IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от споменЪ
    Първоначално изпратено от acen1975
    Първоначално изпратено от bordo_77
    Асене, балоните май трудно удържат напрежението. Ще коментираш ли ?
    хм...не мисля...тва по скоро е ролване на фючъри в следващия месец,защото този изтича и ако не ролнат ще трябва да влезнат в лайв деливъри,а дирижорите не искат това...поради левъриджа 1:1000,за да влезнеш в ексърсайз,ше трябва да извадиш 1000 ПЪТИ повече пари,за да покриеш левъриджа.
    не мисля,че са се отказали от балонирането-тва е най трудното-да се предвиди кога ще излезнат,но не мисля,че сега точно е този момент.по скоро е корекция в следствие на ролване на фючъри и може да продължи до края на тази седмица,но после като нищо мога да продължат да го бичат нагоре. мисля,че хората,които влезнат в шорт на петрола в момента ще бъдат преебани по същия начин,както стана и миналия месец-очакваха срив заради данните,че е сащ е задръстена с петрол и допълнително потреблението пада и се юрнаха при пърия спад на шорт,но тва излезна не срив,а просто корекция и само се заклещиха.
    аз лично не пипам в момента валутите и петрола ,но ги наблюдавам доста изкъсо,защото смятам да облажа,когато му дойде времето.
    асене, според теб има ли вариант, въпростните дирижори да използват ролването на фючърси като параван и под неговото прикритие да започнат разпродажби. така няма ли да имат един аванс от няколко дена?
    не смятам-дирижорите,целта им е да преебат спекулантите.в момента прикачат все повече и повече спекуланти с тях,които гледат да гепнат малко "нискорискови" парички от постоянното качване в последните 3 месеца.
    но ако дирижорите излезнат,те имат колосално количество долари,вкарани в петрол и им трябва мощно събитие,където повече спекуланти да почнат да купуват,че да могат да превърнат капитализацията в печалба.иначе ще загубят от цялата врътка и ще стане нещо като на БФБ- в момента фондовете вдигнаха софикса със 30% но няма кой да влезне и реално са заклещени в капитализация-ако решат да кешит капитализацията,ще рухнат софикса под най ниските му стойности от началото на годината.съответно се радват на временна капитализация,която обаче няма нищо общо с печалба.
    петролните дирижори няма да се оставят да се заклещят по такъв гаменски начин,като бг колегите им,ВЕРВАЙ МИ.......
    ще трябва да прекарат спекулантите и да ги пооберат малко......

поне аз така виждам картинката....може и да греша

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
      Първоначално изпратено от mo4itu
      Асене би ли дал прогноза колко време остава на борда в БГ.
      преди смятах,че ще издържи максимум до зимата на 2010-2011.в момента вече смятам,че още края на тази зима,началото на пролетта на 2010 ще е максималната възможност за задържането му.
      просто подцених малоумието на бг управляващите и им дадох по дълъг срок.
      абсолютно нищо в момента не се предприема за предпазване от кризата.
      също не вярвам на статистиката,че резерва на бг е 22.5 милиярда лева,което е 11 милиярда евро.
      мисля,че е по малко,защото данните не съвпадат с останалите-има продължават дефицит от 15%,изнасяне на парична маса чрез банковата система,както и липса на ПЧИ,които да покрият търговския дефицит.
      някъде нещо не се вързва в данните-не може без държавата да е задлъжняла в последните 4 месеца,резервите да се едни и същи.
      последния гаменски закон от "народното" събрание е увеличаването на 75%,от 50% на началната цена при търг на конфискувани имоти.
      това ше ебе майката на банките,защото няма да могат да си продават конфискуваните имоти и ще изпадат в все по голяма неликвидност,от където ще вдигат лихвите все повече и повече.
      и накрая дори и на никаква цена няма да могат да развържат тези имоти,защото в момента маркета се натоварва-все повече и повече конфискувани имоти,които не излизат на маркета.
      "хитринката" на станишовчетата да задържат срива в цените,чрез забавяне и бюрокрация,ще се материялизира като мощен срив изведнъж,както и все по голяма неликвидност на банковата система.
      вместо тия гамени да помагат и екзекутират закони,които да подпомагат икономиката и банковата система,които са пред колапс,те дошпълнително ги товарят с нечестни за тях ограничения,и това допълнително ще акселарира срива на държавата в бъдеще.
      Благодаря за компетентния и изчерпателен отговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
        Първоначално изпратено от bordo_77
        хм...не мисля...тва по скоро е ролване на фючъри в следващия месец,защото този изтича и ако не ролнат ще трябва да влезнат в лайв деливъри,а дирижорите не искат това...поради левъриджа 1:1000,за да влезнеш в ексърсайз,ше трябва да извадиш 1000 ПЪТИ повече пари,за да покриеш левъриджа.
        не мисля,че са се отказали от балонирането-тва е най трудното-да се предвиди кога ще излезнат,но не мисля,че сега точно е този момент.по скоро е корекция в следствие на ролване на фючъри и може да продължи до края на тази седмица,но после като нищо мога да продължат да го бичат нагоре. мисля,че хората,които влезнат в шорт на петрола в момента ще бъдат преебани по същия начин,както стана и миналия месец-очакваха срив заради данните,че е сащ е задръстена с петрол и допълнително потреблението пада и се юрнаха при пърия спад на шорт,но тва излезна не срив,а просто корекция и само се заклещиха.
        аз лично не пипам в момента валутите и петрола ,но ги наблюдавам доста изкъсо,защото смятам да облажа,когато му дойде времето.
        асене, според теб има ли вариант, въпростните дирижори да използват ролването на фючърси като параван и под неговото прикритие да започнат разпродажби. така няма ли да имат един аванс от няколко дена?

