IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета: Каква заплата получаваш?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Профит
    Значи, коментиралите дотук образуват най-общо 2 групи:

1. Мислят, че отговорите са преувеличени (допускам, че така мислят хората с по-ниски доходи).
    2. Мислят, че анкетата точно отразява доброто финансово положение на форумджиите тук (най-вече тези на заплата).

За мен остава загадка:
    "И един въпрос към любителите на психологията - каква би била мотивацията за "послъгване" при отговаряне на анкетата, след като попълването е анонимно и не се знае кой никнейм какво е посочил (а малцина от над 400-те отговорили са пояснили в коментар каква заплата са посочили)?"

П.С. Пешо777 - наистина дай Боже всекиму!Мислите ли за семейство и дом?
    Дай боже всекиму гаджето да му живее на гърба, вие акъл имате ли? Не, мерси!
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Значи, коментиралите дотук образуват най-общо 2 групи:

1. Мислят, че отговорите са преувеличени (допускам, че така мислят хората с по-ниски доходи).
      2. Мислят, че анкетата точно отразява доброто финансово положение на форумджиите тук (най-вече тези на заплата).

За мен остава загадка:
      "И един въпрос към любителите на психологията - каква би била мотивацията за "послъгване" при отговаряне на анкетата, след като попълването е анонимно и не се знае кой никнейм какво е посочил (а малцина от над 400-те отговорили са пояснили в коментар каква заплата са посочили)?"

П.С. Пешо777 - наистина дай Боже всекиму!Мислите ли за семейство и дом?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
        profit i az ne vzimam zaplata davam 2 po 500 lv ,i priqtelkata si izdarjam tq harchi kato upravitel na klon v gracka banka v sredno golqm grad ,no e dosta po-privlekatelna i nadarena
        дай боже всекиму
        *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от polopot
          Извод: въпреки условностите които коментирахме, финансовият профил на активно посещаващия форума показва стандарт над средния за българската действителност. Може би и над средния за София.

Много ясно че така ще покаже нормалните българи през това време работят и нямат време да се занимават с глупости.

"Да допълня, че познати шефове на дирекции в няколко банки вземат определено над 2000 лв чисто на месец"

Аз пък знам за такива извън София със 3000 Е на месец.Но ти гарантирам че и те не са попълнили анкетата.
          Нека да се включа и аз. Аз съм в категорията 1500-2000лв. и това не ме притеснява, защото скоро завърших висше(маркетинг, ако има значение) и работя едва от няколко месеца. Надявам се напролет и аз да попадна в най-масовата категория на заплащане според тази анкета. Затова не съм съгласен че резултатите тук са над средните, защото очевидно става дума за заплащането на по-образованата част от населението.
          Сега някой пак ще пише че продавачката в местния супермаркет не била вземала 2000-2500лв., а най-много 1000-1200лв. Ами сигурно, но като гледам аудиторията на форума, тази продавачка едва ли е влизала в този форум, че да я броим. За мен резултатите си отразяват доста точно действителността.

Коментар

• profit i az ne vzimam zaplata davam 2 po 500 lv ,i priqtelkata si izdarjam tq harchi kato upravitel na klon v gracka banka v sredno golqm grad ,no e dosta po-privlekatelna i nadarena

Коментар

• Bouns - и теб те тресе неволята и злобата. Освен че ме бъркаш с някого (още повече с някого, агитирал да се купуват ваканционни имоти). Марш в леглото, че явно ти е бил лош денят.

И така, колеги, ще е любопитно да се прочете мнението ви по въпросите, които остават (вж. долу).

Коментар

• Netware, профит е многоуважавания 22 и WC, не е някой "киртак" човек с работещи прогнози и сериозни анализи. Допреди 6 месеца пишеше как няма проблеми с цените на ваканционните имоти. Сменя си ника защото е готин като човек, точен като прогнози и е понагълтал малко вода........
                Нервно му е, добре че е тази анкета, да не прибегне до твърди субстанции

Коментар

• netware5 - кризата на фондовия пазар или гаджето/жената ти е причина да си толкова неудовлетворен и озлобен?

Моля за конструктивно отношение, колеги. Въпросите ми остават (вж. долу).

