IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ходи на централна автогара да видиш емигранТски пари или емигранти ще влизат.
    Навсякъде спускат кепенците, даже четох, или гледах репортаж, че се връщат тука, смятат тази-другата година да поостанат, и после пак.
    Така че тая годинка малко леко с емигрантските. Даже като се запишат безработни и ще виснат на бгетовския бюджет.

Абе къде ги продават тия розови очила бе?

И какво ти дреме за частния дълг - нали някое предприятие като е взело кредит, ще иска да си го връща квото и да става, щото иначе практически се самоубива - след като мине кризата никоя банка нема да иска да го кредитира. И ще събират левчетата и ще купуват евро и ще ги пращат на после банките на майките ат хоме.
    Не всичко е хотели и апартаменти на британци.

Първоначално изпратено от RAZBIVA4A
    Асене,мислих те за по умен.........какво ни дреме частния дълг.Какво влияе той на борда????????Просто той няма да се върне и това е....чужденците ще си останат с молове ,ниви и хотели,фирми (няма да има кой да им ги купи и т.н и съответно няма какво да изнесат)това е......Държавния дълг е важен а той е 2 милиарда еур.Плюс това отчиташ ли че дефицита търговския ще спадне на 3 милиарда еур. от 8 мил еур миналата година!!!(45% спадна януари на годишна).А отчиташ ли че влизат 2 милиарда еур минимум от емиграндски....Психологията на българина не я знаеш май............тук безработицата е по ниска от миналата год на год база а в УСА борсата пада от 17 месеца!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      ейсъне колко е бил дълга през 681 че не разбрах?
      излишък, 3 делви жълтици

Коментар

• ейсъне колко е бил дълга през 681 че не разбрах?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Асене,мислих те за по умен.........какво ни дреме частния дълг.Какво влияе той на борда????????Просто той няма да се върне и това е....чужденците ще си останат с молове ,ниви и хотели,фирми (няма да има кой да им ги купи и т.н и съответно няма какво да изнесат)това е......Държавния дълг е важен а той е 2 милиарда еур.Плюс това отчиташ ли че дефицита търговския ще спадне на 3 милиарда еур. от 8 мил еур миналата година!!!(45% спадна януари на годишна).А отчиташ ли че влизат 2 милиарда еур минимум от емиграндски....Психологията на българина не я знаеш май............тук безработицата е по ниска от миналата год на год база а в УСА борсата пада от 17 месеца!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от RAZBIVA4A
            Асене,цифрата е била 13 милиарда преди 3 год!!!!!(31.03.06г) а сега- 22,5милиарда.Тогава никой не говореше за падане на борд а сега като е двойно по стабилна работата........всички.....смешни сте...
            абе гений,я погледни колко е дълга на бг тогава и сега!
            имаш над 20 милиярда натрупани дългове,когато резервите са същите.
            за 4 години имаш 22 милиярда изядени пари,по които сега текат лихви и в същото време никакъв натрупан резерв..........
            и кво е направено с тези 22 милиярда,които са двойно повече от всичките натрупани дългове от 681 до сега?????
            накакво производство?кремиковци?хем има дълд в чужда валута,хем икономиката е в пъти по зле,хем селското стопанство е съсипано......
            макроикономически бг е в пътио по зле,отколкото по виденово време.....
            тва от една година ви го разправям,когиз ужким бг тепърва щеше да се развива,защото сме влезнали у европата и софикса щял да качва към 3000.......
            събирай пари за еднопосочен билет,приятелски съвет.в софето апартаменти по 100 евро ще купувате с тоя паричен вакуум дето се задава и станишовчетата не взимат никакви мерки.
            дефлационните процеси продължават,банките ще се изтрепят да дават 10% лихви,кога в целия свят са нулеви.......корава банка немъ да остане в тая държава,ако така се продължава,вервай ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie
              Никой не говореше и за криза тогава :-)
              Аз не съм за падане на борда, защото реално няма да промени нищо (например ако бяхме приели еврото, този казус нямаше да съществува и пак щяхме да сме в л...та), но че нещата още ще се влошават е ясно.

Асене,цифрата е била 13 милиарда преди 3 год!!!!!(31.03.06г) а сега- 22,5милиарда.Тогава никой не говореше за падане на борд а сега като е двойно по стабилна работата........всички.....смешни сте...
              Прав си , boogie! И аз не искам да пада бордът, ама правя разлика между действителността и собствените си желания :-)
              Ако е прав Разбирача (13 млрд на 31-03-06), следва че за повече от 30 месеца (до 17-10-08, когато валутните резерви са били 29,64 млрд) е постигнато повишение от 16,64 млрд. Прекрасно, но проблемът е в това, че от 17-10-08 до 20-03-09 (т.е само за 5 месеца) валутните резерви са намалели със 7,17 млрд лева. Което си е доста стръмно спускане :-( Ако тази тенденция се запази (не дай, Боже) - след още 5 месеца ще сме пак на 13 млрд. Ще се окаже, че за 10 месеца сме профукали натрупаното за 30 месеца. Освен това, сега икономиката е на друго ниво и й трябват повече налични пари....

Коментар

• Никой не говореше и за криза тогава :-)
                Аз не съм за падане на борда, защото реално няма да промени нищо (например ако бяхме приели еврото, този казус нямаше да съществува и пак щяхме да сме в л...та), но че нещата още ще се влошават е ясно.

