Първоначално изпратено от intellect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеСпоред мен е окомплектоването с Хърватия, което си е дошло дюшеш като екстра откъм допълнително време за изчистването на нещата при банките.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеКиро, цар си на фейк новините. Цар Киро!
ОК, разбрахме от предишния цитат още, че Борисов е уморен и му се клатят краката, скоро ще му хвърлят кърпата и т.н... Навремето червените агитатори така говореха за империализма - колос на глинени крака бил, само да го бутнеш и ще падне. Нищо ново под слънцето! Но да речем, че сте прави - защо продължавате ден след ден нож да вадите на умрялото куче ГЕРБ и нищо не казвате кой би могъл да ги замести!? "Да минем на следващото ниво" е много красив призив, аз също го харесвам, както много харесвам и самия Илиан Василев. За съжаление - без покритие, защото към настоящия момент Борисов няма алтернатива. И както вие "се страхувате" да не пострадате при влизането в ЕРМ-2, така и аз се страхувам от неизвестното след Борисов. Той ми е познатото зло и предпочитам да го натискаме да върши правилните неща, отколкото да го бутаме, защото може да се окаже, че енигматичното следващото ниво е назад и надолу, вместо напред!
https://www.elperiodico.com/es/polit...anqueo-7848274
https://www.elperiodico.com/es/inter...lcanes-7827207
https://www.elperiodico.com/es/politica/20200221/mossos-conexion-rusia-red-blanqueo-barcelona-7856808Last edited by al64ad; 21.02.2020, 14:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеСпоред мен е окомплектоването с Хърватия, което си е дошло дюшеш като екстра откъм допълнително време за изчистването на нещата при банките.
вероятно счетоводните пируети не са приети от ЕЦБ-искат капиталова адекватност "кеш"
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=al64ad;n3542779]Мнения за причините довели до отлагането с няколко месеца :
1.2 банки
2.по висока инфлация от указаната в критериите
3.зацикляне в преговорите /непреодолими засега различия/
4.културен отказ в стил шенген / свързано донякъде с 3/
5.неясноти в противоборствата в Брюксел около новият програмен период
6. други.....??
моля без политпропаганда и "руски агенти" .
https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...a-iuli-299087/
От казаното от el Batman излиза ,че е номер едно,Хърватия е спомената за отклоняване.Last edited by al64ad; 21.02.2020, 14:20.
Коментар
-
СПЕЦИАЛНО ЗА СПЯЩИЯТ БИК..
Каква промяна в сравнение с 1999 г когато тогава правителството блокира опитите на Русия да изпрати войски на летището!
·
CACDS.ORG.UA
Сербия получает российский «Панцирь С-1» – Болгария разрешает перелет – Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння
Ігор Федик 90 Переглядів Поділіться інформацією! Facebook Twitter Pinterest LinkedIn ReddIt Email Коментарі експертів • ЦДАКР – Балкани Сербия получает российский «Панцирь С-1» – Болга....
МАЙ ПОЛИТИЦИТЕ НИ СА ФЕЙК..
Коментар
-
Не мога да прочета, че нещо абонаментът за Блумбърг ми е изтекъл, но определено имам усещането, че сме сцена на някаква хибридна война. А с тоя прост и лесно манипулируем народ сме перфектната сцена за такава. Ми те поне половината откровено вярват, че всичко дето го четат по нета е истина по подразбиране. Хора с претенции в този форум също, а какво да говорим за обикновените хорица.Last edited by intellect; 21.02.2020, 13:39.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Russia’s Old ‘Trojan Horse’ Plays East Against West
Spies, conspiracies and energy deals: There’s a new Cold War feel to Bulgaria.
https://www.bloomberg.com/news/featu...t-against-west
Интересна статия на Блумбърг.
Случайно ли излиза днес?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Един шоумен потрива ръце и се гласи той да коли и беси.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеКиро, цар си на фейк новините. Цар Киро!
