IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета: Каква заплата получаваш?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Киф, има го и момента, че пишем хора с достатъчно свободно време и най-вече с интереси свързани с търговията на ценни книжа не само заради единия келепир.

Имам предвид, че просто ни е интересна материята и се опитваме да ставаме по-добри.

За другите има ДФ и е добре да се насочат на там!

Коментар

• Извод: въпреки условностите които коментирахме, финансовият профил на активно посещаващия форума показва стандарт над средния за българската действителност. Може би и над средния за София.

Много ясно че така ще покаже нормалните българи през това време работят и нямат време да се занимават с глупости.

"Да допълня, че познати шефове на дирекции в няколко банки вземат определено над 2000 лв чисто на месец"

Аз пък знам за такива извън София със 3000 Е на месец.Но ти гарантирам че и те не са попълнили анкетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Профит
        Да допълня, че познати шефове на дирекции в няколко банки вземат определено над 2000 лв чисто на месец. Ама да не споменавам имена, че те четат този форум.
        И според тебем 2000 лв много ли е, малко ли е ? В другите теми останах с впечатление, че са нещо като средния доход в София. Явно средния софиянец е шеф на дирекция в банка

Коментар

• до скоро се твърдеше, че на борсата вече инвестирали сульо и пульо, тази анкета опровергава на 100 % първото твърдение - какво излиза, че стигнахме до този срив и без сульо и пульо да са на борсата.

извод: или анкетата не е вярна или К.К. и А.А. излъгаха, че българина масово се е юрнал през Септември да залага къщи, коли и апартаменти ;-)
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Да допълня, че познати шефове на дирекции в няколко банки вземат определено над 2000 лв чисто на месец. Ама да не споменавам имена, че те четат този форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Профит
              Извод: въпреки условностите които коментирахме, финансовият профил на активно посещаващия форума показва стандарт над средния за българската действителност. Може би и над средния за София.
              Доказахме аксиома! Сега да не закриеш темата...:-)

п.с - Какво стана с оставащите 4% до 100? Те нямат доходи ли?:-D

Коментар

• 400 гласа в анкетата дотук! Рядко сме виждали нещо подобно в този форум. Вече стана статистически по-представително.
                Извод: въпреки условностите които коментирахме, финансовият профил на активно посещаващия форума показва стандарт над средния за българската действителност. Може би и над средния за София.

Явно народецът се е позамогнал през годините... Сега да добавим и другите доходи, извън заплатата

Абе никой ли не знае заплатите в армията днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от polopot
                  "Понеже някои във форума се чудят откъде хората намират пари да си купуват нова перални, коли, жилища и акции , се замислих какъв е профилът на пишещите тук. Тази тема е логично свързана с другата с анкетата "По-богати ли ще сте след 10 години?".

Който получава пари и от заплата и от другаде, може да уточни в коментар.

Айде, отговаряйте смело. И честно. Тук сме анонимни

Въпросът се отнася за чистата сума, след данъци и осигуровки (на държавните служители им поемат осигуровките доколкото знам, ама карай)."

Профит идеята не е лоша но много хора се бъзикат яко. Затова предлагам модератора временно да я спре и да я пусне на 1 Април.
                  Поне тогава ще им е простено за резултатите които се получават.

ако темата се пусне за 1 ви Април , стаистиката ще покаже че получаваме по 3000 на ден :-) мин :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                    Интересно ми е, ако тези приказки, които прочетох за средни заплати в София, че и страната се окажат вярни, дали няма да ...хлъцнете като погледнете новите отчети на компаниите)
                    Съни това в какъв смисъл, че не ги осигуряват на реалните ли?

Коментар

• Re: Анкета: Каква заплата получаваш?

Първоначално изпратено от Профит
                      Понеже някои във форума се чудят откъде хората намират пари да си купуват нова перални, коли, жилища и акции , се замислих какъв е профилът на пишещите тук. Тази тема е логично свързана с другата с анкетата "По-богати ли ще сте след 10 години?".

Въпросът се отнася за чистата сума, след данъци и осигуровки (на държавните служители им поемат осигуровките доколкото знам, ама карай).
                      Ще е интересно да пуснеш и анкета "На каква заплата ви осигуряват?"

Коментар

• "Понеже някои във форума се чудят откъде хората намират пари да си купуват нова перални, коли, жилища и акции , се замислих какъв е профилът на пишещите тук. Тази тема е логично свързана с другата с анкетата "По-богати ли ще сте след 10 години?".

Въпросът се отнася за чистата сума, след данъци и осигуровки (на държавните служители им поемат осигуровките доколкото знам, ама карай)."

Профит идеята не е лоша но много хора се бъзикат яко. Затова предлагам модератора временно да я спре и да я пусне на 1 Април.
                        Поне тогава ще им е простено за резултатите които се получават.

Коментар

• Интересно ми е, ако тези приказки, които прочетох за средни заплати в София, че и страната се окажат вярни, дали няма да ...хлъцнете като погледнете новите отчети на компаниите)

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver
                            И аз съм от най-масовата категория заплати в Бг: 2000 - 2500лв.
                            Иначе съм вишист и завърших преди 1.5г., и не съм програмист (чудя се защо всички тук мислят че това е най-платената професия).
                            Забравих да кажа че работя в София, не съм в чужбина (не знам дали някой от чужбина чете този форум, и да има такива са единици).
                            Просто се подразних от мненията тук, как хората били работили за по 1000лв., затова и реших да се включа.
                            Е определено ако имаш образование, не работиш за 1000лв., поне не вече. Е това е.
                            Да се похвалим :-).
                            Зависи - аз знам за разлики x5 така че не говори от своята камбанария само.

Коментар

• Абе, пичове, не ви ли хрумна, че бая народ гледат на тази анкета като на игра или бъзик и яко раздуват?
                              * think positive * think simple * think big *
                              * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• И аз съм от най-масовата категория заплати в Бг: 2000 - 2500лв.
                                Иначе съм вишист и завърших преди 1.5г., и не съм програмист (чудя се защо всички тук мислят че това е най-платената професия).
                                Забравих да кажа че работя в София, не съм в чужбина (не знам дали някой от чужбина чете този форум, и да има такива са единици).
                                Просто се подразних от мненията тук, как хората били работили за по 1000лв., затова и реших да се включа.
                                Е определено ако имаш образование, не работиш за 1000лв., поне не вече. Е това е.

Коментар

Working...
                                X