няма начин-друг изход нямат.

Коментар

• Асене, забрави за тая дефлационна спирала. Тръгнат ли пазарите малко нагоре, всички ще рипнат оправихме се, ще отпуснат кредитирането и тея трилиони дето сега ги надървиха ще се балонизират обратно. Американеца не е японец, американеца вярва твърдо че може да плюска безплатно и всички да го хранят щото той е "част от най-великата нация".

Коментар

• азиатците сега диктуват какво ще става

а те ще натискат цените на стоманата и европа и америка тотално ще са извън този бизнес ако азия контролира 80 -90 процента от прозводството на стома европа и америка ги 4ака много яко надупване.тази стомана в вид на продукция ще влезе в европа и америка и ще срути много бизнеси.единствено протекционизма е някво времено решение.дефлация ще има и то много яка .

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                                Иначе реално погледнато за да се появи инфлация трябва кредитните пазари да се размразят.В момента ФЕД наливат пари,но липсва кредитиране т.е. тези пари остават замразени .....
                                тези пари са предварително изконсумирани и няма да влязат в реалната икономика, но за мене е загадка това пропадане на долара - очакванията бяха за обратното и тука нещо намирисва - дали не е ход за "умекотяване на удара"

Коментар

Working...
                                X