IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво се случва при фалит на банка?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има вероятност за срив на лева спрямо еврото и понеже дълговете ми са в лева .....но тогава дали някой ще ми плаща заплата ? Мисля , че
    ще се повтори сценария от 1996-началото на 1997 г. Това е стар трик на мафията ! Повече ме е страх да говоря , че много се стреля по улиците !!!

Коментар

• .

Назначава се синдик. Той с точилката гледа да прибере к`во може. Включително и твойте заеми После почва да продава. Някой се измъкват като кредитополучатели и са щастливи. Други с големи депозити(държавата е гарант за суми до .........) взимат част и за другата част пият по една две води и живота продължава.
      Как се казва някой мажат на филия от едно такова събитие други па почват да ядат ненамазани филии
      хаха това са лични петъчни разсъждения моля не ми вярвайте
      Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Re: Какво се случва при фалит на банка?

Първоначално изпратено от IVO_
        като всеки нормален човек кредит и кредитни карти
        Ти си роб, а не просто нормален човек.

Повод за радост или тъжен помен ?
        Радостен роб?

Коментар

• Кредитът ще ти стане незабавно изискуем. Само това ще ти кажа. Ама не мисля, скоро да фалира някоя банка ...

Коментар

• Re: Какво се случва при фалит на банка?

При така ширещата се глобална финансова криза , която тепърва ще
            се засили в България е нормално да се очаква срив във банковата система и фалити на банки ! Не че някой го иска , но такива са неумолимите закони на живота ! Тъй като като всеки нормален човек изплащам кредит и имам кредитни карти , ми е интересно какво ме очаква , ако моята обслужваща банка е между фалиралите ?
            Няма да ти опростят дълговете пич Ще си плащаш като поп. Най-прецакани ще са акционерите. Въпреки, че не очаквам да се стигне до фалити. Или по-скоро, надявам се

Коментар

• Какво се случва при фалит на банка?

При така ширещата се глобална финансова криза , която тепърва ще
              се засили в България е нормално да се очаква срив във банковата система и фалити на банки ! Не че някой го иска , но такива са неумолимите закони на живота ! Тъй като като всеки нормален човек изплащам кредит и имам кредитни карти , ми е интересно какво ме очаква , ако моята обслужваща банка е между фалиралите ?
              2
              Не!
              0.00%
              0
              Да!
              100.00%
              2
            Working...
            X