IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

15 Мита и Легенди (лъжи и измами) за БГ Икономиката

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Знаете ли , че в САЩ има хора, които имат по 100млн. и никога не са ходили на почивка извън САЩ. Ако им се карат ски, просто си правят ски курорт и после си карат колкото си искат! Америка преди всичко!!!!
    Какво? Пари ли нямат да ходят до Алпите?

хихихи

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
      Първоначално изпратено от SPEKO
      Какъв ти е проблемът? От какво си недоволен?
      Искаш да си на тяхно място?
      Просто питам?
      Не ми се става политик! Честно! Но не искам и да ми пречат в бизнеса!

А какъв ми е "проблема" писах, но щом държиш пак ще го пусна:

... пълнил съм гушите на две такива кметски свине, за да мога да работя аз и още 30 човека покрай мен, а двама от тях завидяха на бизнеса ми сякаш съм натрупал милиони (сякаш парите които съм им давал са били малко!), взеха ми го и го дадoха на свой роднини (които се окъкаха разбира се) като заради тях 30 семейства останаха без доходи, а за мен се наложи да се ориентирам към друг бизнес за да не пукна и аз от глад!

Та, мразя някой да ме преджобва! Това е!

Те са взели твоите парите, а после на тях им ги е взел някой друг.
      Виж, аз не отричам че има много измет, и че ние всички сме платили висока цена! Някои повече, други по-малко, но какво е това, пред бягството на мозъците от България?Ами демографския срив? Смешен проблем e твоя, нали?
      Много трудно се управлява държава, много трудно!
      Гледай по-оптимистично на нещата! Имай вяра!
      Има хора, които са платили с живота си, а ти?
      Как мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
        Какъв ти е проблемът? От какво си недоволен?
        Просто питам?
        Не ми се става политик! Честно! Но не искам и да ми пречат в бизнеса!

А какъв ми е "проблема" писах, но щом държиш пак ще го пусна:

... пълнил съм гушите на две такива кметски свине, за да мога да работя аз и още 30 човека покрай мен, а двама от тях завидяха на бизнеса ми сякаш съм натрупал милиони (сякаш парите които съм им давал са били малко!), взеха ми го и го дадoха на свой роднини (които се окъкаха разбира се) като заради тях 30 семейства останаха без доходи, а за мен се наложи да се ориентирам към друг бизнес за да не пукна и аз от глад!

Та, мразя някой да ме преджобва! Това е!
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Заспивай!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
            Не приравнявай бизнесмените с масовката,за които приоритет е кола,мобилен телефон и др. подобни джунджурии(най-4есто взети на кредит)! Ти спомена единствените "добродетели" на прехода-безкрьвен преход и влизането в ЕС! Донякьде и 20%кеш от иракския дьлг е добро постижение-браво на Пламен!
            Но на каква цена- затварянето на блокове в АЕЦ Козлодуй не е ли национално предателство,или изплащането на вьншния дьлг по времето на Милен Вел4ев?Или продажбата на ордени и медали на дядо си Фердинанд(бьлгарска ве4на история) от Симеон Сакскобургготски(и тоя 4овек е на4ело на страната)?КРАЖБИ,КРАЖБИ,КРАЖБИ...Ползата от политиците е нищожна в сравнение с вредата от тях! СПЕКО,проблема на сьрбите е в гордостта им,а нашия- в примирението! Сьрбите заслужават уважението ни(не предадоха вода4ите си вьв войните-Радован Караджи4 и Ратко Млади4-макар и престьпници в о4ите на Европа и спьнка кьм 4ленство в ЕС)! А ние след хилядата тояги можем да поемем още хиляда!
            Аз май си губя времето тук!

Коментар

• Не приравнявай бизнесмените с масовката,за които приоритет е кола,мобилен телефон и др. подобни джунджурии(най-4есто взети на кредит)! Ти спомена единствените "добродетели" на прехода-безкрьвен преход и влизането в ЕС! Донякьде и 20%кеш от иракския дьлг е добро постижение-браво на Пламен! Но на каква цена- затварянето на блокове в АЕЦ Козлодуй не е ли национално предателство,или изплащането на вьншния дьлг по времето на Милен Вел4ев?Или продажбата на ордени и медали на дядо си Фердинанд(бьлгарска ве4на история) от Симеон Сакскобургготски(и тоя 4овек е на4ело на страната)?КРАЖБИ,КРАЖБИ,КРАЖБИ...Ползата от политиците е нищожна в сравнение с вредата от тях! СПЕКО,проблема на сьрбите е в гордостта им,а нашия- в примирението! Сьрбите заслужават уважението ни(не предадоха вода4ите си вьв войните-Радован Караджи4 и Ратко Млади4-макар и престьпници в о4ите на Европа и спьнка кьм 4ленство в ЕС)! А ние след хилядата тояги можем да поемем още хиляда!

Коментар

• Какъв ти е проблемът? От какво си недоволен?

Просто питам?

