If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
15 Мита и Легенди (лъжи и измами) за БГ Икономиката
Напуснат ли някои хора сме обречени, разбери!
Няма да има България! Ние с теб нищо не разбираме и не можем да заемем техните места!
Ще се оправим, споко!
Поздрави!
SPEKO Кои хора бе братко?
И как така ще ги пуснем да си идат?
Навремето му видяха сметката на Сомоса, с РПГ - 7 по бронираната кола нищо, че се скри и той в чужбина.
Поне според мен, е нужно да се затрие цялата политическа класа с издънките и за да се оправим някога.
"Добър "индианец" е само умрелия!"
Абе Джей,
Кои хора Джей? Ами, тези които знаят какво е държава и как се управлява! Ти например, не знаеш нито едното, нито другото! Ти нито знаеш приятелите на България, нито враговете й! Нямаш никакво понятие какво става в България и си дезинформиран, така както и аз!
Гледаш тук, разни смешковци в политиката и им се смееш и си прав до някъде, но недей да мислиш, че те упрвляват България! ХИХИХИ!
Та като видиш някои депутати ти е смешно. Ами и на мен ми е смешно! Па те явно затова са там, за да минават по-лесно някои закони! Ами си ти там само проблеми ще създаваш? Защо мислиш, че си по умен от другите?
Тук има сблъсък на интесери, на великите сили откакто Свят светува! Как мислиш? Ако си с руснаци, ще трябва да се оправяш с американци или обратно? Та нима не си чел история? Защо Берлински, а не Санстефански мирен дорговор. Ньойски мирен договор след ПСВ? Защо не сме на 3 морета сега? Как мислиш?
Абе човек, не ми се спори с теб за глупости! С мен несериозни разговори не можеш да водиш. Ако питаш нещо сериозно питай, ако не не ми губи времето! Моля те?
Какъв Сомос, какво РПГ? Хайде по-серозно, а? Много пренебрежително, гледаш на мен! Може би си прав, но....
Съжалявам, но сме съвсем различни и имаме съвсем различен начин на мислене, инвестиране и т.н.
Поздрави и успехи!
Кои са тeзи сериозни хора бе човек? Те, ако знаеха, как се управлява щяхме ли да сме най-бедната страна в Европа?
Нали гледам! Тъпаците даже едни пари не знаят как да изперат като хората, а ти ми говориш, че знаели.
.. И стига с тази външна политика и това, че все другите ни пречат или помагат .. Има много по-малки страни от нашата, обаче никой не им казва пък и да им каже нищо им пречи и си водят своята си политика!
Защо така? Как смяташ?
Защото, това с пречките и как другите ни пречат е да се замажат очите на масите тук! Тоест "Аз се окъках обаче онези великите са виновни!"
Оправданието "Великите сили така-онака" е само за дупедавци, бъзливци като политиците ни и оправдание за лошата ни външна и вътрешна политика!
Чел съм история! Даже много! Но по принцип хората на власт не я четат или я четат през погледа на мижитурката.
А може би разковничето е в това, че не се смятат за спекуланти и най-вече, че не са бързали за никъде.....
.
Явно са знаели това за шаването от млади години... А и представяш ли си фонд-мениджър да не прави нищо 5 год. дори и да е взел правилно инвестиционно решение? За какво ще му плащат?
Изводът е че бабите са купили в подходящ момент в подходяща страна и са спестили много разходи за трансакции и грешни решения. Както и че фондовете гонят и други цели освен доходност: сигурност, ликвидност, годишна доходност заради премии и др. И аз имам едни акции забравени от 10 год и видях че са се развили добре и печалбата им е все пак и % от оборота (на повечето).
Явно бабите са мъдри и знаят от личен опит онази приказка "колкото повече шаваш, толкова повече ти влиза..."
А може би разковничето е в това, че не се смятат за спекуланти и най-вече, че не са бързали за никъде.....
Сериозно, какъв е изводът, според теб, от този интересен феномен? Някой анализирал ли го е?
Изводът е че бабите са купили в подходящ момент в подходяща страна и са спестили много разходи за трансакции и грешни решения. Както и че фондовете гонят и други цели освен доходност: сигурност, ликвидност, годишна доходност заради премии и др.и печалбата им е все пак и % от оборота (на повечето). И аз имам едни акции забравени от 10 год и видях че са се развили добре Далеч съм от мисълта да се купува всичко и да се държи. Най-важно е да имаш идея според мен: защо ще стане еди какво си?
Коментар
Bobi75
извади и корпоравните кредити и кредитите за физически лица, и съвсем ще проличи колко си смешен
Херакле, ако държиш предимствено на общуване с мъже, то си има и такива кръгове и организации Те и сайт си имат. Нещо джемини беше
боби не ме изкривявай - тука визирам жонката. аки ти имаш афинитет към тая организация си е твой проблем. Неми отговори ти на сериозен въпрос.
а иначе може да си дебатираме спокойно и без глупостите дето жонката тука ги пише.
Хераклитчо, бе, к'во ти преча аз да си дебатираш с Боби, очо оби или с когото си пожелаеш?!
Ако моите писания ти се струват глупави, защо изобшо се обръщаш към мен? И то след като нееднократно ти заявих, че нямам какво да си кажа с теб?
Или ти искаш да ми забраниш да пиша или на други да ми отговарят? Това съвсем се вързва с призивите ти към Kosto и RSG "да ме разбият" - ей, това безсилният мъж е страшна гледка ей.....
Коментар