IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ... май Асен ще се окаже прав за форд:
    http://news.expert.bg/n232439/

п.п. няма да има европейски избори за българите в Щатите, преди малко го съобщиха ...

Коментар

• Нещата от живота не са еднопластови... би било много елементарно...
      ... това, че обичаш нещо не значи, че трябва да си сляп за несъвършенствата му...

Коментар

• Коментар

• Айде сега да ви кажа кои хора за мен са 2-ра ръка - тези,които са готови да заебат мястото,където са родени само и само за да минат по лесния път.
          За какви ценности могат да ми говорят на мене такива хора ? То направо си е смешно

Коментар

• Първоначално изпратено от bsp2010
            Уха! Новоизлюпеният англосаксон и групичката неграмотници които мразят Вазов, Каравелон и Алеко ще ни оправят ценностната система.

Какво като Ботев бил надраскал някакви стихчета, банковата сметка е важна. Ботев не бил като Жером Жером, няма смисъл да си губиш времето да се образУваш.
            ... хайде стига глупости... всички тук си обичаме България... но, няма нужда да лягаме на наколкото добри примера в историята си и да се чувстваме най-HI... важно е какво представляваме днес и сега... в какво състояние е икономиката ни ДНЕС, в какво състояние е културата ни ДНЕС, в какво състояние е морала ни ДНЕС....
            ... за да съм по-ясен ще те попитам нещо ....
            - какво изпитваш (би изпитал) при срещата си с един редови Египтяни... как би приел мургавия идивид застанал пред теб?!? ... а той със сигурност може много да говори за миналото си... незнам дали разбираш какво искам да ти кажа...

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
              крителинчоооо....
              бгетовицата е минала вече точката на обръщане на тренда на затъпяване и селяндурщина. мнозинството селски гъзари и бай ганьовци,които се мислят за хитър петъровци ще надделее над малцинството интелигентни българи.че даже вече е надделяло,ако питаш мен.
              в такава ситуация има критична токча,която ако се пробие,процеса става необратим.
              интелигентните хора или ще еволюират в тъпунгери,или просто ще избягат.
              ...
              Асене,
              незнам дали имаш представа колко си прав.
              Единственото на което се надявам е рестарт на системата от европа, че поне на думи сме част от нея. Иначе - пак 500години за създаване на нова ценностна система....
              А на крителинчета, супертрейдърчета и пр. неузряли пубертети едва ли трябва да се обръща внимание. По вносните псевдоними ще ги познаеш обикновено.

Коментар

• супертреидърче, незнам къв ти е проблема и защо се мислиш за голяма работа но не смятам да търпя наглостта ти, до гуша ми доиде от твоите глупости, влизаш във всяка тема и осираш за 5 минути всичко, ти си една смешка бе...

Коментар

• De Niro

Освен това въобще не си наясно как е устроена тази държава и какво представлява , уверявам те че мърши като вас ни спъват защото и в най черните си представи не си го и помисляте колко долно е организирано всичко.Само като си спомня педерастията да се вдигат хората на протест точно в онзи ден когато София беше пързалка , ето сега е момента да протестират обаче няма никой нали ? Всъщност в простотията си сте невинни , тъй съм си рекъл - прости са затова го правят.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• De Niro

Ти ако си 8-мо качество проблема си е твой , има много българи които успяват да правят нещо. Има и заспали като теб още непрозряли че България е точно толкова скапана колкото е скапан в момента и светът въобще.То това ще се оправи от хора които са се хванали да свършат работа и имат точни задачи пред себе си. Не като теб - 100 примера колко била скапана България. Бас държа че дори хабер си нямаш колко е скапана , хабер си нямаш даже. Вечно сте неинформирани , ако тоя свят чакаше на мрънкала като вас да докарате прогрес още щеше във волски каруци да се друса и да рине лайна.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Re: bsp2010

