Първоначално изпратено от redcretin
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идва ли краят на долара ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеИма нещо много гнило в това всичко да се търгува в долари.
Тези които ги печатят могат да си печатят колкото си искат, а това само по себе си значи , че си печатят петрол, газ, злато и всичко друго.
Всяко нещо трябва да си има цена която по никакъв начин не е свързана с долара.
Мисля, че скоро идва краят на това безумие.
Може би и войната в Украйна се води точно за да се сложи край на това нещо.
А вие какво мислите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеИма нещо много гнило в това всичко да се търгува в долари.
Тези които ги печатят могат да си печатят колкото си искат, а това само по себе си значи , че си печатят петрол, газ, злато и всичко друго.
А вие какво мислите?
- 2 Харесвания
Коментар
-
ЕС и САЩ да си вържат валутите към Кувейтски динар а може и Български лев.
Валутният съвет е изобретение на Британската империя – първият валутен съвет е въведен на остров Мавриций през 1849 г. До днес е имало над 70 валутни съвета, предимно в британските колонии и в някои други малки страни и територии. Целта на установяването им е да се предостави стабилна и конвертируема валута (в случаите на британските колонии това е британската лира) без да се поемат разходите при замяна на националните пари с чужди банкноти и монети. Обикновено след извоюване на независимостта на колониите валутните съвети са прераствали в централни банки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Идва ли краят на долара ?
Има нещо много гнило в това всичко да се търгува в долари.
А вие какво мислите?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар