If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
15 Мита и Легенди (лъжи и измами) за БГ Икономиката
А знаете ли, че "домакините" на запад се дават и за пример, защото средната им доходност от акциите които са купили по препоръка и са държали 20 год. не е по лоша от тази на повечето известни фондове за.
То нали имаше линк към интервю с една немска баба, дето беше сложила в джоба си всички велики инвеститори предвид стартовия си капитал и доходността си )))
А знаете ли, че "домакините" на запад се дават и за пример, защото средната им доходност от акциите които са купили по препоръка и са държали 20 год. не е по лоша от тази на повечето известни фондове за.
тебе те разбрахме че си гола вода, и май си от Етеминото министерство а?
Я кажи ти от Фиск разбираш нали - та как Етемчето изхарчи тея милиончета в края на миналата година ?
Не знам колко разбирам, но със сигурност е повече от теб )) Ти на две магарета сено не можеш да разделиш, какво остава за друго ))
очо,
я мнението си за тебе мое да го променя като покажеш кво знаеш, такива празнословия си ги спести за оная жоанката дето още се учи .
Каквото повикало, такова се обадило, Хери. С празнословец, освен с празни слова как се говори. И тук и в другите теми въобще не слушаш какво ти се говори, ами само лични напатки и обиди. Ти не искаш да водиш дискусия с някои, а да показваш колко ти е крив света. Ми така е - крив е. А сега ми прости отивам да поизбия малко бебета тюленчета...
Joan, преди като гледах комунистическите бабички по митинзите се чудех защо тези патерици не си сдят вкъщи на стари години.
Сега гледам, че разбъркването на хормоните може ужасни неща да причини
А като пионерчета ни учеха да не лъготим и да не манипулаторстваме.
Джоан, пази се внимателно, че при някои мъже критическата преминава в бурна страст за преследване на булките. Бабите по митинзи, дядовците тичат по булки.
Не за друго, а си е стрес да те подгони нещо беззъбо със свистящи дробове
Малееее, Боби, ти съвсем ме уплаши ))) Повече с Хераклитчо никакви виртуални контакти, че знам ли го - да не вземе да налети на монитора си....
Обаче, Боби, има една приказка "рак, мерак и простак са до гроб"
трай си поне не се излагай - твоя приятел Начев - хубаво те посъветва. "Мълчанието е злато" - това в твоя случай.
Коментар