Коментар

• Първоначално изпратено от mo4itu
          Асене би ли дал прогноза колко време остава на борда в БГ.
          преди смятах,че ще издържи максимум до зимата на 2010-2011.в момента вече смятам,че още края на тази зима,началото на пролетта на 2010 ще е максималната възможност за задържането му.
          просто подцених малоумието на бг управляващите и им дадох по дълъг срок.
          абсолютно нищо в момента не се предприема за предпазване от кризата.
          също не вярвам на статистиката,че резерва на бг е 22.5 милиярда лева,което е 11 милиярда евро.
          мисля,че е по малко,защото данните не съвпадат с останалите-има продължават дефицит от 15%,изнасяне на парична маса чрез банковата система,както и липса на ПЧИ,които да покрият търговския дефицит.
          някъде нещо не се вързва в данните-не може без държавата да е задлъжняла в последните 4 месеца,резервите да се едни и същи.
          последния гаменски закон от "народното" събрание е увеличаването на 75%,от 50% на началната цена при търг на конфискувани имоти.
          това ше ебе майката на банките,защото няма да могат да си продават конфискуваните имоти и ще изпадат в все по голяма неликвидност,от където ще вдигат лихвите все повече и повече.
          и накрая дори и на никаква цена няма да могат да развържат тези имоти,защото в момента маркета се натоварва-все повече и повече конфискувани имоти,които не излизат на маркета.
          "хитринката" на станишовчетата да задържат срива в цените,чрез забавяне и бюрокрация,ще се материялизира като мощен срив изведнъж,както и все по голяма неликвидност на банковата система.
          вместо тия гамени да помагат и екзекутират закони,които да подпомагат икономиката и банковата система,които са пред колапс,те дошпълнително ги товарят с нечестни за тях ограничения,и това допълнително ще акселарира срива на държавата в бъдеще.

Коментар

• Асене би ли дал прогноза колко време остава на борда в БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от bordo_77
              не мисля,че са се отказали от балонирането-тва е най трудното-да се предвиди кога ще излезнат,но не мисля,че сега точно е този момент.по скоро е корекция в следствие на ролване на фючъри и може да продължи до края на тази седмица,но после като нищо мога да продължат да го бичат нагоре.
              мисля,че хората,които влезнат в шорт на петрола в момента ще бъдат преебани по същия начин,както стана и миналия месец-очакваха срив заради данните,че е сащ е задръстена с петрол и допълнително потреблението пада и се юрнаха при пърия спад на шорт,но тва излезна не срив,а просто корекция и само се заклещиха.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                Първоначално изпратено от al64ad
                В интерес на истината Мрежовика твърдеше в по-ранни постове че стоенето ни в ЕРМ не е ограничено във времето -тоест може и 5 г.да си кютаме.........
                Ами така е. Ето малко факти:

Дания е член на ERM II от 1 януари 1999 и още не е в еврозоната - 10 години в чакалнята. Те май изпълняват критериите, но там трябва народът да се откаже с референдум от кроната, пък той не ще... ;
                Словения е член от юни 2004 до 1 януари 2007, когато приема еврото - 2.5 години в чакалнята;
                Естония и Литва са членове от юни 2004 и са още вътре - 5 години в чакалнята;
                Латвия кеси вече 4 години в чакалнята;
                Словакия - най-новия член на еврозона беше в чакалнята 3 години и един месец

и т.н. ...
                Дания и Великобритания могат никога да не се присъедини към евро - зоната. Има клаузи в договора на ЕС, които предвиждат тази възможност единствено за тези две страни.

Коментар

• Асене, балоните май трудно удържат напрежението. Ще коментираш ли ?

Коментар

• netware5,
                    ти определено писателствуваш. дали си чукча не знам, но ако си - имаш напредък в българския...
                    За да бъде ясно и на чукчите! ще се перефразирам:
                    ... засега липстваме в плановете за евро и ERM ІІ поне на официално равнище...

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad
                      В интерес на истината Мрежовика твърдеше в по-ранни постове че стоенето ни в ЕРМ не е ограничено във времето -тоест може и 5 г.да си кютаме.........
                      Ами така е. Ето малко факти:

Дания е член на ERM II от 1 януари 1999 и още не е в еврозоната - 10 години в чакалнята. Те май изпълняват критериите, но там трябва народът да се откаже с референдум от кроната, пък той не ще... ;
                      Словения е член от юни 2004 до 1 януари 2007, когато приема еврото - 2.5 години в чакалнята;
                      Естония и Литва са членове от юни 2004 и са още вътре - 5 години в чакалнята;
                      Латвия кеси вече 4 години в чакалнята;
                      Словакия - най-новия член на еврозона беше в чакалнята 3 години и един месец

и т.н. ...
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от goro
                        Първоначално изпратено от netware5
                        ...
                        Твърдя че на 1 ноември 2009 ще бъде изпълненено едно от следните две условия:
                        1. Ще продължаваме да сме във валутен борд с фиксиран курс 1.95583
                        2. Ще сме влезли в ERM II с централен курс 1.95583
                        Това твърдиш. Не ми се спори и не ми се пишат глупости основани на предположения. Единственото което казвам е, че засега липстваме в плановете за евро поне на официално равнище.
                        Да, това твърдя. Къде е тука еврозоната? Или и ти си от мнозинството, което не прави разлика между еврозоната и ERM II? Не се притеснявай - даже министър-председателят е във вашата групичка.... Ама кво да праиш - чукча писатель, чукча не читатель

Първоначално изпратено от ivooo
                        някъде по другите теми обясняваше че ще ни приемат в ERM ІІ на някоя дата около изборите и в неделя вечерта да следим сайта на ЕЦБ.
                        Ако бъркам ме поправи просто не ми се занимава да търся назад.
                        За теб - същата забележка, като по-горе С едно уточнение - изказвал съм предположения, че ще влезем в ERM II преди изборите. не го твърдя със 100% сигурност. А и изборите не са минали .... Това което твърдя със сигурност е за 1 ноември - към тази дата ще сме или в ERM II или в досегашния борд с досегашния курс. И затова съм се хванал на бас тук във форума.

Коментар

Чети повече netware5 !
                          Пак там! http://ec.europa.eu/economy_finance/...uro9413_en.htm

National target dates for adoption of the euro
                          Slovakia 01.01.2009
                          Romania 2014
                          Bulgaria, Czech Republic, Estonia, Hungary, Latvia, Lithuania, and Poland do not currently have a target date for adoption of the euro.
                          В интерес на истината Мрежовика твърдеше в по-ранни постове че стоенето ни в ЕРМ не е ограничено във времето -тоест може и 5 г.да си кютаме.
                          Но, ноември месец НЯМА да сме в ЕРМ.

Стоилов ,чиновници от ЕЦБ още в края на 2007 в доклади посветени на бордовете в Прибалтика призоваха за промяна на курса и тук.Постнал съм ги докладите тук преди година и повече.
                          Според съобщенията въпроса е бил поставен и Трише е отговорил ясно.

Коментар

...
                            Твърдя че на 1 ноември 2009 ще бъде изпълненено едно от следните две условия:
                            1. Ще продължаваме да сме във валутен борд с фиксиран курс 1.95583
                            2. Ще сме влезли в ERM II с централен курс 1.95583
                            Това твърдиш. Не ми се спори и не ми се пишат глупости основани на предположения. Единственото което казвам е, че засега липстваме в плановете за евро поне на официално равнище.

Коментар

Първоначално изпратено от goro
                              Чети повече netware5 !

Slovakia 01.01.2009
                              Romania 2014
                              Bulgaria, Czech Republic, Estonia, Hungary, Latvia, Lithuania, and Poland do not currently have a target date for adoption of the euro.
                              Нещо не те разбирам. Да съм казал, че България ще се присъедини към еврозоната към еди коя си дата? Да съм казал. че България има обявена целева дата?
                              някъде по другите теми обясняваше че ще ни приемат в ERM ІІ на някоя дата около изборите и в неделя вечерта да следим сайта на ЕЦБ.
                              Ако бъркам ме поправи просто не ми се занимава да търся назад.

Коментар

Чети повече netware5 !

Slovakia 01.01.2009
                                Romania 2014
                                Нещо не те разбирам. Да съм казал, че България ще се присъедини към еврозоната към еди коя си дата? Да съм казал. че България има обявена целева дата?

Коментар

Working...
                                X