Коментар

• Асене,цифрата е била 13 милиарда преди 3 год!!!!!(31.03.06г) а сега- 22,5милиарда.Тогава никой не говореше за падане на борд а сега като е двойно по стабилна работата........всички.....смешни сте...

Коментар

• http://money.ibox.bg/news/id_1036017257

Още по песимистична прогноза за България: срив на икономиката с 5%.

Гугълчо и ко да се готвят за следващата вазелиниада. :-)

Коментар

• Септември ще бъде май - тоест кърваво червен. Само гооглето&ко гледат в розово, ама скоро ще могат да видят само розови слончета-албиноси.

Първоначално изпратено от tetris
                      Първоначално изпратено от acen1975
                      абе,гугъле,емисионното е сдухало с още 410 милиона за 1 седмица.......ко праите у тая българия бе?
                      23 милиарда левчета са останали,от които 18 милиярда са в "ценни" книжа........
                      хайде няма да те питам в кви "ценни" книжа са тия пари,но като знам капацитета на орешарски и искров....мога да гадая,че поне 20% спад има ,спрямо номинал.....
                      та.....ще смятаме ли за колко време ще се изпарят резервите на бг,или няма да смятаме?
                      от близо 29 милиярда в началото на октомври,в момента са останали 23......
                      тва,ако не се лъжа е 6 милиярда изпарили се за 5 месеца.
                      поправи ме,ако бъркам.
                      хайде сега една задачка за теб,икономисте.
                      ако не се промени нещо и продължава така,колко време ще е необходимо резервите да се изпарят тотално,като от 29 имама падане до 23,за 5 месеца?
                      задачката е проста.нищо сложно.

мен ако питаш,данске банк бая добре са пресметнали кога да пускат бондове в левчета и с какъв мачуритет да са,ти кво ще кажеш?
                      абе гугъле.......тая седмица на емисионното хвърлил ли си му едно око?????
                      от 23010 милиона,са станали 22470 милиона.......повече от половин милиярда за една седмица???????
                      миналата седмица 1/2 милиярд,тази седмица още 1/2 ми;лиярд.......
                      сметна ли си формулката за която ти казвах,че да знаеш кога бг ще заприлича ма мокра кокошка?
                      по 2 милиярда на месец......мирише ми на фалит към края на годината,ако парите в обращение останат 8 милиярда,тогиз още есента ще му махате за сбогом на борда.......
                      гугъле,защо на българина не му се казва кво се салучва в тази държава?защо му се говори за ислямски екстремизъм по родопските села?защо никъде по телевизиите и вестниците ,никой не говори за икономическите данни и статистиката в БНБ?
                      Избори батка, що да мътят лай...а и да пуашат нороду, я го виж Станишев винаги усмихнат изпълнен с оптимизъм .... светлото бъдеще е на хоризонта

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                        абе,гугъле,емисионното е сдухало с още 410 милиона за 1 седмица.......ко праите у тая българия бе?
                        хайде няма да те питам в кви "ценни" книжа са тия пари,но като знам капацитета на орешарски и искров....мога да гадая,че поне 20% спад има ,спрямо номинал.....
                        та.....ще смятаме ли за колко време ще се изпарят резервите на бг,или няма да смятаме?
                        поправи ме,ако бъркам.
                        ако не се промени нещо и продължава така,колко време ще е необходимо резервите да се изпарят тотално,като от 29 имама падане до 23,за 5 месеца?

мен ако питаш,данске банк бая добре са пресметнали кога да пускат бондове в левчета и с какъв мачуритет да са,ти кво ще кажеш?
                        от 23010 милиона,са станали 22470 милиона.......повече от половин милиярда за една седмица???????
                        сметна ли си формулката за която ти казвах,че да знаеш кога бг ще заприлича ма мокра кокошка?
                        по 2 милиярда на месец......мирише ми на фалит към края на годината,ако парите в обращение останат 8 милиярда,тогиз още есента ще му махате за сбогом на борда.......
                        гугъле,защо на българина не му се казва кво се салучва в тази държава?защо му се говори за ислямски екстремизъм по родопските села?защо никъде по телевизиите и вестниците ,никой не говори за икономическите данни и статистиката в БНБ?
                        Избори батка, що да мътят лай...а и да пуашат нороду, я го виж Станишев винаги усмихнат изпълнен с оптимизъм .... светлото бъдеще е на хоризонта

Коментар

• http://www.capital.bg/show.php?storyid=692890

Асенка, положението е доста по-тревожно отколкото изглежда, ето държавата бави и връщането на ДДС, което е поне 700-800млн. до днешна дата. Такъв бахур ша ядат, че ... а бях забравил мутрата бойко ша ги управи като дойде на власт.

Коментар

поправи ме,ако бъркам.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                              Асене здравей
                              Как мислиш, верни ли са слуховете ,
                              че 300-та млрд долара дето ония
                              ден ФЕД изля на пазара били китайски????

Привет !!!
                              не са китайски ментета!
                              истински са, от печатницата на ФЕД!

Коментар

петролу съм го изоставил.....в акциики на банкрутиращи американски компаниики съм.
                                Не знам, баце, понякога е по-добре нищо да не се прави, че най-малко се набутва чиляк - хихи

Затова да си лочим кротко, па ако остане и някоя стинка за пица още по-добре, налЕ?

Чиърс!

П.П. "Храня" ЪП-ърите в темата за имотите, нали са ми слабост - хихи

Коментар

Working...
                                X