Първоначално изпратено от споменЪ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приз за инвестиционна мисъл
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polkiстоилчо - празна кратуно , доста комплексиран изглеждаш от страни - ако те видя на живо ще изглеждаш два пъти по-комплексиран - в това съм сигурен
стоилчо - празна кратуно, Пеньо е от твоя калибър, що не се съберете с него да си мерите пишлетата и да си бъркате по дупките и без това сте на един акъл
а иначе за меренето на пишлетата - кво, искаш да не се минеш и да налапаш по-големия ли ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilovНамери си здравната книжка и ела да ме видиш на живо.
Първоначално изпратено от polkiстоилчо - празна кратуно , доста комплексиран изглеждаш от страни - ако те видя на живо ще изглеждаш два пъти по-комплексиран - в това съм сигурен
стоилчо - празна кратуно, Пеньо е от твоя калибър, що не се съберете с него да си мерите пишлетата и да си бъркате по дупките и без това сте на един акъл
купи си достатъчно тоалетна хартия
препоръка е .....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Намери си здравната книжка и ела да ме видиш на живо.
Коментар
-
стоилчо - празна кратуно , доста комплексиран изглеждаш от страни - ако те видя на живо ще изглеждаш два пъти по-комплексиран - в това съм сигурен
стоилчо - празна кратуно, Пеньо е от твоя калибър, що не се съберете с него да си мерите пишлетата и да си бъркате по дупките и без това сте на един акълfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Мда, прав си . Иначе откъде ще печелиме
Първоначално изпратено от споменЪSStoilov, не скачай така остро на полки. не забравяй, че той е торта от която ние имаме нужда. колкото повече хора като него по финансовите пазари, толкова по-добре за нас ;-)
базикай го тънко, но не прекалено силно. на косъм е да се откаже от финансовите истории, а ние имаме крещяща нужда от него :-)
Коментар
-
SStoilov, не скачай така остро на полки. не забравяй, че той е торта от която ние имаме нужда. колкото повече хора като него по финансовите пазари, толкова по-добре за нас ;-)
базикай го тънко, но не прекалено силно. на косъм е да се откаже от финансовите истории, а ние имаме крещяща нужда от него :-)
Коментар
-
Какво да ти кажа - съжалявам те . Докато разсъждаваш по този начин, хора като Асен , Анон и други (и аз) , ще ти прибират парите (и на такива като тебе ).
Аре , както казах, бегай да купуваш акции (на БФБ) и злато , докато са еФтини. Май и хапчетата си забравил да пиеш, че нещо раздразнителем ми се видиш отново.
Коментар
-
стоилчо - празна кратуно, не ме интересува кой и колко е изкарал и не съм отварял линковете
стоилчо - празна кратуно, ако те интересува колко изкарвам, заповядай , ще видиш сам от историята на акаунта ми
не е необходимо да пиша сделките си за да се видиш колко си жалък
Първоначално изпратено от SStoilovАбе тъпо парче, хубаво ме четеш , ама си пропуснал това, което е трябвало да прочетеш. Например това :
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=721062#721062
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=846902#846902
Смятай сам колко съм изкарам от август до декемви 2008.
А ти колко изкара ? Къде написа сделките си ?
Може да попрочетеш и какво е писал Асен миналия авгист за паунда
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от SStoilovАбе ти си изчел целия форум, то ако с четене се ставаше спекулант, досега сигурно си милионер.
Ами ела да те пробваме у форексо, останаха ли ти пари за губене ?
имам добра памет и помня когато някой мисир се е пъчил с годината на регистрацията си
на Пеньо постовете не ги чета по принцип - така , че и този път ще го пропусна ->
дано не съм пропуснал и някоя велика мисъл като написаната в местожителствотоfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Абе тъпо парче, хубаво ме четеш , ама си пропуснал това, което е трябвало да прочетеш. Например това :
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=721062#721062
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=846902#846902
Смятай сам колко съм изкарам от август до декемви 2008.
А ти колко изкара ? Къде написа сделките си ?
