If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Занчи спокойно, като четох по-назад за политическите елити и за измитането. Историята показва, че всичко има своя край, силната фигура винаги е една, след нея няма равностоен заместник и всичко се сгромолясва.
За еврозоната, не вярвам да се откажем, гледам си мача, а той се играе 90 мин.
Пак ни метнаха. Той сега ли е разбрал, че Бг народа не иска Евро? Ами той народът не и данъци да плаща, иска и смъртно наказание, но когато си част от някаква общност трябва да гониш нейните стандарти. Какво евро развитие имаме тогава?
Не може да вървиш срещу народа си.Да и аз искам смъртно наказание.Съчувствам на жертвата не на престъпника.Престъпниците трябва незабавно да се ликвидират.А на краджите да се режат ръцете.На такива като Костов от раменете още.
Къде видя да сравнявам България с която и да е или с каквито и да са страни?Борисов ми е неприятен още от времената кога ходеше с шлифера и няма какво да го коментирам.Комунягите са мъртъвци за мен и ако не беше оня ден един глупак с образование УНСС да изплещи чутовната глупост за 1000 кинта данък на програмист изобщо ги бях забравил...За дебелия воевода от Русе никога няма да гласувам за простака от Скат също.За Болен Лидеров и Доган ЪпсутТ.Десните боклуци отдавна са мъртъвци.Чакам нова партия от млади успели хора.Имаме достатъчно умни деца.Време е да вземат съдбата на Родината в свои ръце а ние да ги подкрепим
Вишеградската четворка са много години напред от нас /икономически особено/
а относно новият ПОРЕДЕН "месия" -завиждам ти на оптимизма.
Пак ни метнаха. Той сега ли е разбрал, че Бг народа не иска Евро? Ами той народът не и данъци да плаща, иска и смъртно наказание, но когато си част от някаква общност трябва да гониш нейните стандарти. Какво евро развитие имаме тогава?
Абсолютно си прав - пълни глупости на Киро - не е вторият му най-голям провал, а най-големият му провал (външнополитически, разбира се, за вътрешнополитическите калинки дори не следва да отваряме реч)! Докато Шенген е преди всички политическа борба, то да не приемат в еврозоната (т.е. "доброволно" да се откажеш от нея), за която България има повече макроикономически аргументи от над 90% от участниците в нея, си е бритален провал. Уникален, невъобразим, неописуем ПРОВАЛ!
Всъщност досега БХ не се е провалил само в едно - да купи с отложена доставка и незабавно плащане някакви морално остарели 50-годишни "ъдейтнати" кошници Ф-16 на по-висока цена, отколкото Полша плаща за за съвременни (3 поколения по-нови) Ф-35. Факт!
Груец ти не разбираш ли че българският народ не иска еврото.То и затова ги е страх от референдум.Никакво евро не ни трябва.Това еверо до две години гълта вода и накъде отива никой не знае.Иначе Бай Оня не се е провалил само в простотията там е ненадминат
Коментар