Коментар

• Първоначално изпратено от Профит
                    И един въпрос към любителите на психологията - каква би била мотивацията за "послъгване" при отговаряне на анкетата, след като попълването е анонимно и не се знае кой никнейм какво е посочил (а малцина от над 400-те отговорили са пояснили в коментар каква заплата са посочили)?
                    Ами щото драги ми Профитчо, регистриран преди дни и имащ повече от 20 мнения на ден, има сума ти народ, който се кефи да се избъзика с такива като теб.... А също така има разни задници, на които единственото удоволствие и светъл лъч в мизерният им живот е да се изфукат в някой форум със заплата, която се явява тяхната неосъществена мечта или блян, ако по- ти харесва.......

Както веч Ви казах - набутайте си я тая анкета у г.за....
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• В анкетата има предвиден и отговор за онези, които нямат доход от заплата. Браво на онези, които изкарват хляба си сами!

Представителността на анкетата за активно участващите в този най-популярен финансов форум за България е вече отлична! Професионалните социолози сега са на ред да коментират. А от Инвестора за помощ да посочат колко са по-активните (по произволен критерий) уникални IP, които влизат тук.

Ясно е, че на някои с по-ниски заплати резултатите от анкетата няма да се харесат.

И един въпрос към любителите на психологията - каква би била мотивацията за "послъгване" при отговаряне на анкетата, след като попълването е анонимно и не се знае кой никнейм какво е посочил (а малцина от над 400-те отговорили са пояснили в коментар каква заплата са посочили)?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                        Айде със здраве, и си я заврете тая анкета в г.за

данъчните да се самосезират ;-)
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                          Първоначално изпратено от kif
                          ...................тази анкета опровергава на 100 % първото твърдение - какво излиза, че стигнахме до този срив и без сульо и пульо да са на борсата.

извод: или анкетата не е вярна или К.К. и А.А. излъгаха, че българина масово се е юрнал през Септември да залага къщи, коли и апартаменти ;-)
                          Не е вярна анкетата. Аз например не съм гласувал. Най-вероятно не са гласували и повечето реални участници в търговията на БФБ. Гласували са Сульо и Пульо от форума на Инвестора, които не се припокриват с инвеститорите на БФБ. Всъщност отдавна вече мнозинството пишещи тук не са мнозинство на капитала инвестиран на БФБ от индивидуални инвеститори. Айде със здраве, и си я заврете тая анкета в г.за
                          Evala netware5 , ne sam glasuval to e yasno, zaplata ne vzimam zaplati davam aide leka .

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                            ...................тази анкета опровергава на 100 % първото твърдение - какво излиза, че стигнахме до този срив и без сульо и пульо да са на борсата.

извод: или анкетата не е вярна или К.К. и А.А. излъгаха, че българина масово се е юрнал през Септември да залага къщи, коли и апартаменти ;-)
                            Не е вярна анкетата. Аз например не съм гласувал. Най-вероятно не са гласували и повечето реални участници в търговията на БФБ. Гласували са Сульо и Пульо от форума на Инвестора, които не се припокриват с инвеститорите на БФБ. Всъщност отдавна вече мнозинството пишещи тук не са мнозинство на капитала инвестиран на БФБ от индивидуални инвеститори. Айде със здраве, и си я заврете тая анкета в г.за
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver
                              И аз съм от най-масовата категория заплати в Бг: 2000 - 2500лв.
                              Иначе съм вишист и завърших преди 1.5г., и не съм програмист (чудя се защо всички тук мислят че това е най-платената професия).
                              Забравих да кажа че работя в София, не съм в чужбина (не знам дали някой от чужбина чете този форум, и да има такива са единици).
                              Просто се подразних от мненията тук, как хората били работили за по 1000лв., затова и реших да се включа.
                              Е определено ако имаш образование, не работиш за 1000лв., поне не вече. Е това е.
                              Работят, работят и за доста по-малко, нищо, че имат образование или са специалисти в някаква област. Извън София, заплати от по 1000 са доста голяма рядкост. Не ме е срам да кажа, че заплатата ми 750лв. чисто живея и работя в Пловдив. Но също така за Пловдив това е що годе висока заплата. Масово заплатите са по 400-500лв. Ся ако ще се хвалим, друг е въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                                до скоро се твърдеше, че на борсата вече инвестирали сульо и пульо, тази анкета опровергава на 100 % първото твърдение - какво излиза, че стигнахме до този срив и без сульо и пульо да са на борсата.

Ако сульо и пульо се бутат в тази анкета над собствените си нива тогава голяма част от твърденията ще се окажат вярни...:-(

п.с - Аз лично познавам няколко човека с заплати в центъра на анкетата които потвърждават думите на ....и т.н. с тази разлика, че те го правеха много преди посочваните периоди! ;-)

Коментар

Working...
                                X