Може да попрочетеш и какво е писал Асен миналия авгист за паунда
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от SStoilovАбе ти си изчел целия форум, то ако с четене се ставаше спекулант, досега сигурно си милионер.
имам добра памет и помня когато някой мисир се е пъчил с годината на регистрацията си
на Пеньо постовете не ги чета по принцип - така , че и този път ще го пропусна ->
дано не съм пропуснал и някоя велика мисъл като написаната в местожителството
Коментар
-
хахахаха, как ще ги четеш като нещо не ти отърва написаното :-)
и стихчето не чети, че има голяма вероятност (около 100%) да се припознаеш :-)
Есента на две хиляди и седма,
един кретен на БФБ се нагърмя.
Алчността обаче здраво му приседна
и от тогава съска кат змия.
Подлъган той от лесните печалби,
изпльоска се в дълбоката вода.
Опитите му оказаха се жалки
и днес остана без пара.
Времето лети, цените падат,
а той осреднява ден след ден.
Действията му сами доказват,
че той ненадминат е олигофрен.
За всички ясно предполагам стана,
кой е нашия герой.
Той си гребна здраво от катрана
и изяде доста бой.
Той мършав сух, корема плосък,
в ребрата - като начертан
и блед и жълт е като восък
май ми намирисва на тамян.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilovАбе ти си изчел целия форум, то ако с четене се ставаше спекулант, досега сигурно си милионер.
дано не съм пропуснал и някоя велика мисъл като написаната в местожителствотоfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
за разлика от последния коментар на каро, който ми се стори дълъг и не ми се четеше, всички останали казват верни неща, но на език труден за възприемане от полки. на него всичко трябва да му е написано точно, ясно, по учебник, но и тогава нищо не разбира - доказателство за това е сомооткровението как изчел няколко книги за финансовите пазари и всичко му станало ясно, а се видя колко му е станало ясно като се е набалбукал точно на върха на БФБ ;-)
обаче странно защо в класацията липсват многобройните му бисери като долния например.
полки, това вече е малоумие. да твърдиш нещо и да обвиняваш, че другия е профан , понеже не го знаел, а в последствие да се окаже, че ти си профана и че човек спокойно може да си търгува през 5 ИП ако иска, като дори не е необходимо да го прави чрез майка си, баща си, жена си, а чрез своето си ЕГН :-)
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Пеньоа за баса ти - що за малоумне бас ще е това? да ходя по ИП и да проверявам на колко бил купил и продал. че ти може да търгуваш през 5 ИП и да ме заведеш в тези, в които ти отърва. Може да си купувал и продавал, но факт е че си се нагърмял на върха и сам си си го признал седмица след като си купил, като явно си се надявал, поне този път да спечелиш, след толкова набалбуквания.
приказките ти за това , че не може да се проследят акциите купени-продадени от едно лице , както и че едно лице може да има 5 ИП ми говорят , че си пълен профан и че никога не си имал една акция
има достъчно хора във форума които работят в ИП - попитай ги и нека те да ти обяснят някои основни положение в българското законодателство за БФБ и дали един човек може да ползва 5 ИП
ти си оставаш долен педераст и малко смешно селско човеченце
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilovАре бегай да купуваш злато, че ще стане 2000$ догодина.
И как позна, че съм регистриран 2001 г ? И пще един съвет, не се занимавай с акции - гледай само как се обезцениха със 80% , меткай се у форекса , да ти приберем паричките.
Първоначално изпратено от polkiстоилчо - празна кратуно , цитирал съм извода до който си стигнал и съм посочил линк за целия ти пост - всеки може да се запознае -> защото очаквам да се оправдаваш , че е извадено от контекст -> предсказуем си и не се оправдавай
стоилчо - празна кратуно , гледай през тази криза да не загубиш апартамента дето си спечелил през предната криза , че това , че си регистриран през 2001 г. в този форум няма да те предпази
Ника ми е от 2001 , така, че нямам намерение да го сменям.
нямаш акъл за себе си , а си тръгнал да го даваш на други
от форекса с големия си алчен гъз можеш да прибереш само някой голям хуй - и моя ще ти свърши работаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар