Винаги , когато някой има големи претенции за голям разбирач и икономист в този форум , се вижда че е недоучил комплексар
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Можеш ли още веднъж да напишеш всичките си горни съждения??
А твърди че разбира от макроикономика
Коментар
-
Хампарцумян посъветва какво да правим с левовете си преди Еврозоната Общата европейска валута не е финансова застраховка, но дава сигурност, смята банкерът
Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/ikonomika/khamparts...ews724690.html
ХАА..И АРМЕНЕЦА СЕ ИЗКАЗАЛ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
В главата ти е някакъв хаос какъф Кадафи какъв Садам?Каква Югославия?Виж Чехия Унгария Полша Румъния дори.
Ако до тия две същества
застанат и още две
(някой като Гечев да управлява икономиката и като секирата финансите)
ще настане такъв живот
че само си викам гомно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MaseratiSUV Разгледай мнение
нещо пак не си разбрал...ако дълга ти е в собствена валута, то централната ти банка няма проблем да го монетаризира.....но макроикономиката не е за всеки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Единственото сигурно нещо е, че българите няма да влязат в еврозоната при управлението на Бойко Борисов и крадливата му корумпирана партия герп.
А дали след 10 години все още ще съществува еврозона - предстои да видим... началото на разпада на Евросъюза, започнал с напускането на Обединеното Кралство + засилващите се сепаратистки настроения в Каталония и свръх-задлъжнялостта на останалите, поставят твърде много неизвестни и това прави бъдещето на ЕС мъгливо и неясно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Така е ....И аз съм безсилен ....За независимата и самостоятелна политика в тоя глобален свят ,на която ти си голям фен и си мислиш,че е проста работа,можеш да се консултираш със Садам и Кадафи,колко е проста...Разгледай им и държавите,какво представляват в момента....Хвърли поглед и на Сирия...А за по- наблизо,можеш да хвърлиш и един поглед на Югославия...Колко държавици се пръкнаха там....Милошевич и той беше голям ербап...И не коментирам това дето се е случило,дали е редно или нередно,полезно или вредно за народите на тия държави,морално или неморално,честно или нечестно....Това са факти ,с които сме длъжни да се съобразяваме....
Коментар
-
Къде са ти доводите за нечленство в еврозоната, казваш?
Чувал ли си за, MOdern monetary theory....коя държава, която издава дълг в собствената си валута ще фалира, считай всяка страна членка за издател на дълг в собствената си валута и гарантирана подкрепа чрез ликвидност и ниска доходност до падежа от ЕЦБ, виж Япония, Виж САЩ, виж Италия,-правителствата издават дълг в собствената си валута, ЦБ купува този дълг и осигурява евтин ресурс и ликвидност....перпетум мобиле почти
Коментар
-
Къде са ти доводите за нечленство в еврозоната, казваш?
Чувал ли си за, MOdern monetary theory....коя държава, която издава дълг в собствената си валута ще фалира, считай всяка страна членка за издател на дълг в собствената си валута и гарантирана подкрепа чрез ликвидност и ниска доходност до падежа от ЕЦБ, виж Япония, Виж САЩ, виж Италия,-правителствата издават дълг в собствената си валута, ЦБ купува този дълг и осигурява евтин ресурс и ликвидност....перпетум мобиле почти
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Следва Русия.
Ама , айде да не прехвърляме темата "Политика в тая тема....То аз съм виновникът,но пък ти - като по-възпитан,можеш да отстъпиш.....
Коментар
-
Така е ....И аз съм безсилен ....За независимата и самостоятелна политика в тоя глобален свят ,на която ти си голям фен и си мислиш,че е проста работа,можеш да се консултираш със Садам и Кадафи,колко е проста...Разгледай им и държавите,какво представляват в момента....Хвърли поглед и на Сирия...А за по- наблизо,можеш да хвърлиш и един поглед на Югославия...Колко държавици се пръкнаха там....Милошевич и той беше голям ербап...И не коментирам това дето се е случило,дали е редно или нередно,полезно или вредно за народите на тия държави,морално или неморално,честно или нечестно....Това са факти ,с които сме длъжни да се съобразяваме....М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тука съм безсилен.Който е казал че глупостта е непобедима е бил много умен човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКогато вероятността за влизане започна да клони към сигурно, същите хора промениха посланието на "колко е гадно в еврозоната". Това е нормално защото влизането оспорва теорията, че тук е кочина. Други по-малко гласовити са оптимистично настроени защото считат, че това е поредната крачка към нормализиране на нещата в България" НАТО, ЕС, Еврозона, Единен банков надзор ...
А дали след 10 години все още ще съществува еврозона - предстои да видим... началото на разпада на Евросъюза, започнал с напускането на Обединеното Кралство + засилващите се сепаратистки настроения в Каталония и свръх-задлъжнялостта на останалите, поставят твърде много неизвестни и това прави бъдещето на ЕС мъгливо и неясно...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеОтказвам се не мога да споря с глупостта тя е непобедима.Спомням си подобните простотии когато влизахме в ЕС.И еврозоната ще е същото ако въобще ни приемат..А такъв бисер че който печати собствена валута не може да фалира не бях чел.Само не знам дали ще сме фалирали когато почнем да взимаме по петстотин трилиона лева заплата..
Коментар
-
Да,да - чета!Правилата,които спазвахме 90-те години...Невероятни правила...Ние много обичаме правилата...Щял да спазва правила?!И няколко по-отворени международни спекуланти ,само на майтап и за часове,ще ни сринат и правилата и всичко....А пък някой по-голям батко,ако прецени че не слушкаме много,може и една цветна революцийка да ни спретне,от коята да се оттърсваме още няколко десетилетия....Примери да ти давам ли?Или ние сме застраховани?
Коментар
Коментар