If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са ползите и рисковете от евентуалното въвеждане на Еврото в България?
Тва е за тая тема - ето от къде тръгва криворазбраното €
Ти виждал ли си някога криворазбрано евро? Ето така тръгват злостните фейкове срещу лева - от хора, които заявяват, че са виждали неща, които никога не са виждали.
Сценария ще трябва да е обратен. Първо да дойде тоталитаризъм и да ти опрат пистолет в главата за да те накарат да ползваш тази боза дето си я описал.
Никой човек няма да ползва това доброволно.
А ти ми говориш, че щели да го налагат. Няма как да стане. Сценария е обратен.
И кой па ще те пита точно тебе ...?!
Те за премахване на националната ти валута не те питат дали искаш или не...
а с еврото един път като ти нахлузят примката отколо врата,
има да чакаш мафиоти и злодеи като тиквата от Банкя и Шиши да ти се молят за срока на валидност на цифровите ти пари ...
Сценария ще трябва да е обратен. Първо да дойде тоталитаризъм и да ти опрат пистолет в главата за да те накарат да ползваш тази боза дето си я описал.
Никой човек няма да ползва това доброволно.
А ти ми говориш, че щели да го налагат. Няма как да стане. Сценария е обратен.
АЙДЕ БЕ. Я НИ ПРИПОМНИ КАК СЕ НАБОДОХА С ФАКСИНИ? Под строй 99+%, и дядо тошо не можеше да стигне такива висини.
Коя система е повече ТОТАЛИТАРНА.
е сбдс в БГ пак ще се провали като факсинацията с ковид.
Напротив, това е много голям проблем за хората от бедните села.
Там работят на минималната в шивашки цех и най-вероятно имат магарешка каручка или едва ли имат автомобил, просто щото нямат възможност да го поддържат, а и често пътя до големия град е разбит и се пътува 1 час за да изтеглиш пари.
Добре че повечето го заобиколиха това дето се въведе.
Ти кога за последно си излизал от София?Явно и понятие си нямаш какво се случва извън София. Аз живея на село и ти казвам, че пред всяка къща,в която има работещо семейство,има по две коли.Сутрин чакам на три смени на светофара, за да вляза в града.
Алоуууу, кой нормален човек ще ги ползва. Отговора е никой.
това означава, че банките ще могат да си "печатат"/пускат в обращение неограничен брой електронни пари без покритие
Ми че то и сега го правят - но централните, а не търговските. Ако и търговските банки почнат да печатат пари на общо основание най-малкия проблем ще ти е контрола. Мисля, че инфлацията ще е доста по-голям проблем.
цифровите пари на банките ще имат срок на валидност. Ако изтече срока им на валидност просто ги губите.
Хабсурд - никога няма да се наложи, освен ако не ти опрат пистолет в главата.
цифровите пари на банките за сега няма да бъдат централизирани , а ще бъдат децентрализирани. ЕЦБ ще се грижи общо само за инплементацията и регулацията на СБДС, търговските банки по места ще отговарят за сметките и контрола на операциите за всеки човек...
В момента и сега е така и със сметките. Т.е. трябва банките да умрат и да остане само една централна банка и тя да се грижи за всичко. Добре, щом казвате веднага ви повервах
Коментар