ОК, разбрахме от предишния цитат още, че Борисов е уморен и му се клатят краката, скоро ще му хвърлят кърпата и т.н... Навремето червените агитатори така говореха за империализма - колос на глинени крака бил, само да го бутнеш и ще падне. Нищо ново под слънцето! Но да речем, че сте прави - защо продължавате ден след ден нож да вадите на умрялото куче ГЕРБ и нищо не казвате кой би могъл да ги замести!? "Да минем на следващото ниво" е много красив призив, аз също го харесвам, както много харесвам и самия Илиан Василев. За съжаление - без покритие, защото към настоящия момент Борисов няма алтернатива. И както вие "се страхувате" да не пострадате при влизането в ЕРМ-2, така и аз се страхувам от неизвестното след Борисов. Той ми е познатото зло и предпочитам да го натискаме да върши правилните неща, отколкото да го бутаме, защото може да се окаже, че енигматичното следващото ниво е назад и надолу, вместо напред!
- 1 like
Коментар
-
Киро, цар си на фейк новините. Цар Киро!
- 1 like
Коментар
-
"Oблагодетелстваният в този предполагаем заговор", пише El Periodico, "e Борислава Йовчева, български ексмодел, чиято евентуална връзка с Борисов е на фокус. Йовчева и баща й, бивш електротехник, са били част от две компании със седалище в Барселона, които са получили над пет милиона евро от 2013 г., според Регионалната полиция в Каталуния - Мосос д'Ескадра. Според разследванията тези суми идват от "физически лица, които не пребивават в Испания".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
ИЛИАН ВАСИЛЕВ
Съсипаха я тази стабилност. Борисов е като в 12 рунд на боксов мач, изморен, ударите му са слаби и понася един след друг тежки удари. Не защото противникът не е по-малко уморен, напротив, но защитата на Борисов е слаба, вяла, рефлексите ги няма, и дори слаби удари го разклащат.
Развръзката не е далеч. Вчера само за един ден - удар с разрешението за прелитане на ЗРК "Панцир-С1", за което беше предупреден от САЩ и НАТО. Унгария и Румъния не дадоха разрешение, той даде. Сега неспокосано прехвърля медийно отговорността на Каракачанов, което е смешка.
Това което ще го довърши и го предупредих е позицията по еврото. Не разбира че прати целия бизнес и народ в шок и недоумение - един милиард да бъдат сменени само за една седмица?! А това не се прощава.
Принудиха го да коленичи пред Доган и Пеевски и да отложи влизането ни, заради техните далавери през двете български банки. Има и руска намеса и рекет, но като слугуваш на много господари, накрая .... Просто му показаха кой е Боса у нас.
Дори Гешев, този "въздух под налягане" за пунта марене, също се озъби от името на господарите си.
Скара се и с президента.
Забелязахте ли как Биков, Харизанов, Тодоров и прочие започнаха да се оглеждат за следващ "господар".
Конското на шефа на АПИ само издава нервност и отчаяние. Нищо не реши, само настрои половин България срещу себе си, София срещу провинцията. Прерязаната с флекс камера на тол система разкри цялата несъстоятелност на идеята.
Не всички глупости които стават са негови идеи. Но той обира парсата, защото си е дал лицето под наем.
Въпрос е на малко време "треньорът му" да хвърли кърпата. Сал един Каракачанов го държи. Ами и той има инстинкт за самосъхранение. А Симеонов вече няма откъде да го уволняват.
Остава му онзи трик със смяната на ключови министри и "новия" кабинет с нови лица и нови надежди.
Ставаше преди години, но на десетата на власт умората е непобедима и тотална.
Малцина си дават сметка какъв ужасен живот живее Борисов, не го пожелавам на най-върлите си врагове.
И за негово и на България добро е да минем на следващото ниво.
ИНТЕРЕСЕН КОМЕНТАР..
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар