If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще има уп, ще и има даун. България ще излезе от стагнацията това е сигурно, до 3 г. ще сме в Шенген и еврозната, Софикс над 1200....това ми е негативната прогноза
Лека корекция: Литий -до 80%, злато - между 1800-2100, битият кон - до 10000.
...Ама ТОВА, е само 1/10 от цялата картинка. Интересни са едни други неща още: Нефт, газ и т.н. Допускам нефт 72-80, газ - 30% нагоре, уран 10-15%. В КРАЯ на годината. Още се търкаляме натам.
От сигурен източник знам че златото по Коледа ще гравитира около 1600 ,
да предадеш на твойте ,,Акули,, че требва да почнат да постят от по рано за празниците.
бития кон - 10к (може и 3500).
АМД/невидя си разпродадоха всичкото карти, събраха огромен ресурс кинти за новите тех процеси и 2 пъти по бързите карти 2022 година, когато пак ще литне коня - може би до 100к
Копирам и прогнозите на още няколко колеги за цената на биткоина:
better:
100 000 $
Свилен Колев:
Ако ETH стигне 20 хил. долара, ще почерпя всички, подали прогнози
My guesstimate за края на годината: BTC 70 хил. долара, а ETH - 5 000 долара.
r22:
25 хил усд е моята прогноза, основана на хвърляне на боб, гледане на кафе и на базата на предишен опит
Етер - около 2 к.
Според мен е много малко вероятно да стигне 100 к тази година, по-скоро е възможно да се движи в диапазона 30-60к, както и да направи още един дъмп под 30 к. За етера - в интервала 2-5 к, според мен ако бтц-то стигне отново 55-60 к или нов атх, етера ще стане около 5 к
barbaron:
Гледам тук все експерти си дават прогнозите,
та и аз като най-балама реших да си дам моята:
Ethirium $40,00 а Bitcoin $2,00
Xman1:
Биткойн: 50 000 $
Етериум: 5000 $
Мисля че Биткойна са го налазили спекуланти, които искат да го срутят, затова цената ще се движи между 30к и 50к до края на годината.
Етериум има 2 - 3 хард форка и при успешно преминаване към PoS може да отиде и над 5 хилки.
Освен това не е лошо и ти да дадеш прогноза, за да ти се "посмеем" и на теб.
ford_perfekt:
Запиши и моето пророчество за биткойна - 75 000 $!
Хората са се побъркали, та що да не надмине даже...
mathematician:
Слагам си и моята прогноза със забележката, че не вярвам на прогнози
Пускам две прогнози попаднали ми преди дни за цената на биткоина от чужди анализатори.
Раул Пал от Goldman Sachs, продължава да се придържа към бичите си цели за бикойна. „Мисля, че биткойнът ще надхвърли значително над 250 000 долара през следващите 12 месеца, а етериума - над 20 000 долара“, каза главният изпълнителен директор на Global Macro Investor и съосновател на Real Vision financial и Crypto TV, MarketWatch.
биткоин 250 хил след 12 месеца, етера над 20 хил.
Кати Ууд запазва вярата си, дори и на фона на огромния спад на Биткойна, който в един момент изтри 500 милиарда долара от пиковата пазарна стойност на монетата. Ръководителят на Ark Investment Management заяви в интервю за телевизия Bloomberg, че все още очаква най-голямата и стара валута да достигне цена от 500 000 долара. Тя отбеляза, че тъй като силно нестабилните сектори на фондовия пазар се разпродават на фона на опасения от инфлация, Биткойнът също спада. Последно криптовалутата се търгуваше при нива от над 38 000 долара.
Като доста време прекарал на пазара и следейки новинарския поток с икономическа информация, разбрах че повечето прогнози в областта на икономиката са тото, хвърляне на боб или гледане на кафе.
Също така, по Нова година разни анализатори се надпреварват да дават прогнози за следващата година.
Идеята на темата е да се постват прогнози в областта на икономиката, движенията на пазарите, цената на разни активи и пр. И след това да видим дали прогнозите са излезли или не.
Може да давате както свои прогнози, така и да копирате прогнози на разни анализатори. Като се стремете прогнозата да има конкретно измерение, за да може да се прецени дали се е сбъднала или не.
Коментар