IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Приз за инвестиционна мисъл

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от споменЪ
    Първоначално изпратено от polki
    стоилчо - празна кратуно , доста комплексиран изглеждаш от страни - ако те видя на живо ще изглеждаш два пъти по-комплексиран - в това съм сигурен

стоилчо - празна кратуно, Пеньо е от твоя калибър, що не се съберете с него да си мерите пишлетата и да си бъркате по дупките и без това сте на един акъл
    полки, надявам се, че ти не търсиш човек на твоя акъл, че толкова глупав не знам дали ще откриеш ;-)
    а иначе за меренето на пишлетата - кво, искаш да не се минеш и да налапаш по-големия ли ;-)
    Пеньо - по-просто пишлеме не съм срещал от теб , а доста хора съм срещал през годините - може да се гордееш с това
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
      стоилчо - празна кратуно , доста комплексиран изглеждаш от страни - ако те видя на живо ще изглеждаш два пъти по-комплексиран - в това съм сигурен

стоилчо - празна кратуно, Пеньо е от твоя калибър, що не се съберете с него да си мерите пишлетата и да си бъркате по дупките и без това сте на един акъл
      полки, надявам се, че ти не търсиш човек на твоя акъл, че толкова глупав не знам дали ще откриеш ;-)
      а иначе за меренето на пишлетата - кво, искаш да не се минеш и да налапаш по-големия ли ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
        Намери си здравната книжка и ела да ме видиш на живо.

идвам

купи си достатъчно тоалетна хартия

препоръка е .....

Коментар

• Намери си здравната книжка и ела да ме видиш на живо.

Коментар

• стоилчо - празна кратуно , доста комплексиран изглеждаш от страни - ако те видя на живо ще изглеждаш два пъти по-комплексиран - в това съм сигурен

Коментар

• Мда, прав си . Иначе откъде ще печелиме

Първоначално изпратено от споменЪ
              SStoilov, не скачай така остро на полки. не забравяй, че той е торта от която ние имаме нужда. колкото повече хора като него по финансовите пазари, толкова по-добре за нас ;-)
              базикай го тънко, но не прекалено силно. на косъм е да се откаже от финансовите истории, а ние имаме крещяща нужда от него :-)

Коментар

• SStoilov, не скачай така остро на полки. не забравяй, че той е торта от която ние имаме нужда. колкото повече хора като него по финансовите пазари, толкова по-добре за нас ;-)
                базикай го тънко, но не прекалено силно. на косъм е да се откаже от финансовите истории, а ние имаме крещяща нужда от него :-)

Коментар

• Какво да ти кажа - съжалявам те . Докато разсъждаваш по този начин, хора като Асен , Анон и други (и аз) , ще ти прибират парите (и на такива като тебе ).

Аре , както казах, бегай да купуваш акции (на БФБ) и злато , докато са еФтини. Май и хапчетата си забравил да пиеш, че нещо раздразнителем ми се видиш отново.

Коментар

• стоилчо - празна кратуно, не ме интересува кой и колко е изкарал и не съм отварял линковете

стоилчо - празна кратуно, ако те интересува колко изкарвам, заповядай , ще видиш сам от историята на акаунта ми

не е необходимо да пиша сделките си за да се видиш колко си жалък

Първоначално изпратено от SStoilov
                    Абе тъпо парче, хубаво ме четеш , ама си пропуснал това, което е трябвало да прочетеш. Например това :

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=721062#721062

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=846902#846902

Смятай сам колко съм изкарам от август до декемви 2008.

А ти колко изкара ? Къде написа сделките си ?

Може да попрочетеш и какво е писал Асен миналия авгист за паунда

Абе ти си изчел целия форум, то ако с четене се ставаше спекулант, досега сигурно си милионер.

Ами ела да те пробваме у форексо, останаха ли ти пари за губене ?
                    от форекса с големия си алчен гъз можеш да прибереш само някой голям хуй - и моя ще ти свърши работа

имам добра памет и помня когато някой мисир се е пъчил с годината на регистрацията си

на Пеньо постовете не ги чета по принцип - така , че и този път ще го пропусна ->
                    дано не съм пропуснал и някоя велика мисъл като написаната в местожителството

Коментар

• Абе тъпо парче, хубаво ме четеш , ама си пропуснал това, което е трябвало да прочетеш. Например това :

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=721062#721062

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=846902#846902

Смятай сам колко съм изкарам от август до декемви 2008.

А ти колко изкара ? Къде написа сделките си ?

Може да попрочетеш и какво е писал Асен миналия авгист за паунда

Абе ти си изчел целия форум, то ако с четене се ставаше спекулант, досега сигурно си милионер.

от форекса с големия си алчен гъз можеш да прибереш само някой голям хуй - и моя ще ти свърши работа

имам добра памет и помня когато някой мисир се е пъчил с годината на регистрацията си

на Пеньо постовете не ги чета по принцип - така , че и този път ще го пропусна ->

Коментар

• хахахаха, как ще ги четеш като нещо не ти отърва написаното :-)

и стихчето не чети, че има голяма вероятност (около 100%) да се припознаеш :-)

Есента на две хиляди и седма,
                        един кретен на БФБ се нагърмя.
                        Алчността обаче здраво му приседна
                        и от тогава съска кат змия.

Подлъган той от лесните печалби,
                        изпльоска се в дълбоката вода.
                        Опитите му оказаха се жалки
                        и днес остана без пара.

Времето лети, цените падат,
                        а той осреднява ден след ден.
                        Действията му сами доказват,
                        че той ненадминат е олигофрен.

За всички ясно предполагам стана,
                        кой е нашия герой.
                        Той си гребна здраво от катрана
                        и изяде доста бой.

Той мършав сух, корема плосък,
                        в ребрата - като начертан
                        и блед и жълт е като восък
                        май ми намирисва на тамян.

Коментар

Коментар

• за разлика от последния коментар на каро, който ми се стори дълъг и не ми се четеше, всички останали казват верни неща, но на език труден за възприемане от полки. на него всичко трябва да му е написано точно, ясно, по учебник, но и тогава нищо не разбира - доказателство за това е сомооткровението как изчел няколко книги за финансовите пазари и всичко му станало ясно, а се видя колко му е станало ясно като се е набалбукал точно на върха на БФБ ;-)
                            обаче странно защо в класацията липсват многобройните му бисери като долния например.
                            полки, това вече е малоумие. да твърдиш нещо и да обвиняваш, че другия е профан , понеже не го знаел, а в последствие да се окаже, че ти си профана и че човек спокойно може да си търгува през 5 ИП ако иска, като дори не е необходимо да го прави чрез майка си, баща си, жена си, а чрез своето си ЕГН :-)

Първоначално изпратено от Пеньо
                            а за баса ти - що за малоумне бас ще е това? да ходя по ИП и да проверявам на колко бил купил и продал. че ти може да търгуваш през 5 ИП и да ме заведеш в тези, в които ти отърва. Може да си купувал и продавал, но факт е че си се нагърмял на върха и сам си си го признал седмица след като си купил, като явно си се надявал, поне този път да спечелиш, след толкова набалбуквания.
                            последно ти отговарям и отново напълно те игнорирам след този пост , защото по-тъпо копеле няма да намеря в целия балкански полуостров

приказките ти за това , че не може да се проследят акциите купени-продадени от едно лице , както и че едно лице може да има 5 ИП ми говорят , че си пълен профан и че никога не си имал една акция

има достъчно хора във форума които работят в ИП - попитай ги и нека те да ти обяснят някои основни положение в българското законодателство за БФБ и дали един човек може да ползва 5 ИП

ти си оставаш долен педераст и малко смешно селско човеченце

Коментар

• Абе ти си изчел целия форум, то ако с четене се ставаше спекулант, досега сигурно си милионер.

Коментар

Аре бегай да купуваш злато, че ще стане 2000$ догодина.

И как позна, че съм регистриран 2001 г ? И пще един съвет, не се занимавай с акции - гледай само как се обезцениха със 80% , меткай се у форекса , да ти приберем паричките.

стоилчо - празна кратуно , цитирал съм извода до който си стигнал и съм посочил линк за целия ти пост - всеки може да се запознае -> защото очаквам да се оправдаваш , че е извадено от контекст -> предсказуем си и не се оправдавай

стоилчо - празна кратуно , гледай през тази криза да не загубиш апартамента дето си спечелил през предната криза , че това , че си регистриран през 2001 г. в този форум няма да те предпази
                                стоилчо - празна кратуно , наляво и надясно тръбиш , че ника ти е от 2001 год., а после питаш от къде хората са научили -> доказваш си прякора

Ника ми е от 2001 , така, че нямам намерение да го сменям.

нямаш акъл за себе си , а си тръгнал да го даваш на други

Коментар

Working...
                                X