IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Строителство и строителни фирми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Чичак, тъпият за 7 години ако не е намерил кой да строи, по-добре не се захващай

Бах мама му.....
    Видях , че темата е актуална и въобще не погледнах годината......
    Извинявам се !!!

пп Момата , пак е неудостоена с внимание и гледа как да го захапе......
    Липсват и зъбки и вместо кръв пуска течност.......

Коментар

Чичак, тъпият за 7 години ако не е намерил кой да строи, по-добре не се захващай
      не я закачай ................... секретарката си търси нов работодател

Коментар

Взе ми думите от устата,пардон-клавиатурата......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Тъп, но упорит ....
          Това за упоритоста, можеше да го спестиш....
          От теб земята, но колко е голяма и къде е? Каква степен на застрояване позволява ?Какво искаш да построиш и с какви материали ? Имаш ли проект с ПСД ? За колко време искаш да я построиш ? Имаш ли поне една оферта за строителство ?

пп За каква цена на м2 пишеш ? Ако строиш къща на 3 етажа с 2 подземни в полите на Витоша, където на 1.5м има подпочвени реки е една цена на м2 , а ако построиш една разлята хасиенда, друга......

Коментар

• Първоначално изпратено от tup, no uporit Разгледай мнение
            Preoporuchajte nadejdni stroitelni firmi, za stroej na kusta da kajem. Nesto za zenite na kv. metur. Trajbava mi nesto na prinzipa, ot men zemjata, kolko ste struva kachestveno zastrojavane na zemjata?
            Тъп, но упорит ....
            Това за упоритоста, можеше да го спестиш....
            От теб земята, но колко е голяма и къде е? Каква степен на застрояване позволява ?Какво искаш да построиш и с какви материали ? Имаш ли проект с ПСД ? За колко време искаш да я построиш ? Имаш ли поне една оферта за строителство ?

пп За каква цена на м2 пишеш ? Ако строиш къща на 3 етажа с 2 подземни в полите на Витоша, където на 1.5м има подпочвени реки е една цена на м2 , а ако построиш една разлята хасиенда, друга......

Коментар

• Момче, аз мога да ти дам моя адвокат, но е във Варна.
              Има вариант да работи безплатно а от спечеленото дело да си вземе хонорарката.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Коя не препоръчвам

За съжаление не мога да препоръчам. Но мога поне да кажа от кого да бягате като от огън - СИТИ ДЖЕНЕРАЛ.

Строят измекярски спестявайки от материалите, гаранционната поддръжка е меко казано смешна. ТРИ ГОДИНИ ПОДРЕД ми протича покрива, идват нещо да закърпят и на следващата пролет протича отново.

При последното ми обаждане ПРОСТО МЕ НАПСУВАХА !!! Ако някой може да ме посъветва за подходящ адвокат, чрез който да си потърся правата ще съм много благодарен.

Коментар

• Re: Строителство и строителни фирми

Първоначално изпратено от tup, no uporit
                  Preoporuchajte nadejdni stroitelni firmi, za stroej na kusta da kajem. Nesto za zenite na kv. metur. Trajbava mi nesto na prinzipa, ot men zemjata, kolko ste struva kachestveno zastrojavane na zemjata?
                  примерно румен вътков строи добре, но не изпълнява индивидуални поръчки - например искаш да ти построи къща върху твоите 1000м2
                  един съвет - позвъни на няколко банки с развита практика на ипотечни кредити и поискай от тях препоръки на строители. после разгледай кой какво строи. аз преди време така стигнах до вътков - от булбанк.

Коментар

• Re: Строителство и строителни фирми

Първоначално изпратено от tup, no uporit
                    Е кво да те правя, пак ще ти помогна :-) Обади се на Барбуков от мое име. Той е мой човек :-) Може и на Анжел. Когато правих Лекс-а, той строеше града на мечтите. кви времена бяха.....

Коментар

• Когато говорим за ЕС да не се заблуждаваме априори, че всичко е О.К. Да си спомним за изпълненията на “Щрабаг” при ремонта на летище “София”, за строителните аварии на летището в Париж, спортните зали в Германия и Полша.
                      "Надеждни" строителни фирми у нас има точно толкова, колкото има "надеждни" финансови консултанти, адвокати, проектанти, лекари и т.н. Всичко е въпрос на предварително проучване и договаряне.

Коментар

• Приятелю,

Аз не съм чул за такава. И на мен ще ми е интересно ра разбера дали в България има такова нещо "Надеждна строителна фирма" .

Аз отодавна съм казал, че след като влезне в ЕС 80% от строителните фирмии агенциите на недвижими имоти ще фалират, просто защото в тях няма капка професионализъм.

Коментар

• Строителство и строителни фирми

Working...
                        X