Първоначално изпратено от supertrader
                      А шъ съ върнът , нали виждаш там от това по лошо няма обаче стоят и викат хубаво. Имам чуството че ако бяха нацелили добри времена щяха да се оплакват. Ако знаят за какво стоят там ще е чудо - за кеф на мексиканските мангали да се конкурират с тях колко евтино могат да бачкат.Преди две години едни българчета шофьори там на един трак стоп решили да питат един такъв колко му плащат от компанията да им кара камиона. Онзи казал 15 долара , нашите - ау много малко искай поне 30 на час ! Мексиканеца казал няма на час на ден 15. Тези поне знаеха какво правят там , Асен - опшън , мопшън ако е източил поне 10 кредитни карти пак добре.Той ги гледат че карат ес класи и си мисли че щото са затънали в кредити и като него смятат да ги връщат.
                      От кое няма по-лошо бе колега? Ти пи ли си хапчетата? Ти в Мангалия ли живееш?
                      Ето от това по-лошо няма. По-гнусни, селски и прости хора няма никъде по земята.
                      Ние не сме 2-ро качество хора, както беше казал един по надолу. Ние сме 8-мо качество помияри. 10 000 примера ви е дал човека и не само той, защо сме най-лайняната държава на света.
                      Вие един пример не сте дали, ама само лаете. Като дадете и вие толкова примери, тогава ще говорите. Аз не знам някои хора как не се разпознавате във всички описания на бгетовската мърша. АМА ВИЕ СТЕ МЪРШАТА, за която говорим бе хора. Ние спорим с Вас, но всъщност за пример ви даваме самите вас. Вие сте мършата осираща цялата държава....

Коментар

• bsp2010

А шъ съ върнът , нали виждаш там от това по лошо няма обаче стоят и викат хубаво. Имам чуството че ако бяха нацелили добри времена щяха да се оплакват. Ако знаят за какво стоят там ще е чудо - за кеф на мексиканските мангали да се конкурират с тях колко евтино могат да бачкат.Преди две години едни българчета шофьори там на един трак стоп решили да питат един такъв колко му плащат от компанията да им кара камиона. Онзи казал 15 долара , нашите - ау много малко искай поне 30 на час ! Мексиканеца казал няма на час на ден 15. Тези поне знаеха какво правят там , Асен - опшън , мопшън ако е източил поне 10 кредитни карти пак добре.Той ги гледат че карат ес класи и си мисли че щото са затънали в кредити и като него смятат да ги връщат.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Re: ..

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                          Първоначално изпратено от bordo_77
                          Първоначално изпратено от bsp2010
                          Като толково ви е лошо във Бегетвицата стягай си партекешите и отивай на лесното. Стига блогъри.
                          ще бе бачо и в бг не е лошо
                          къде другаде можеш да направиш хиляди проценти от дефлацията
                          И как един обикновен работник, който трепери всеки месец дали ще си вземе 300-та левчета заплата в завода и да не го изгонят, че няма да събере точки за 150 лева пенсия ако изобщо я доживее, ще направи хиляди % от дефлация, или ще кажеш, да ама той не е тарикат като мен, или я да се спасяват тия нещастници.
                          ти сега нали несе опитваш да ми кажеш 4е всеки мухльо който работи на минимална
                          трябва да се възползва
                          са ше кажеш 4е те не били виновни
                          такова нещо няма, всеки един българин е виновен за това което става тук и за на4ина по който живеем
                          не, просто исках да ти кажа,че тия "мухлЬовци" в много други държави взимат в пъти повече, живеят нормално и не се притесняват за бъдещето на семействата си и то без да правят хиляди % от дефлация, и че когато те са добре , тогава има реална икономика и държава.

Коментар

• Re: ..

Първоначално изпратено от bordo_77
                            Първоначално изпратено от bsp2010
                            Като толково ви е лошо във Бегетвицата стягай си партекешите и отивай на лесното. Стига блогъри.
                            ще бе бачо и в бг не е лошо
                            къде другаде можеш да направиш хиляди проценти от дефлацията
                            И как един обикновен работник, който трепери всеки месец дали ще си вземе 300-та левчета заплата в завода и да не го изгонят, че няма да събере точки за 150 лева пенсия ако изобщо я доживее, ще направи хиляди % от дефлация, или ще кажеш, да ама той не е тарикат като мен, или я да се спасяват тия нещастници.
                            ти сега нали несе опитваш да ми кажеш 4е всеки мухльо който работи на минимална
                            трябва да се възползва
                            са ше кажеш 4е те не били виновни
                            такова нещо няма, всеки един българин е виновен за това което става тук и за на4ина по който живеем

Коментар

• Забравих да ти кажа за университетите

http://www.topuniversities.com/world..._universities/

Влязох в гуугъл и потърсих.Прав си аз не уча в топ 50,защото моят университет е на 60-то място,но някак си ще го преглътна

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                                крителинчоооо....гледкам вече си ми направил и психически анализ.......малтретиран в училище....гениялно....обаче ше требе да те разочаровам...напротив от лошите бях......не че аз съм малтретирал други,просто там където съм учил нямаше такава мода.
                                на малтретирани и малтретиращи...
                                не знам ти в кви училища си учил,но ако си завършил средно специално в техникум за двигатели с вътрешно горене...........не бих се учудил ако си бил от малтретиращите или малтретираните.....в тия среди на такива се делите.....
                                то и на училище съм ходел толкова,ама тва е друга тема.
                                някак си се справях да оправдавам отсъствията си с ексцентрично поведение,че ме бяха сложили в графата на умните,но непослушните.....
                                та,,изкретах го некЪкси тва средно образУвание,къде с тройки по биология и литература,къде със шестици по математика......
                                кво да праиш.....въпрос на възгледи...предочитах да изкарам една седмица в македония да продавам дрънкулки по пазарите на скопие,отколкото да слушам по география къде в българия има добив на въглища,разликата между чернозем и незнам си ква си почва ит.н.
                                когато в седми клас си разсъждавал върху "обаянието" на хъшовете и гениялността и смисъла на изучаване на автори от рода на любен каравелов и абсурда,наречен "маминото детенце",аз по тва време съм чел романи от рода на търговска къща и вихрушка,интересувал съм се за неща от рода на иранската криза и съм гледал през призмата на автори като клавел,а не през работническо дело.
                                абсурда в изучаването на автори от рода на вазов и каравелов съм го виждал още тогава,както и не съм се страхувал да го кажа,за което разбира се съм си плащал......
                                кога си чел константинов и смял на хумореската "бай ганьо",аз съм го намирал за плиткоумица и възприемал за реалност.....а за смях съм чел автори от рода на джерон и чейс...къде на български,къде на английски че нямаше преведени време оно....
                                само недей ми говори за прекрасната ни родина и умния българин,че от 12 годишен мечтата ми беше да завърша и да щипна на където и да е,само не в бгетовицата.......и желанието ми нарастваше правопропорционално на изпростяването на нацията,упадъка на морала и етиката на хората и мутренско чалгаджийската мода,която беше кулминацията на упадъка на бг нацията-по надолу вече нямаше накъде......
                                за едно нещо само съжалявам-че имах неблагоразумието да послушам наще и да си изкарам казармата.....по принцип винаги правех обратното на това,което ми казваха,но как така тогава ме накараха да наруша принципите си и до днес не знам.
                                бгетовицата е минала вече точката на обръщане на тренда на затъпяване и селяндурщина.
                                мнозинството селски гъзари и бай ганьовци,които се мислят за хитър петъровци ще надделее над малцинството интелигентни българи.че даже вече е надделяло,ако питаш мен.
                                в такава ситуация има критична токча,която ако се пробие,процеса става необратим.
                                интелигентните хора или ще еволюират в тъпунгери,или просто ще избягат.
                                в българия вече всички са разбирачи,като гледам и ти......медиите в сащ били манипулирани...американците били тъпи.....пак да те питам-виждал ли си американец?бил ли си някога в сащ?гледал ли си американска телевизия?
                                щото в сащ медиите ловят политиците и после съдебната система ги наказва....
                                бившия гавърнир на илиноис точно чикагска медия го хвана с далаверата с камионите и после го вкараха в затвора за 6 години.....на тва ли ми викаш манипулирани медии?
                                станишев дали ще пише бг медия за магариите му и дали бг правосъдието ще го вкара в затвора?
                                много разбираш гледам........всичко знаеш за сащ.....от германия?
                                най великата телевизия за мен е снбс.те имат както американски вариянт,така и европейски-с база лондон(не мюнхен,където знаят само да завиват гайки и болтчета).......
                                и мога да ти кажа,че преди следях и двете издания и американското снбс е в пъти над нивото на европейското........
                                американците били тъпи?
                                я влез в гугъл и чукни 50-те най добри университети в света.....ще останеш изненадан,но в германия няма нито един.....нито в бгетовицата.
                                или ще ми кажеш,че и тези класации са манипулирани от световните конспиратори?
                                Асенчо познавам американци.По-големи свине не съм виждал.Ако не знаеш аз да те светна,че от 2-рата световна война в Германия има военни бази,които по-късно са се превърнали направо в квартали,където живеят американци.В моя град цифрата е около 10 000 ( казвам наизуст,но може да се провери).
                                Сега за България - къде прочете да казвам,че ние българите сме номер едно ? Не мога да твърдя нещо,което не е вярно.Опитвам се да ти кажа,че е смешно да определящ българите като 2-ра ръка хора.Смешно е когато идва от устата на българин и не не страдам от псевдо патриотизъм просто не мисля,че е правилно.

Коментар

Working...
                                X