Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Много от пишещите тук сигурно въобще не са чели началото, с което обявих темата. Затова си позволявам да го цитирам. Оказва се, че заглавието, което някои искат да сменят, е удивително живо. Обратното броене изтече още миналата година, но темата продължава да бъде актулна! На последните избори аз реализирах предупреждението си, като не гласувах за Борисов. Сакралната дата обаче, на която трябваше да препотвърдим евроатлантическата си ориентация, правителството отложи за пореден път. И за пореден път ме губи като избирател. Докато членството ни в ЕРМ-2 стане факт!
Черешаря даже показва колко ще е голям
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение
Намери с кои държави да ни сравняваш ......
Колегата Събев е прав -Борисов усеща, че го готвят за "козел на отпущението" .
Вижда се ,че не контролира нъпълно процесите вече.
Чакаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеКакво става с поправката в закона ? Ако не влезем в чакалнята курса 1,95583 ли остава ?
- 1 like
Коментар
-
Вчерашните приказки на Борисов ми изглеждат единственото смислено нещо, което е направил от началото на годината.
Хората са притеснени и той им поднася едно успокоение, което дори трябва да им покаже, че за него спокойствието на гражданите е по-важно.
По-скоро, да не се разсейваме и да поискаме да се запише в Решението на НС към задължителността на фиксирания курс и нисък диапазон на отклонение, а не –/+15%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение..
Единственият ефект засега е промяната в курс продава по чейнджовете........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеПонеже много хора се опасяваме, че правителството по някаква причина отново ще "забрави" да подаде тези документи в срок, откривам обратното броене, което да им напомня:
ОСТАВАТ ОЩЕ 62 ДНИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ, за да си изпълни обещанието и подаде документи за членство на България в ERM 2!
Специален инструмент ще помага на страните, които искат да влязат в еврозоната:: Investor.bg
https://www.investor.bg
Няма промяна в стратегията на България за влизане в ERM II, съобщи българският финансов министър Владислав Горанов
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениетака като гледам явно мисията на МВФ миналата седмица успешно е обедила Бойко че тая дето я мисли няма да стане
За човек който си мени мнението по три пъти на ден,че е казал нещо в някаква реч-не знам.Може просто да приспива цацата.
Единственият ефект засега е промяната в курс продава по чейнджовете.
Чакаме......Last edited by al64ad; 18.02.2020, 15:46.
- 1 like
Коментар
-
така като гледам явно мисията на МВФ миналата седмица успешно е обедила Бойко че тая дето я мисли няма да станеhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Не зададох въпроса ще влезем ли или не ! Какво става с поправката ако НЕ влезем ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеМоето скромно мнение е, че през април ще влезем в чакалнята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЗанчи спокойно, като четох по-назад за политическите елити и за измитането. Историята показва, че всичко има своя край, силната фигура винаги е една, след нея няма равностоен заместник и всичко се сгромолясва.
За еврозоната, не вярвам да се откажем, гледам си мача, а той се играе 90 мин.
Не знаем конкретиката .Last edited by al64ad; 18.02.2020, 12:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Направо ти се чудя.Аз напиша едно ти разбираш друго.За какъв месия става дума???
- 1 like
Коментар
Коментар