Коментар

Първоначално изпратено от SPEKO
                  Хей ДЖЕЙ,

Имаш още много да учиш!
                  С най-топли чувства ти го казвам и ти пожелавам само успехи във живота.

Поздрави!
                  Колкот съм учил-учил съм! Сигурно и още ще уча, но поне не съм си вадил хляба и сиренцето с близане на задници! Въпрос на вкус предполагам

Иначе, благодаря за пожеланията
                  НИКОГА НЕ СЪМ ЛИЗАЛ ЗАДНИК ПРЕЗ ЖИВОТА СИ!
                  ПОВЯРВАЙ МИ!

Коментар

Хей ДЖЕЙ,

Имаш още много да учиш!
                    С най-топли чувства ти го казвам и ти пожелавам само успехи във живота.

Поздрави!
                    Колкот съм учил-учил съм! Сигурно и още ще уча, но поне не съм си вадил хляба и сиренцето с близане на задници! Въпрос на вкус предполагам

Иначе, благодаря за пожеланията
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Хей ДЖЕЙ,

Имаш още много да учиш!
                      С най-топли чувства ти го казвам и ти пожелавам само успехи w живота.

Поздрави!

Коментар

Първоначално изпратено от zlata lamia
                        Не виждам нищо смешно в това,което сьм написал! Аз нямам вьзможност да пиша през седмицата,но ви 4ета мненията в "между4асията"! Не те зависят от нас, а ние от тях(НИЕ СМЕ МАРИОНЕТКИТЕ И ЗАВИСИМ ОТ ТЯХНАТА ПОЛИТИКА- плащаш даньци-профукват ги/крадьт ги/,падат 50 см сняг-НАЦИОНАЛНО БЕДСТИЕ)! Защо омаловажаваш вината им и ги хвалиш- не знам! За тях няма нужда да ходят в 4ужбина-18 години се вьртят едни и сьщи на дьржавното кормило и все по-крадливи стават!
                        А не ти ли е хрумнало какво би станало, ако не крадяха парите?

Ами сега ще ти кажа!

Народът щеше да ходи по екскурзии, щеше да си сменя мобилния телефон всяки месец, а колата всяка година? Щяхме да похарчим националното богатство за 5 г. или всичко което е градено последните 100 г.
                        Щяхме да опростиме 100 иракския дълг, нямаше да влезем в ЕС и естествено щеше да има война до сега!

Какво те кара да мислиш, че откраднатите пари няма да се върнат обратно в БГ? Може би някъде се стопанисват? Може би са използвани за да влезем в ЕС? А може би за много други неща?
                        Айде не ни плаши с гражданска война плииз! Няма проблем и да дойде! Тъкмо ще си оправим с някой хора сметките в бъркотията!

Коментар

• ...................

Коментар

• Не виждам нищо смешно в това,което сьм написал! Аз нямам вьзможност да пиша през седмицата,но ви 4ета мненията в "между4асията"! Не те зависят от нас, а ние от тях(НИЕ СМЕ МАРИОНЕТКИТЕ И ЗАВИСИМ ОТ ТЯХНАТА ПОЛИТИКА- плащаш даньци-профукват ги/крадьт ги/,падат 50 см сняг-НАЦИОНАЛНО БЕДСТИЕ)! Защо омаловажаваш вината им и ги хвалиш- не знам! За тях няма нужда да ходят в 4ужбина-18 години се вьртят едни и сьщи на дьржавното кормило и все по-крадливи стават!

Коментар

Лошо е не само, че крадат. Още по-лошо е, че пречат!

На мен лично пречат, защото съм пълнил гушите на две такива кметски свине, за да мога да работя аз и още 30 човека покрай мен, а двама от тях завидяха на бизнеса ми сякаш съм натрупал милиони, взеха ми го и го дадoха на свой роднини (които се окъкаха разбира се) като заради тях семейства останаха без доходи, сякаш парите които съм им давал са били малко!

Много мразим, някой да ни бърка в джоба и да пречи обаче, "лаком гъз кръв сере" както казваше дядо ми! Всичко е до време!
                              Абе момче, защо не вземеш да проетеш пак какво съм написал?

Коментар

• Лошо е не само, че крадат. Още по-лошо е, че пречат!

На мен лично пречат, защото съм пълнил гушите на две такива кметски свине, за да мога да работя аз и още 30 човека покрай мен, а двама от тях завидяха на бизнеса ми сякаш съм натрупал милиони, взеха ми го и го дадoха на свой роднини (които се окъкаха разбира се) като заради тях 30 семейства останаха без доходи, сякаш парите които съм им давал са били малко!

Много мразим, някой да ни бърка в джоба и да пречи обаче, "лаком гъз кръв сере" както казваше дядо ми! Всичко е до време!

А, СПЕКО като ги обичаш толкова тия иди им цуни гъза щом искаш, но не ни кръщавай сякаш сме читатели на вестник Труд!

ОК??!

Коментар

Working...
                                X