Първоначално изпратено от stabwound
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеБибитко са го подпукали яко за къщата и магазина в Барселона а коментарите във вестник Сега къртят мивки.Призовават бай Ставри да стяга килията други призовават патриарха и главният мюфтия да са в постоянна бойна готовност щот Бай Онуй вдигнал кръвното
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеНово круше срещу тиранина.куманягите твърдят че данните за БВП са манипулиране и Бибитката мами институциите на ЕС......Евро нананси ако това е вярно.Чакаме краят МУ.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
А представяте ли си, ако Тиквата го набутат в испански затвор...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеБибитко са го подпукали яко за къщата и магазина в Барселона а коментарите във вестник Сега къртят мивки.Призовават бай Ставри да стяга килията други призовават патриарха и главният мюфтия да са в постоянна бойна готовност щот Бай Онуй вдигнал кръвното( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЧакаме, юли и точка. Аз продължавам да съм оптимист. Единственото лошо е, че пак се изложихме като кифладжии... за кой ли пореден път.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЧакаме, юли и точка. Аз продължавам да съм оптимист. Единственото лошо е, че пак се изложихме като кифладжии... за кой ли пореден път.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Аз пък не знам на кой му е хрумнало, че ние можем да влезем по-бързо от хърватите. Дет се вика ако те са за чакалнята, ние сме за чакалнята на чакалнята, тоест в задния двор на Европа сме си - колкото и да пъчим гърди. Така че ...явно има да си чакаме докато не си оправим бакиите тука. Икономиката ни е слаба, пари нямаме, корупция в изобилие, скандали между държавници на най-високо ниво. И искаме еврозона. Е, нема как да стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ба си мамата Хърватите го закъсаха яко
Оправи ми настроението !!
Коментар
-
Ба си мамата Хърватите го закъсаха якоhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Ба си мамата Хърватите го закъсаха яко
Коментар
Коментар