Темата стана много голяма и се заключва.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоАз никога не съм имал претенции да съм велик инвеститор нито пък раздавам съвети от последна инстанция.Ти досега си доказал че нищо не разбираш от тая работа.С американски чекии и бичкии в стил уау колко съм голяма работа не мое да впечатлиш дори най тъпата ми овца.За разлика от теб аз съм кадърен да си изкарам добри доходи в България за разлика от теб.По добри от мениджър на кофа с парцал представящ се за голем инвеститор.И да знаеш че в България не вадим картофите с бомби и не се прхласваме по американски чекиджии
Гледай си там картофите и прасетата и се въздържай да коментираш нещата, които са извън аграрната компетенция.
Коментар
-
Асене, сещам се и за друго твое мнение:
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение..........
в бг следващия "развой" смятам,че ще е "ГАРВАНА НА ГАРВАНА ОКО ВАДИ"
първите наченки вече се видяха със златев,дето се опитаха да го накарат да спред да крадне цялото ДДС от горивата с поставяне на броячи.
граваните ще почнат да си варят очите,въпреки,че поговорката гласи,че не си ги били вадели..... .
Има нещо друго обаче - преди време си направих сметка и според мен банките могат да издържат и 25 % лоши кредити без да ги усетят даже. Преди години като вдигнаха вноските, по мои сметки повишението беше с около 34-35%. Питах няколко човека с жилищни кредити - при всички беше толкова, без значение левов или евров е кредита. Тоест, ако ти имаш 4 човека с по 300 лв вноска месечно, 1 спира да плаща , вдигаш на другите 3-ма със 102 - 105 лв. вноската и пак брутно си поличаваш 1200 лв., че и повече Та общо взето и при 25% необслужвани кредити, пак не си на загуба, защото си я разпредилил на останалите Досега нямаше протестиращи срещу банките, но наскоро имаше два случая на осъдени на първа инстанция банки - та тука ще е разковничето според мен, ама да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
Ако разбираше поне от малко и септември си беше купил обикновени 10бр. CFD С&П на 1200 даже, малко след прогнозата на Асен падна и на 1100, досега да си платил около $ 250 лихва и да си направил минимум $ 2000 печалба. Това го смятам по условия и лихви на бг брокер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоОт този специално няма какво да науча освен как да преметна емигрантските власти на САЩ.Благодаря но работа в щатите нямам.А ти щом се учиш от този е ясно колко ти е акъла.
Някога в древна Атина имало обичай художниците да излагат новите си произведения на централния площад. Така великият Апелес веднъж показал последната си картина. После се скрил отзад, за да чуе какво си говорят хората. Минал и градският обущар, който открил грешка в сандалите и коментирал с останалите. През нощта Апелес поправил това и отново застанал зад картината. Обущарят дошъл отново и, възгордян, обсъдил цялата фигура. Тогава Апелес излязъл наяве и произнесъл: "Обущарю, не гледай по-високо от обувките!"
Ако разбираше поне от малко и септември си беше купил обикновени 10бр. CFD С&П на 1200 даже, малко след прогнозата на Асен падна и на 1100, досега да си платил около $ 250 лихва и да си направил минимум $ 2000 печалба. Това го смятам по условия и лихви на бг брокер.
п.п.: А иначе, човек може да научи от всекиго нещо, дори и от теб.
Коментар
-
Асене, как го виждаш петрола в близките 5-6 месеца ? Аз търгувам само разликата между двата петрола, но все пак има значение и посоката в моята стратегия. Залагам по-скоро на повишение и то не за друго а заради предстоящите вливания на ликвидност, които едва ли ще се разминатАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениеицо78,пита ме есента кво мисля за есандпито.......
пролетта дойде
Помня я прогнозата, още миналата седмица мислех да я цитирам, но видях , че си писал над1400, та реших да изчакам
Коментар
-
Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнениетролове прости!
вземете в някоя друга тема да се изхождате!
от която поне нещо да вдявате. аграрна например-за ппрасИта, компири и т.н.
от тази тема съм научил повече отколкото от всички останали, ама вие сън не спите да я оаквате.
после що нашият казан в ада нямал пазач.
пп
асене не спирая да пишеш, моля!
ако и намекнеш нащо за някоя случайна случайност или
че си хванал някое канарче...благодарим.
ппппп
как го виждаш златото, акциите при (дали) война с иран?
пак благодаря и хубав ден.
+1 щях да пиша нещо подобно, но си ме изпреварил.
Коментар
-
тролове прости!
вземете в някоя друга тема да се изхождате!
от която поне нещо да вдявате. аграрна например-за ппрасИта, компири и т.н.
от тази тема съм научил повече отколкото от всички останали, ама вие сън не спите да я оаквате.
после що нашият казан в ада нямал пазач.
пп
асене не спирая да пишеш, моля!
ако и намекнеш нащо за някоя случайна случайност или
че си хванал някое канарче...благодарим.
ппппп
как го виждаш златото, акциите при (дали) война с иран?
пак благодаря и хубав ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениети не знам в кви земледелски магазини пазаруваш.... аз мойте КОЛци ги купувам по 0.15$ бройката + 8,50 $ на сделка ....... или за 100 КОЛа плащам 23.50 $ ....
КОЛеца излАза към 0.24 $ бройката .....
ти АКО пазаруваш американски колци в бг "специялизирани" магазини .... тва не значи,че колците са скъпи,тва значи,че магазинера те мисли за идиот,че да ти продава 40 ПЪТИ ПО СКЪПО.....
ако ша са занимаваш със земледелие,разучи от други земледелци декъ пазаруват.....че при 10$ на кол ,стръка домат,вързан за кола,колко и да го пънеш,едва ли че роди толко домати.....
п.п.
а,че са си ГМО и коловете и доматите.....няма нищо лошо,стига да разбираш то генно инжинерство
ако не разбираш,използвай си обикновенните домати,че да се не натровиш
А добре, че съм по-далече от генните мистификации. Чрез твоя опит виждам какъв е резултата...Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.XТова добре, но в щатите един (пластмасов) кол за домати е 10 долара. Как ли им излиза цената !? (Може и кола да е ГМО... )
КОЛеца излАза към 0.24 $ бройката .....
ти АКО пазаруваш американски колци в бг "специялизирани" магазини .... тва не значи,че колците са скъпи,тва значи,че магазинера те мисли за идиот,че да ти продава 40 ПЪТИ ПО СКЪПО.....
ако ша са занимаваш със земледелие,разучи от други земледелци декъ пазаруват.....че при 10$ на кол ,стръка домат,вързан за кола,колко и да го пънеш,едва ли че роди толко домати.....
п.п.
а,че са си ГМО и коловете и доматите.....няма нищо лошо,стига да разбираш то генно инжинерство
ако не разбираш,използвай си обикновенните домати,че да се не натровиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениеицо78,пита ме есента кво мисля за есандпито.......
пролетта дойдеРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
пролетта дойдеCustodite sortem vestram
Коментар
Коментар